Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• serbest kürsiye iyice dönüs yaptik
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kim birakmis benim actigim sayfayi arkada bu nasil duzen
      Densizlik işte
      www.x.com/zykmda

Yorum

• bence istisnasız YILMAZ VURAL bu sansı kacırmak ıstemeyecektır
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          serbest kürsiye iyice dönüs yaptik
          Selçuk cidden rep hak eden en kısa ve en anlamlı mesajlardan birini yazmışsın ama rep veremiyorum nedense. Borcum olsun..
          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Lucescu'nun bir heyecan getireceği aşikar.

Onun dışındaki herkes birileri bir kulp takacak.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lucescu'nun bir heyecan getireceği aşikar.

Onun dışındaki herkes birileri bir kulp takacak.
              luceye bilen bi milyon kulp takilmisken digerinede takilmasi normal

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                luceye bilen bi milyon kulp takilmisken digerinede takilmasi normal
                tabi canım, beğenmeme konusunda dünya markasıyız.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

bazen düşünüyor insan guardiola yada mourinho ya nasıl kulplar takarız

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 yılda 6 teknik adamdan kaynaklanıyordur, 410 milyon borç diyenlere küfredeceğini söylüyordu.
                    İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Iho sevgin nerden geliyor abi
                    Kendisini çok başarılı buluyordum, gerekli şans verilmedi kendisine, ne yaptıysa kulübe olan sevgisinden yaptı, gözyaşı döktü.

Hiç bir şey yapmadıysa 6 adet koç gibi t.d. çalıştırarak onlara ekmek kapısı oldu, artık kimin t.d. olamayacağını biliyordur herkes. Gerekli elemeyi yaptı...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mou`da basit
                      huysuz, gicik adam

pep inde konusdugu her dilde agir katalan aksani var
                      biz anlasamayiz onunlan, laz aksaninlan konussun

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eveeet
                        Luce yerine görüşülen boştaki 2 t.direktör belli oldu, usta guardiola ile mourinho arasında karar aşamasında
                        Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                        İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Mourinhoyu getir, hayvan gibi takım olan Chelseayi nerdeyse küme düşüren Mourinho Trabzonsporu mu yönetecek veya Guardiolaya Bayern neden sözleşme uzatmadı da biz getiriyoruz diyen çıkmazsa bende burda eşek gibi anırırım.
                          En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 16:52.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• son10.jpgTeknik direktörlerin son 10 senede yaptığı harcamalar

Yorum

"Guardiola Almanya'da bile yapamadı"

Yorum

• lucesku gelicek dertler biticek.yatara hayranı renkdaşım resimleri paylaşmış ama şunu diyim dünya üzerinde getirebileceğimiz en mükemel hoca luceskudur.geleceğini düşünmek bile heyecan verici.

3-4 yıl bizi çalıştırsın bizi bu ligi dominme etmesek bende bişey bilmiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X