Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam , tesekkur ederim .
      Konuyla alakasi olmayan mesajlar icin herkesten ozur dilerim.
      Kardesim sen ödemedrn önce git bi avukata danis derim. Ben böyle sacma bi ülke daha görmedim yemin ediyorum. Rezalet
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kardesim sen ödemedrn önce git bi avukata danis derim. Ben böyle sacma bi ülke daha görmedim yemin ediyorum. Rezalet
        Twitterdan danistim .Odemezsem davaya gidip gelmem gerekecekmis hakli olsam dahi . Bu yuzden de 300 tl ye yaklasir masrafim zaten . Simdi odersem sicilime islemezmis .

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] teşekkürler burdan anladığım kadarıyla birleşen köşelerinde herhalde kabası bitmiş ince parçalar henüz takılmamış.
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

Kamu davasi baslasa eninde sonunda kazanirim da yaptigim masraflar 300 tl yi gecer onu dusunuorum .Ne sanssizim ya onca kufreden var her yerde bana denk geldi
            kazanırsan tüm masrafları alırsın.. bence hiç düşünme itiraz et.. böyle saçmalık olurmu? hukukta her koyun kendi bacağından asılır ilkesi geçerlidir. başkasının ettiği küfürden seni neye göre nasıl suçluyor? kazanacağını düşünüyorum...
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

Kamu davasi baslasa eninde sonunda kazanirim da yaptigim masraflar 300 tl yi gecer onu dusunuorum .Ne sanssizim ya onca kufreden var her yerde bana denk geldi
              Sıkıntı yapma renktaş. Ceza tebliğ edildiği tarihten itibaren ilk 15 gün içinde ödersen %25 indirimden faydalanırsın,sonrası için ise ayrıca dava açarsın idare mahkemesine ,şayet kazanırsan ödediğin miktarı yasal faiziyle geri alırsın.
              Not: ödediğin makbuzu kaybetme.
              C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 06.04.2016, 21:37.

Yorum

• bu nedir yahu, pasolig yüzünden maça gitmiyordum böyle olayları duyunca ölsem gitmem maça, başkası küfür edecek cezayı alakasız insanlara atacaksınız, hayırlı işler sizlere
                En son kayyum61 tarafından düzenlendi; 06.04.2016, 22:00.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kazanırsan tüm masrafları alırsın.. bence hiç düşünme itiraz et.. böyle saçmalık olurmu? hukukta her koyun kendi bacağından asılır ilkesi geçerlidir. başkasının ettiği küfürden seni neye göre nasıl suçluyor? kazanacağını düşünüyorum...
                  İyi güzel diyorsunuz da kale arkasindan örnek bir kişi şişe bile atsa komple bütün o gün ki kale arkasında olan herkezin girisleri bloke oluyor bu sistem zaten kişiler bulunsun onlar cezalandirilsin diye yapıldı ama islemiyor itiraz isinde sonuç çıkmaz.
                  Trabzonspor

Yorum

• Çok güzel olur bence beyaz file amblemimizin olduğu yerde bordo mavi süper olur
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• beyaz fileye, amblem olabilir, Bordo Mavi file guzel gozukmez gibi geliyor bana. Cingene isi gibi sacma
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Beyaz file üzerine logumuz gercekten güzel dururdu dogrusu.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• adamlar cezayi oyle bir ayarlamislarki, otobus bileti, ucak bileti, o gunku yemek parasi falan zaten 300 civari yapar, ugrasacaklarina nasilsa oderler demisler. Valla guzel is.

Ode kurtul kardesim, ben olsam oderdim, sonra birde lanet olsun derdim. Oburku dunyada alacagim olsun derdim. Benim babam 64 yasinda eve lastik cektin diye ceza gelmis mekan meydan, saat gece 3 saka gibi, babam o gun Trabzonda bile degildi, birak onu araba bile Trabzonda degildi. Ama ne hikmetse ceza Babama geldi.. Babamda haram olsun oburku dunyada ciksin sizden demis. vermis kurtulmus. napsin adam.
                          u will need justice at the end..

Yorum

• Başkan ya da herhangi bir yöneticinin gidin şu Stadın içini soyunma odalarını taraftar alanlarını locaları sağını solunu çekin taraftar merak ediyor demesi ve bu fotoğrafların paylaşılması ne kadar zaman alır ? Hala neden yapılmıyor.. Vizyon reis dedik o da her hafta ayrı telden çalmaya başladı..
                            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• O kadar duyarsız hale geldik ki akyazı arazisi soruluyor adam büyüklerimiz bilir diyor. Burada özveri gösterip foto çekip paylaşanlara mı güveniyor kulüp ? 5 aydır aynı fotoğraflara bakıp bakıp olmadık şeyler üstüne haftalarca tartışıyoruz. Yeter ama artık bu işi yapmak bu kadar zor mu ? Kimse merak etmiyor mu ?

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adamlar cezayi oyle bir ayarlamislarki, otobus bileti, ucak bileti, o gunku yemek parasi falan zaten 300 civari yapar, ugrasacaklarina nasilsa oderler demisler. Valla guzel is.

Ode kurtul kardesim, ben olsam oderdim, sonra birde lanet olsun derdim. Oburku dunyada alacagim olsun derdim. Benim babam 64 yasinda eve lastik cektin diye ceza gelmis mekan meydan, saat gece 3 saka gibi, babam o gun Trabzonda bile degildi, birak onu araba bile Trabzonda degildi. Ama ne hikmetse ceza Babama geldi.. Babamda haram olsun oburku dunyada ciksin sizden demis. vermis kurtulmus. napsin adam.
                                Ulkede oyle bir sistem var ki suçluyu koruyor sucsuza ceza kesiyor. Bizim de alacak meselesi vardi mahkemeye verdik 2 yildir sonuclancak. Mahkeme karar veriyor itiraz ediliyor surec bi 6 ay daha atiyor.

Ayni Azizin yaptığı gibi o mahkeme senin bu mahkeme benim dolandiriyolar bizi sanki suclu biziz. Suclu olan simdiye kadar parayi yedi bitirdi üstünde hic bisey yok adamin napcaz bilmiyorum. Hedef biz miyiz? Ben bi deneme tahtası miyim Hakim bey dicem bigun ortalik kariscak
                                En son Poor tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 00:15.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X