İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun abi
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar ameliyatimdam dolayi bu ara pek yazamiyorum...
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçmiş olsun abi
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli rep borcum olsun o mesajına
Yorum
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"İlle da Mircea" felsefesi sana çok şey borçlu YavuzOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar ameliyatimdam dolayi bu ara pek yazamiyorum...
gecmis olsunBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonservisi elimizde olan 35 tane adam var, oynatıp parlatacağız ki satalım. Marin'i parlatsam ne olacak.
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Emrah Erata tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 17:59.Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Yorum
-
Peki Trabzonspor'da ameliyatlar nasıl gidiyorALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
Luce olmayacaksa zaman kaybetmeden Juande Ramos 'u takımın başına getirmeliyiz(bence anlaştık Luce' yi bekliyoruz). Ramos ' la aynen Luce' de olduğu gibi bir planlama yapmalı ve ona göre adımlar atmalıyız. Kendi adıma Luce'deki potansiyeli Ramos'da da görüyorum. La liga 2.Ligden takımı çıkarmış ve Avrupa Kupasına taşımış, Sevillayı La Ligada orta sınıf bir takım olmaktan çıkarıp UEFA şampiyonu yapmış ve Dniproyu yeniden yapılandırıp, uzun vadede UEFA finali oynayan takımın temelini atmıştır kendisi.
O halde Luce olmuyorsa şimdi #VamosRamos en dibine kadar.
Sadi denen sadiste ben katlanamam yarım dönem. Adam Marin üzerinde kendi libidosunu tatmin ediyor (Marin'in kondisyonu yok yaw diyenlere Özer'in var da yarım dönem boyunca ne yapmış diyorum.)
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum