Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Örnek:

cimi aluminyumlan örtersen saatlerce, en dogal durumdur cimin degismesi

Trabzonda 80bin kisilik konser beklentim yok benimde, 20bin insani ücretli bir sanatcinin toplamasi büyük basari sayilir
    yani maratonu kale arkasinlan baglayan konumda kolonlar üzerinde bir konser platformu kurdunmu sadece kolonlarin yükü verdigi yerler bozulur, oralarin tamiride normal bir kale agzindan basit olacaktir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stad yapılıyor da sanki sahiplenen yok başı boşmuş gibi. Fikret Orman statta yatıp statta kalkacak nerdeyse

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cimi aluminyumlan örtersen saatlerce, en dogal durumdur cimin degismesi

Trabzonda 80bin kisilik konser beklentim yok benimde, 20bin insani ücretli bir sanatcinin toplamasi büyük basari sayilir
        yani maratonu kale arkasinlan baglayan konumda kolonlar üzerinde bir konser platformu kurdunmu sadece kolonlarin yükü verdigi yerler bozulur, oralarin tamiride normal bir kale agzindan basit olacaktir
        Videoyu başarılı örnek olarak paylaştım.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stad yapılıyor da sanki sahiplenen yok başı boşmuş gibi. Fikret Orman statta yatıp statta kalkacak nerdeyse
          renktas
          bisey önce anlamaliyiz
          bu insaat bizim degil tokinin
          orada olmak icin her seferinde özel izin aliniyor, vs..
          yeni yönetim geleli hiz artti, resmi hesaplardan paylasimlar artti hatta agustos aayinda mac yapilabilecek duruma stadyum gelecek aciklamasi yapildi
          dis isiklandirma projesi hazirlandi ve diger isteklerlen cb ye kadar cikildi. koltuk tasarimlari sunuldu taraftara, sponsor görüsmeleri sürüyor
          daha ne yapabilirler

İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Videoyu başarılı örnek olarak paylaştım.
          olabilir
          ama videoda cim maf oldugundan degisiyor
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.03.2016, 11:01.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaşlar statla ve projeyle ilgili talepleriniz tam olarak neler? Twitter'dan Başkan'a yazıyorum ben birşeyler. Görüyordur belki. Twitter'ı olanların da bunu yapmasını tavsiye ederim.
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 21.03.2016, 11:44.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Renkdasim. Önceden bi başlık acmistim locaları kimler alır diye 3-4 saat sonra kapandı .çokta güzel baslikti .bende merak ediyorum loca satış durumlarını.bence su an sıfır hiç rağbet gormuyor.satilsaydi ello kere haber olurdu.stad yapisini mahvettiler loca mezarligiyla .bakalım hepsi satilicakmi.mantık olarak satılması lazım.turkiyedeki trabzonlu zengin çok ama loca satışında hareket yok.belkide daha satışa çıkmamıştır.
              o kadar gerçeği yansıtan bir başlıktı ki kapatılmasına ben de çok üzülmüştüm...
              not:ironidir

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ogadada güzel başlıktı ki, hiç sorma gitsin
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• 61 ronın61 candır gerisi teferruattır. Seviyorum bu çocuğu yaaaa.
                    GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• isim sponsor loca koltuk rengi vs hiçbir şeyin belli olmaması can sıkıcı stad sanki 5 ay sonra değilde diğer 2017 ağustosuna hazırlanıyor gibi

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        isim sponsor loca koltuk rengi vs hiçbir şeyin belli olmaması can sıkıcı stad sanki 5 ay sonra değilde diğer 2017 ağustosuna hazırlanıyor gibi
                        E öyle olacak zaten ne bekliyorsunuz ki başka 10 sene bekledik 1 sene daha bekleyelim eksikler tamamen giderilsin hem 2 ağustos 1967 tam 50. yılımızı kutladğımız gün manalı olur diyecekler kandıracaklar
                        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          E öyle olacak zaten ne bekliyorsunuz ki başka 10 sene bekledik 1 sene daha bekleyelim eksikler tamamen giderilsin hem 2 ağustos 1967 tam 50. yılımızı kutladğımız gün manalı olur diyecekler kandıracaklar
                          bak mantıklıymış kandım

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bak mantıklıymış kandım
                            onlarda buna kanacaklar zaten toki iyi yerden vuruyor . Mainz'in kabul etmediği stad projesini bize kakalarken Trabzon insanının karakteristik özelliklerini yansıtıyor keskin hatları ile diye kakalamadılar mı
                            Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar statla ve projeyle ilgili talepleriniz tam olarak neler? Twitter'dan Başkan'a yazıyorum ben birşeyler. Görüyordur belki. Twitter'ı olanların da bunu yapmasını tavsiye ederim.
                              dolgu alanının 7/24 yaşayan bir yer olması gerek. Bunun için bu alana geliri Trabzonspor'a kalmak üzere vatandaşların cüzzi bir ücret karşılığı girebileceği bir plaj, bir konser alanı, yeşil alan ve kira geliri tamamen Trabzonspor'a kalacak şekilde bir alışveriş merkezi yapılmalı. Hastane ve otobüs terminali yapılacaksa dolgu alanına ek yapılarak bunların yapılması ve otobüs terminalinden Trabzonspor'a gelir aktarılması. Dolgu alanına Trabzonspor'a gelir sağlamayacak hiçbir yapıya müsaade edilmemesi. Meydan'dan Stadın oraya metro yapılması. Taleplerim bunlar. Arz ederim
                              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 21.03.2016, 14:58.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar statla ve projeyle ilgili talepleriniz tam olarak neler? Twitter'dan Başkan'a yazıyorum ben birşeyler. Görüyordur belki. Twitter'ı olanların da bunu yapmasını tavsiye ederim.
                                Kapanabilecek boyutlarda küçük bir amfi. + Stadın çevresinde apart tarzı bir otel . + isim hakkının kiralanması yoluyla sponsor bir eğitim firmasına Trabzonspor Koleji veya üniversitesi açtırılması vs. vs.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X