Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam da senin hesaba göre sezon sonuna Lucescununda gelme ihtimali var, ama dedigin gibi su an icin Ersunun gelme ihtimalide var belki de Ramos veya baska bir yabanci gelecek, birileri seni sucladiginda kiziyorsun simdi ayni seyi sen yapiyorsun, senin böyle birsey yapman icin Lucescu ile hic ilgilenilmemis olmasi lazim, ki öyle oldugunuda sanmiyorum.
    Lucescu'nun gelme hesabı şu. Şimdi bana bir iş geldi ama zerre yapasım yok o işi fakat direk reddedemem piyasa gereği. O zaman ne yapabilirim işi yokuşa sürerim, önce işin zorluğundan söz ederim sonra, piyasanın bir kaç kat üstünde fiyat veririm. İşi edeben reddetmiş olurum. Bu hesaba göre Lucescu gelebilir evet. Trabzon'un tabusunu verirseniz.

Lucescu ile ilgilenildiğini zaten bende yazdım. Kaç kere hemde.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadin duskunu bir insandan bize hoca olmaz kardesim gec onu.

Daha ciddi hocalar onermen gerekir...
      Ula Cafer sonunda buraya bağlayacağını tahmin etmiştim felaket adamsın

Yorum

• Açıklamaya göre kibarca Lucescu işi olmadı demişler.

Yorum

• Screenshot_5.jpg
          Kumral Bir Çocuk
          Şarkılarla Geçti Aranızdan

Yorum

• Eğer anlaşma yoksa ortada ya da yüzde bir ihtimal de olsa anlasmama ihtimali varsa sezon sonunu beklemeyelim. Sezon sonunu beklerken sahada sonuçlar olumsuz olur ve sezon sonu da lucescu gelmezse çoğu taraftarın gözündeki kredisini kaybedebilir. Özetle anlaşma donulemez şekilde kesin değilse sezon sonunu beklemenin mantığı yok. Ama benim de kişisel gorusum, başkan Muharrem Usta kesin bir şey olmadan sezon sonunu beklemez şeklindedir.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            TRABZON SPOR

Yorum

• Lucescu işi olmadı değil sezon sonu olacak diye algıladım.

Sezon Sonuna Kadar Sadi ile devam edilmemeli bence. Hami Mandıralı gelsin. Ya da Lucescu işi tamamen kaldırılsın.
              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Muharrem Usta gerçekten iyi bir insan ve iyi bir idareci Trabzonspor a hala değer katacak tek insan..

Yanlız ;

Açıklamayı tekrar doğru olarak okunmasından yanayım..
                Resmi siteden yapılan ilk Teknik direktör adı Lucescu yani yönetim gerçekten bu adamla görüştü belirli alanda mutabakata varıldı..
                Sorunun para olmadığı aşıkar..
                Lucescu hala gündemdeki yerini koruyor ama şu varki Sayın başkan herkes senin gibi sözünde duracak diye birşey yok mutabakat var ama İMZA ?
                Lucescu Türkiyeden gittiği günden beri her dönem konuşuluyor bizde 2 seneden beridir konuşulmakta..
                Şayet İstanbul takımlarındaki olası bir denge değişikliği Lucescunun oraya kayacağı anlamı çıkmaktadır.
                Bu yüzdendir ki başkan diğer Td için görüşmelerini devam ettirmekte..
                Benim kişisel kanaatim bu işin bizim tarafımızdan değil ama Lucescu açısından olmayacağıdır...
                ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Emorfo_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH=CONFIG]8243[/ATTACH]
                  Ortalık karışır. Usta çok inceden asist'i yapmış.

Yorum

• Bu Trabzonspor taraftarı garip. Ya kızgınlığı aklının önünde, ya da sevgisi...

Ama akıl geride hep.

Stratejik bir hata var. Kendini luceye sezon sonuna kadar bu formatta baglayamazsin. Bunun nedeni de shaktarin ahengi olamaz.

Usta sevgisi herseyi iyiye yormaya başlamasın lütfen. Bende çok seviyorum. Ustayi.

Asıl konu Trabzonsporun ahengi renkdaslar...

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sn. TS yönetimi,

Sizin köyde ÖN SÖZLEŞME diye birşey yok mudur ? Belirsizliğin gelecek sezona kadar uzaması ve bu sezonun tümden kaybı içinize sinmiş midir?

Bmn ahalisine saygıyla duyurulur.
                      On sozlesme diye bise var ...ve imzalandi...coktan imzalanmisti....ama lakin guzel ayrilmak stiyor takimin dagilmasini istemiyor panik havasi olusasin diye boyle bi ricada bulunulmus bunda ne var....

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Büyük takimiz ama Bayern München degiliz ne yazikki.
                        Verdiğim örnekte Bayern München değil Manchester City'nin durumunda oluyoruz. Hadi diyelim ki "Büyük takimiz ama Manchester City degiliz ne yazikki", bugün sezon sonu icin anlasma saglayamadigimiz hocayla görüsmeleri sezon sonuna birakip o zaman anlasabilecegimize inanmak saflik olmaz mi ya da anlastiysak ve bunu sitede belirtilen nedenden dolayi simdi aciklamak istemiyorsak, bir yarim sezon kendi taraftarimizi, camiamizi belirsizlikte birakmak saflik olmaz mi?
                        En son Gokhlayeh tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 13:16.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Luce'nin ikinci yarı takımın başına geçemeyeceğini yönetim sezon sonuna kadar Sadi ile devam edeceğini söylemişti. Bu sezon taş çatlasın Türkiye kupası alınabilir.

Bu görüşmeden Shaktar'ın rahatsız olduğunu ve böyle bir açıklama yapma gereği duyulduğunu düşünüyorum. Sezon sonu geleceğinin garantisi elbette yok, yönetim bunu ölçüp biçmiştir elbet başka planları da vardır.

Uzun lafın kısası sezon sonu herşey belli olacaktı zaten , belirsizlik yok bana göre.
                          İnşallah sen ve senin gibi düşünenler haklı çıkar kardeşim ne diyeyim ama ben sıfır ihtimal veriyorum Lucescu'nun gelişine. Bu yüzden de o başka plan ne ise bugünden uygulamaya sokulmalıdır diyorum. Boşuna zaman kaybediyoruz.

Biz önsözleşme için diretseydik, "ya bunu imzala, ya da biz yolumuza bakalım" deseydik, Lucescu gerçekten gelmek istiyor olsa bu imzayı atardı. Hatta böyle bir durumda devre arası gelme ihtimali bile olurdu. Bugün bu imzayı atmayan/atamayan sezon sonu hiç atamaz.

Nedir yani, Shaktar başkanı kafasına silah mı dayıyor, dayıyorsa bile sezon sonu da dayayacaktır. Burdan bize ekmek çıkmaz ama dediğim gibi inşallah sizler haklı çıkarsınız.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Açıklamaya göre kibarca Lucescu işi olmadı demişler.
                            Bence tam tersi shakhtar in zarar gormemesi icin simdilik kapatiyoruz demisler.

Eger o is olmamis olsaydi konu tamamen kapanmistir derlerdi.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• trabzonsporu genelde görmezden gelen bütün haber kanalları bütün yayın kanallarından haberi geçiyor. Ne çok seviniyor adamlar luce olmadı diye

Yorum

• Muharrem Usta yönetiminin lafı dolandıracağını hiç zannetmiyorum. Eğer olmayacak ise "olmadı" diye açıklama yaparlardı.
                                Demek ki bildikleri bir şey var ki, "bekliyoruz" diyorlar.
                                Ben güveniyorum.
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X