Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hastane yapılması orasını hem sosyal hem ekonomik anlamda cazip kılacaktır, bunu sorun yapanları anlamakta zorlanıyorum.
    Adam ne diyecek....

"Dur cenazemi gömüp geleyim sonra maça giderim mi" diyecek....

ya da "bir bağırsak ameliyatı olup bağırsak iyi olur mu "dicek...

Hastanenin Trabzonspor' a zerre kadar faydası olmaz zararı olur...
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hastane yapılacaksa bile en uca yapılmalı. Arada kalan yere otel de avm de çok rahat sığar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• madem hastane yapılacak .
        şunları da ekleyiverin olsun bitsin . diyorum .

nasıl olsa alan geniş .

1- hayvan mezbaası
        2- kanalizasyon idaresi garajı
        3- çöp vergisi için belediye ödeme şubesi
        4- kabzımal pazarı
        5- kurban satış alanı
        6- yol kenarına kamyoncu barınağı
        7- oto sanayi
        8- ikinci el araba pazarı
        9- direksiyon eğitim alanı

hareket istiyorsanız bunlar da hareket.
        insanlar gezsin tozsun istiyorsanız al sana gezinti alanları .
        insanı , kurbanı , kamyonu hatta vidanjörü bir arada .

mükemmel komün tarifi bu olsa gerek .

yersen .

Yorum

• Oraya hastane yapmayı düşünmek nasıl bir kafa yapısının ürünüdür. SimCity oynayan çocuk bile hastaneyi spor merkezlerinin stadyumların yanına yapmaz. Bu adamlar bir de bakan olmuş keşke önce biraz SimCity oynasalardı
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Şehrin zaten denizle bir bağı kalmamış güzelim alana hastane yapıp orayı da öldürmeyin. İnsanların denizle bire bir ilişki kuracağı alanlara, mekanlara ihtiyacı var

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adam ne diyecek....

"Dur cenazemi gömüp geleyim sonra maça giderim mi" diyecek....

ya da "bir bağırsak ameliyatı olup bağırsak iyi olur mu "dicek...

Hastanenin Trabzonspor' a zerre kadar faydası olmaz zararı olur...

Güzel diyorsun da bir bölgenin gelişmesini istiyorsanız, sadece eğlence ve tüketim amaçlı yatırım yapılamaz, sağlık insan hayatının birinci önceliğidir. Hastane yapılınca ki bu büyük bir hastane olacaktır sanırım, başka ihtiyaçlarda mecburen doğacaktır. Bence oranın canlı tutulabilmesi için iyi bir düşünce.

Alan çok büyük küçük bir şehir bile yapabilirsin Akyazı da....

Yorum

• Stadın yanına hastane olur arkadaşlar.
                Şöyle bir düşünelim. Buraya dediklerine göre büyük bir şehir hastanesi yapılacak. Bu hastane de bu bölgede belli yoğunlukta bir populasyon sağlayacak. Unutmayın Trabzondaki hastaneler sadece Trabzona hizmet vermiyor. Gümüşhane, Giresun, Rize ve civar iller Trabzona akıyor. Bu hastane bu bölgeye yeterli canlılığı kazandırabilir. Ve bu sadece hastanenin kurulmasıyla da kalmaz. Yanına bu insan populasyonuna hizmet edecek işletmeler de açılacaktır ki açılmak zorunda. Ve bu durum ister istemez ulaşım ağında da iyileştirmeye gidilmesini sağlayacaktır. Ha bir avm olsa daha iyi olabilir tabi. O tarz mekanlar da yapılabilir zamanla o çevreye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güzel diyorsun da bir bölgenin gelişmesini istiyorsanız, sadece eğlence ve tüketim amaçlı yatırım yapılamaz, sağlık insan hayatının birinci önceliğidir. Hastane yapılınca ki bu büyük bir hastane olacaktır sanırım, başka ihtiyaçlarda mecburen doğacaktır. Bence oranın canlı tutulabilmesi için iyi bir düşünce.

Alan çok büyük küçük bir şehir bile yapabilirsin Akyazı da....
                  Yani binlerce insanın sirkülasyonu açısından düşünürseniz O anlamda haklı olabilirsiniz....

Lakin düşünün bir tarafta cenazeleri olanların ağıtları olucak diğer tarafta tezahürat...

Bir yanda kanser hastaları olucak öbür tarafta eğlenmeye giden taraftarlar....

Yani biri sportif eğlence ihtiyacı diğeri sağlık ihtiyacı.....

Bence orayı bir alışveriş eğlence merkezine dönüştürebiliriz...

Mesela Antalya'daki gibi kumsala sahip büyük bir 5 yıldızlı otel olsa ekonomik canlılığa daha fazla olumlu etki etmez mi ?

Yorum

Yani binlerce insanın sirkülasyonu açısından düşünürseniz O anlamda haklı olabilirsiniz....

Lakin düşünün bir tarafta cenazeleri olanların ağıtları olucak diğer tarafta tezahürat...

Bir yanda kanser hastaları olucak öbür tarafta eğlenmeye giden taraftarlar....

Yani biri sportif eğlence ihtiyacı diğeri sağlık ihtiyacı.....

Bence orayı bir alışveriş eğlence merkezine dönüştürebiliriz...

Mesela Antalya'daki gibi kumsala sahip büyük bir 5 yıldızlı otel olsa ekonomik canlılığa daha fazla olumlu etki etmez mi ?
                    belki olumlu yansır.sakinleşir taraftar, toplu olarak aşırılık yapmaktan kaçınırlar.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      belki olumlu yansır.sakinleşir taraftar, toplu olarak aşırılık yapmaktan kaçınırlar.
                      Orayı 24 saat yaşayacak bir sosyal mekan haline getirme fırsatımız var iken ,

Bu fırsatı Hastane ile neden harcayalım...

Üstelik Sehir mezkezinde 9 tane daha hastane var iken...

Burada mantık ne....

Yorum

Orayı 24 saat yaşayacak bir sosyal mekan haline getirme fırsatımız var iken ,

Bu fırsatı Hastane ile neden harcayalım...

Üstelik Sehir mezkezinde 9 tane daha hastane var iken...

Burada mantık ne....
                        bilmiyorum ama yüzeysel bakmak yanlış olur. bu işe sosyoloji, piskoloji bilen mimarlar karar vermeli. ekonomisi de ayrı değerlendirilmeli. çıkıp bir bakan illa yapacağız dememeli. üsul olarak zaten yanlış.

Yorum

• Abi yapmayın ne hastanesi. Bir çok varyasyonla, içerikle değerlendirilebilecek bir alana hastane yapmak o alanı anca baltalar. Stat ve çevresi başarılı uygulamalarla iyi bir şekilde değerlendirilirse Akyazı imrenilecek ve ilgi çekecek bir proje haline gelecektir. Yurt dışı için de aynı şekilde.

Trabzon merkezde yaşıyorsun denizle uzaktan yakından bir alakan kalmamış anca pencerenden bakıp iç geçiriyorsun böyle bir fırsat yakalamışsın daha ne istiyorsunuz ben anlamıyorum. Trabzon'da yaşayan renktaşlar beni daha iyi anlayacaktır. 4 senedir Ankara'da yaşıyorum ama deniz ilişkisinin eksikliğini her zaman yaşadım içimde her Trabzon'a gittiğimde de yaşıyorum. Bu fırsat iyi değerlendirilmelidir.

Hali hazırda Trabzon'da hastane yönünde bir eksiklik olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.
                          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 14.03.2016, 12:15.

Yorum

• Yineliyorum,

Geri kalan araziye hem hastane hem alış veriş merkezi hem de gökdelen tarzında bir otel yapılabilir.

Arazi buna müsait...

Akçaabat tarafına en yakın kısma hastane yapılabilir.

Stadyuma yakın yere ise AVM ve Otel...

Yorum

• trabzon gibi bir şehirde deniz kenarında bir düzlük elde etmişiz ve biz hastane yapmak istiyoruz bu yerde.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                trabzon gibi bir şehirde deniz kenarında bir düzlük elde etmişiz ve biz hastane yapmak istiyoruz bu yerde.
                                Sorun da o zaten elde edilebilecek düzlükler sadece deniz kenarında. Büyük ölçekte bir yatırım içinde en ucuz ve kolay yol orası.

Benim anlamadığım sanayi zaten kaldırılacak orası dururken niye illa akyazı? Ha akyazı olacaksa da neden stadın yanı. Çıkışa yap karayollarının dibine yap.. Geri kalanı yine sosyal projelerle doldur..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X