Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz de hâlâ sana gülüyoruz.
    Kaya cilingiroglu ile ayni safta o.Trabzonspor u kucuk goren alay eden bir zihniyettir bu.

Ben onlara inat lucescu yu beklemeye devam edecegim Trabzonspor u sevende beklemesini bilmeli.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cidden safsiniz.

Bir kulüp diger kulüp hocasi icin sezon sonu icin anlastik derse o hoca o takima nasil faydali olabilir?
      Örneğini vererek yazdım halbuki :/ Kimin saf olduğunu anlayan anladı.

Yorum

• lucescu shaktarın sitesinde dediği gibi sene sonu önceliğin shaktardı derse ne olacak peki?
        ikinci yarıda muhtemel kötü sonuçlar ve avrupaya gidememe durumunda bu baskıyı kim kaldırabilecek?
        ne diyeceğiz ama durun sene sonu lucu ile görüşeceğiz,ya da adam 11 yıllık takımını bırakamadı mı diyeceğiz?
        Yönetim çok zorlu bir yola girdi.Allah yardımcıları olur inşallah.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Yahu kardesim safmisiniz siz?

Bir kulüp prensipte anlasmadigi bir hoca icin kulubunun cikari icin susuyoruz dermi?

Benim futboldan anlamayan hanim bile hayirli olsun sezon sonu icin dedi sizde bos bos konusuyorsunuz..
          Abi prensipte anlaşılan bir çok transferin nasıl yattığını gördük. "Prensipte anlaşmak" benim için hiçbir anlam ifade etmiyor, bana yazı lazım, imza lazım.

İddia ediyorum, sezon sonu Lucescu üç istanbulludan birine gider ama bize gelmez. İnşallah bu endişelerimiz boşunadır.

Yorum

Trt sporu acin giray bulak ve kaya cilingiroglunu dinleyin ve neden lucescu dan vazgecmemek gerektigini anlayin bos bos konusmayin..
            Ya ne alaka lucescu'nun alternatifi Giray bulak mı??Ersun yanalı al şimdiden planlamanı yap alacağın, göndereğin adamlar belli olsun.Bıkmadınız mı broosların,vahitlerin, lazaronilerin kazığını yemekten sene sonuna bırakılan hiçbir hoca transferi başarıya ulaşmamıştır.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Installation has been completed.Sadi ready for the work.
              Avrupadan ceza garantiyken kupayı Sadettin gibi bir vasıfsıza bıraktık.Vizyon be!
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Derbilerde forvetsiz oynayacağız sezon sonuna kadar.

Yorum

• Is Ersun Yanal'a cikar bu saatten sonra
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun gelmedi mi? Hele bir bekleyelim yahu. Hakeza dün attığım mesajı okumanı tavsiye ederim.
                    Tamam da senin hesaba göre sezon sonuna Lucescununda gelme ihtimali var, ama dedigin gibi su an icin Ersunun gelme ihtimalide var belki de Ramos veya baska bir yabanci gelecek, birileri seni sucladiginda kiziyorsun simdi ayni seyi sen yapiyorsun, senin böyle birsey yapman icin Lucescu ile hic ilgilenilmemis olmasi lazim, ki öyle oldugunuda sanmiyorum.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Örneğini vererek yazdım halbuki :/ Kimin saf olduğunu anlayan anladı.
                      Büyük takimiz ama Bayern München degiliz ne yazikki.

Yorum

• Hadi bombayı bırakıyorum Sezon sonu Şenol Güneş Trabzona Luce bjk'ye
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yahu kardesim safmisiniz siz?

Bir kulüp prensipte anlasmadigi bir hoca icin kulubunun cikari icin susuyoruz dermi?

Benim futboldan anlamayan hanim bile hayirli olsun sezon sonu icin dedi sizde bos bos konusuyorsunuz..

Forumdaki veya medyadaki bu kadar kişi saf, Guardiola saf, Kloop saf...

Futboldan anlamayan eşinizin düşüncelerinin gerçek olmasını çok isterdim ama ortada anlaşma felan yok, insanlara umut pompalanacak bir tablo göremiyorum. Hatta ileri gidip, Shaktar başkanının varlığımızdan haberi olmadığını da düşünüyorum. Çok büyük belirsizlik içine girdik, ortada anlaşma ve görüşme olmadan yarım devre takım antrenörsüz bırakılmaz. Bunun adı vizyon değildir, Avrupa ya gidemezsek millet burada Lucescu dinlemez. Evet yada hayır cevabını alabilmek için koskoca kulüp yarım devresini dolayısıyla gelecek sezonunu belirsizlik içine sokamaz.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya ne alaka lucescu'nun alternatifi Giray bulak mı??Ersun yanalı al şimdiden planlamanı yap alacağın, göndereğin adamlar belli olsun.Bıkmadınız mı broosların,vahitlerin, lazaronilerin kazığını yemekten sene sonuna bırakılan hiçbir hoca transferi başarıya ulaşmamıştır.
                            Kadin duskunu bir insandan bize hoca olmaz kardesim gec onu.

Daha ciddi hocalar onermen gerekir...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Installation has been completed.Sadi ready for the work.
                              Avrupadan ceza garantiyken kupayı Sadettin gibi bir vasıfsıza bıraktık.Vizyon be!
                              Aynen. Hemen hoca getirip, sonra tazminatla kovmak varken aceleci davranmayıp getirilebilecek en iyi hocayı getirmeye çalışmak kadar saçma bir şey olamaz. Yönetim istifa!

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lucescu Trabzon'daymış, imza atıyor. Yazık yahu!
                                Ben ne bilgi alıyorum ne de duyum ve kaldı ki devre arası gelebileceği ihtimaline hiç sıcak bakmadım nedenini de 1-2 mesaj önce yazdım bu yüzden şu yazdığın mesajın bana ne tür bir gönderme olduğunu sen dahi anlayamamışsındır.

Yani yine gülünecek bir mesaj...

Ayrıca Ersun ile anlaşılsaydı veya düşünülseydi devre arası getirilirdi sezon sonunu bekleyip Ersun'u getireceklerine inanmıyorun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X