Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ha bir de, projenin asli zaten localarin tribün arasinda olaniymis.. ama cok "masrafli" oldugundan, yönetim Localari tek tarafa istemis...
    Bi ara burda şöyle bir şey okudum diye hatırlıyorum. Sadri Şener "loca değil taraftar istiyorum" diyerek locaları kaldırtmış. Masraflı olduğundan kaldırılması saçma. Aksine localardan kâr edeceksin.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sagolasin kardesim ama eminimki yaniliyorsun sadece catimizin alcak olmasi alt tribunlerde cikis olmamasi kutu gibi olmasi bence ilk ucu zorlar
      ama kaçırdığın bir nokta var kardeşim çatı alçak olabilir ama çatı zemini düzse akustik yankı yapar bizimki baklava gibi acaip bişey ok alt trübünlede çıkış yok ama 4 trübünde yok localı trübünü sayma bizim 3 trübünümüz var bence 5-6-7 oda bi ihtimal

Yorum

• Ahaha bi ara %25 olayı vardı dimi ya Çok fena kandırıldık
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ha bir de, Sadri Sener de "Tribün bütünlügü" icin localara kesinlikle karsi cikmis zamaninda..

Yorum

• keşke yıksalardı avni akeri yapsalardı onun yerine vodofone arena yada bursanın stadı gibi bir stad nerden çıktı bu akyazı saçmalığı ya zaten hiçbişeyide istediğimiz gibi olmadı

Yorum

• bu stad acaba trabzonsporu bitirmek içinmi yapılıyor diye düşünmeye başladım

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bi ara burda şöyle bir şey okudum diye hatırlıyorum. Sadri Şener "loca değil taraftar istiyorum" diyerek locaları kaldırtmış. Masraflı olduğundan kaldırılması saçma. Aksine localardan kâr edeceksin.
                Bizim stad normalde tribünler arasi komple loca olacakti.. Bastan Toki istemedi, Sadri Sener de ayni sekilde istememis.. olay bundan ibaret..belki de ben yanlis hatirliyorum o da olabilir.. yok olamaz aynen böyle demisti bana

Yorum

• bir de, "size ipucu vereyim" diye mimar Adnan Aksu diye birinin numarasini verdi..
                  "ben ulasamiyorum, siz ulasirsaniz haber edin, tüm bilgiler onda" demisti.. BMN yönetimine iletmistim tüm bu bilgileri, ne oldu bilmiyorum.. ahan size numara

0532 22 17 88 95..

Yorum

bir de, "size ipucu vereyim" diye mimar Adnan Aksu diye birinin numarasini verdi..
                    "ben ulasamiyorum, siz ulasirsaniz haber edin, tüm bilgiler onda" demisti.. BMN yönetimine iletmistim tüm bu bilgileri, ne oldu bilmiyorum.. ahan size numara

0532 22 17 88 95..
                    Bir rakam fazla, o yüzden ulasamamis.
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir rakam fazla, o yüzden ulasamamis.
                      yanlis almis olabilirim. BMN ye yolladigim yazidan aldim tekrar numarayi, uzun zaman oldu.. Ama dedigim gibi, Mimar Adnan Aksu .. bizim Projeden nekadar sorumlu bilmiyorum, ama baya bi sorumluymus herhalde

Yorum

• Bu stad Trabzonspor'u bitirmek için mi yapılıyor. O ne saçma düşünce arkadaş. Stad ile Trabzonspor ileriye gidecek niye bitsin.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu stad Trabzonspor'u bitirmek için mi yapılıyor. O ne saçma düşünce arkadaş. Stad ile Trabzonspor ileriye gidecek niye bitsin.
                          ben gelecek yılları kastettim beşiktaşa bursaya konyaya yapılan stadları görünce artı gs nin stadıda mükemmel şikebahçeninkide etkileyici bunlarla karşılaştırınca en basit sıradan etkisiz gösterişsiz heybetsiz stad bizimki gözüküyor

Yorum

Bekir abi, allah senden razi olsun..

BJK stadina bakiyorumda, yemin ediyorum resmen imreniyorum. Adamlar 3d tanitim videolari ne gerekiyorsa hazirlamis, taraftarlara sunuyorlar.. Bizimkiler ne oldu? Güya %25.. Resmen unutuldu gitti.. Bu bizimle resmen dalga gecmektir.. Adamlar ne tanitim Videosu yapmislar ne de baska birsey, sonra da utanmadan "Önceden söyleseydiniz" derler.. Adamlara baksaniza, Facebook sayfasinda yönetimden biri tüm sorulari cevapliyor, tüm istekler aninda oradan verilip, aninda yanitlaniyor... Peki ya bizde?Bekir abi olmasaydi, biz ne yapacaktin? Her konuda kandiriliyoruz resmen.. Sahi Bekir abi, ne oldu bizim su %25 mi %40 mi (neyse artik) isi?..
                            Bu %25 olayını kim çıkarmıştı ki? Kendimiz uydurmuş olmayalım

Yorum

• Ben de bizim stadı çok beğenmiyorum ama Konya ile Fenerbahçe ile kıyaslamam. Bu stad daha iyi. Stad daha güzel değil demek başka bu stadı kulübü bitirmek için yapıyorlar demek başka. Kusura bakmayın ama bence saçmalık.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yalanin da bu kadarina pes.
                                Bu mühendislerin bu işten bi çıkarı yok kardeşim, ekmek parası için çalışıyorlar işte. Samimiyetlerine inanıyorum ama görüşleri ne kadar doğru orası şüpheli tabi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X