serbest kürsiye iyice dönüs yaptik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim birakmis benim actigim sayfayi arkadabu nasil duzen
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserbest kürsiye iyice dönüs yaptikSadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu'nun bir heyecan getireceği aşikar.
Onun dışındaki herkes birileri bir kulp takacak."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleluceye bilen bi milyon kulp takilmisken digerinede takilmasi normalBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi canım, beğenmeme konusunda dünya markasıyız.
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yılda 6 teknik adamdan kaynaklanıyordur, 410 milyon borç diyenlere küfredeceğini söylüyordu.İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIho sevgin nerden geliyor abi
Hiç bir şey yapmadıysa 6 adet koç gibi t.d. çalıştırarak onlara ekmek kapısı oldu, artık kimin t.d. olamayacağını biliyordur herkes. Gerekli elemeyi yaptı...
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazen düşünüyor insan guardiola yada mourinho ya nasıl kulplar takarız
huysuz, gicik adam
pep inde konusdugu her dilde agir katalan aksani var
biz anlasamayiz onunlan, laz aksaninlan konussun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazen düşünüyor insan guardiola yada mourinho ya nasıl kulplar takarız
Luce yerine görüşülen boştaki 2 t.direktör belli oldu, usta guardiola ile mourinho arasında karar aşamasında
Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
Mourinhoyu getir, hayvan gibi takım olan Chelseayi nerdeyse küme düşüren Mourinho Trabzonsporu mu yönetecek veya Guardiolaya Bayern neden sözleşme uzatmadı da biz getiriyoruz diyen çıkmazsa bende burda eşek gibi anırırım.En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 16:52.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi canım, beğenmeme konusunda dünya markasıyız.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
lucesku gelicek dertler biticek.yatara hayranı renkdaşım resimleri paylaşmış ama şunu diyim dünya üzerinde getirebileceğimiz en mükemel hoca luceskudur.geleceğini düşünmek bile heyecan verici.
3-4 yıl bizi çalıştırsın bizi bu ligi dominme etmesek bende bişey bilmiyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum