İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bi ara burda şöyle bir şey okudum diye hatırlıyorum. Sadri Şener "loca değil taraftar istiyorum" diyerek locaları kaldırtmış. Masraflı olduğundan kaldırılması saçma. Aksine localardan kâr edeceksin.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
ama kaçırdığın bir nokta var kardeşim çatı alçak olabilir ama çatı zemini düzse akustik yankı yapar bizimki baklava gibi acaip bişey ok alt trübünlede çıkış yok ama 4 trübünde yok localı trübünü sayma bizim 3 trübünümüz var bence 5-6-7 oda bi ihtimalİlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSagolasin kardesim ama eminimki yaniliyorsun sadece catimizin alcak olmasi alt tribunlerde cikis olmamasi kutu gibi olmasi bence ilk ucu zorlar
Yorum
-
Bizim stad normalde tribünler arasi komple loca olacakti.. Bastan Toki istemedi, Sadri Sener de ayni sekilde istememis.. olay bundan ibaret..belki de ben yanlis hatirliyorum o da olabilir.. yok olamaz aynen böyle demisti banaİlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi ara burda şöyle bir şey okudum diye hatırlıyorum. Sadri Şener "loca değil taraftar istiyorum" diyerek locaları kaldırtmış. Masraflı olduğundan kaldırılması saçma. Aksine localardan kâr edeceksin.
Yorum
-
Bir rakam fazla, o yüzden ulasamamis.İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir de, "size ipucu vereyim" diye mimar Adnan Aksu diye birinin numarasini verdi..
"ben ulasamiyorum, siz ulasirsaniz haber edin, tüm bilgiler onda" demisti.. BMN yönetimine iletmistim tüm bu bilgileri, ne oldu bilmiyorum.. ahan size numara
0532 22 17 88 95..Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
yanlis almis olabilirim. BMN ye yolladigim yazidan aldim tekrar numarayi, uzun zaman oldu.. Ama dedigim gibi, Mimar Adnan Aksu .. bizim Projeden nekadar sorumlu bilmiyorum, ama baya bi sorumluymus herhaldeİlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir rakam fazla, o yüzden ulasamamis.
Yorum
-
ben gelecek yılları kastettim beşiktaşa bursaya konyaya yapılan stadları görünce artı gs nin stadıda mükemmel şikebahçeninkide etkileyici bunlarla karşılaştırınca en basit sıradan etkisiz gösterişsiz heybetsiz stad bizimki gözüküyorİlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stad Trabzonspor'u bitirmek için mi yapılıyor. O ne saçma düşünce arkadaş. Stad ile Trabzonspor ileriye gidecek niye bitsin.
Yorum
-
Bu %25 olayını kim çıkarmıştı ki? Kendimiz uydurmuş olmayalımİlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir abi, allah senden razi olsun..
BJK stadina bakiyorumda, yemin ediyorum resmen imreniyorum. Adamlar 3d tanitim videolari ne gerekiyorsa hazirlamis, taraftarlara sunuyorlar.. Bizimkiler ne oldu? Güya %25.. Resmen unutuldu gitti.. Bu bizimle resmen dalga gecmektir.. Adamlar ne tanitim Videosu yapmislar ne de baska birsey, sonra da utanmadan "Önceden söyleseydiniz" derler.. Adamlara baksaniza, Facebook sayfasinda yönetimden biri tüm sorulari cevapliyor, tüm istekler aninda oradan verilip, aninda yanitlaniyor... Peki ya bizde?Bekir abi olmasaydi, biz ne yapacaktin? Her konuda kandiriliyoruz resmen.. Sahi Bekir abi, ne oldu bizim su %25 mi %40 mi (neyse artik) isi?..
Yorum
-
Bu mühendislerin bu işten bi çıkarı yok kardeşim, ekmek parası için çalışıyorlar işte. Samimiyetlerine inanıyorum ama görüşleri ne kadar doğru orası şüpheli tabiİlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalanin da bu kadarina pes.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum