Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• koltuklarin kalitesi konusunda fikirler de belirtmeliyiz yönetime.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      renkdaşım varsa başka resimler paylaşırmısın .hatta orda çalışnlardan bilgiler yazabilirmisin işler nasıl gidiyor çatı ne zaman biter diye .en iyi orda çalışanlar bilir biz ne yazsak boş.ama çok zor bir çatı binlerce parça birleştirilen bir çatı gerke varmıydı bence hiç yoktu bjk stadı gibi bir çatı olsaydı yeterdi yeterki localı apartman trübünü olmasaydı.şu çatıya gösterilen özen keşke stad trübünlerine gösterilseydi.sanki maç çatıda oynanacak.
      Ada'm yetiştirmeye çalışıyoruz diyor. Şuan akşam 7ye kadar çalışıyorlarmış Havalar ısınınca daha geç saatlere kadar uzatacakmış.

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        oğlum sana söylüyorum gelinim sen işit

BOMBASIN cumur reis
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gece çalışmaları başladığına göre Usta'nın saraya çıkması meyvelerini veriyor
          Bence akşam 7 ye kadar da yetmez çift vardiya olmalı çünkü bizim catimizin detayı çok tabi malzeme akışı da önemli
          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            renkdaşım varsa başka resimler paylaşırmısın .hatta orda çalışnlardan bilgiler yazabilirmisin işler nasıl gidiyor çatı ne zaman biter diye .en iyi orda çalışanlar bilir biz ne yazsak boş.ama çok zor bir çatı binlerce parça birleştirilen bir çatı gerke varmıydı bence hiç yoktu bjk stadı gibi bir çatı olsaydı yeterdi yeterki localı apartman trübünü olmasaydı.şu çatıya gösterilen özen keşke stad trübünlerine gösterilseydi.sanki maç çatıda oynanacak.
            Bırak uğraşsınlar çatıyla,en iyisini yapsınlar.,çatı bir kere yapılır eğer bir yerlerden su kaçırırsa (malum çadır ya ) ne yaparız ? Avni Aker'deki maratonun eski halini bir hatırla..büyük reklamlarla yapılan çatı ne yağmuru engelliyordu, ne de saçma sapan direkler yüzünden maratondaki taraftarların önemli bir bölümü maç izleyebiliyordu.

Yorum

• Herkese günaydın ve iyi pazarlar

Paylaşıldımı bilmiyorum ama şöyle bir haber var;

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da çatı kaplama işlemi başladı. Ancak taraftarlar çatıya döşenen malzemeyi görünce hayal kırıklığına uğradı çünkü projede gösterilen çatı kaplaması ile aynı değil...

Haberde; Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da çatı kaplama işlemi başladı. Ancak taraftarlar çatıya döşenen malzemeyi görünce hayal kırıklığına uğradı çünkü projede gösterilen çatı kaplaması ile aynı değil...

Diyor ve bir resim konmuş sanırım membran gibi bir şeyle kaplanmaya başlamış. Burada çok sefer BJK stadını refenas alıp sürekli vodafone arenaya atıfta bulunmuştuk ama saydam çatı yerine haberdeki gibi kaplanırsa hiç bir forsu kalmayack gibi.

Yorum

• Benim en çok stadın şeffaflıgi değilde çatı kısmında ki şu açıklama dikkatimi çekti

Cati Firmasi ağır kalınca klüp bursada başka bir firmayla anlaştı acaba geç olmadan bizde öyle mi yapsak zira çatı firması gerçekten çok ağırdan alıyor
                Trabzonspor

Yorum

• 2. Etap anket başlatılmış.

Şaşırtıcı bir şekilde 4. Tasarım baya oy alıyor. Kafayı yemek üzereyim. Yahu o tasarımı bu stada yapmak Trabzonspor'a ihanettir. Bu kadr renk karmaşası olamaz. Sadec bordo'yu sadece arma ile figürlediğinde mükemmel bir tasarım çıkıyor ortaya. Ama millet bu 4 numarayı nasıl seçiyor anlamadım. Şu an en az Ronin kadar sinirliyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Gece de çatı montajı için çalışıyorlar. Talimat gelmeliymiş demek ki !
                    .

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.akyazistadi.com/anket/
                      2. Etap anket başlatılmış.

Şaşırtıcı bir şekilde 4. Tasarım baya oy alıyor. Kafayı yemek üzereyim. Yahu o tasarımı bu stada yapmak Trabzonspor'a ihanettir. Bu kadr renk karmaşası olamaz. Sadec bordo'yu sadece arma ile figürlediğinde mükemmel bir tasarım çıkıyor ortaya. Ama millet bu 4 numarayı nasıl seçiyor anlamadım. Şu an en az Ronin kadar sinirliyim.

orasi bekirin sitesi
                      kulübün oylamasinlan alakasi yoktur bence
                      daha cok oylamaya hangisi katilsin diyedir sanirim

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        orasi bekirin sitesi
                        kulübün oylamasinlan alakasi yoktur bence
                        daha cok oylamaya hangisi katilsin diyedir sanirim
                        Onu biliyorum da benim takıldığım nokta insanların 4 numaralı tasarıma oy vermesi. Yani burda bu çoğunluk varsa kulübün yaptığı ankette de çıkabilir ve bu tasarım seçilebilir. Böyle bir tehlike var.

Yorum

• Stadyum demişken; zamanında dava açıp stadyumun hızını baltalayan Trabzon mimarlar odasını da yeri gelmişken anıyorum güzel sözlerle !!
                          .

Yorum

Onu biliyorum da benim takıldığım nokta insanların 4 numaralı tasarıma oy vermesi. Yani burda bu çoğunluk varsa kulübün yaptığı ankette de çıkabilir ve bu tasarım seçilebilir. Böyle bir tehlike var.

kulüp bu isi gercekden taraftara birakmak istedigini pek sanmiyorum
                            yoksa adam gibi anket yapardilar

5,1,3 ilk üc oylamada, bakacagiz hangisini yaptiracaklar
                            dedikleri zamana yetistirecekseler siparis verme zamani artik, daha cok sey degisecegini sanmiyorum

Ünal Karaman

Yorum

http://www.akyazistadi.com/anket/
                              2. Etap anket başlatılmış.

Ben de en az ronin kadar mahcubum renktaş
                              4 e oy vermedim ama 4 mü desem 3 mü desem diye baya tereddüt ettim,
                              daha sonra 3 e verdim oyumu,
                              iyi ki 3 demişim yoksa senin laflar baya bi ezecekti beni
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Demokrasiye hazmedemeyen bireyler olacağız ama 4 olursa arma olmamalı Arma olursa renk geçişi olmamalı çünkü arma belli olmaz,şekil-zemin birbirine girer.
                                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X