Yalnız forumda aşırı tepki yok. Bu Usta'nın şimdiye kadar sergilediği duruştan ve bize verdiği güvenden kaynaklanıyor kanımca.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim bir planlama ile gidiyor bunu neden gormuyorsunuz?
Su yanal sevdasindan vazgecin artik tek care lucescu baska secenek yok...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Sürpriz (!)
Nerede olacak bu 10 Ocak'taki görüşme, imza atılacaktı, hayırlı olmuştu, devre arası gelecekti falan filan. Eh be, iyi dalga geçildi. Ben Lucescu gelirse ne yapacaksın diyen arkadaşları piste davet ediyorum. Bu kandırılmışlık onlara yeter.
Hunharca gülüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrt sporu acin giray bulak ve kaya cilingiroglunu dinleyin ve neden lucescu dan vazgecmemek gerektigini anlayin bos bos konusmayin..
Yorum
-
İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManchester City, Guardiola'nın takımıyla olan ahengini mi bozdu? Anlaşacaksan anlaşırsın, önümüzdeki sezondan itibaren Trabzonspor'un başında olacak dersin, konuyu o zamana kadar öyle kapatırsın. Bugün anlaşamıyorsan konuyu sezon sonuna bırakmanın bir anlamı yok.
Bir kulüp diger kulüp hocasi icin sezon sonu icin anlastik derse o hoca o takima nasil faydali olabilir?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürpriz (!)
Nerede olacak bu 10 Ocak'taki görüşme, imza atılacaktı, hayırlı olmuştu, devre arası gelecekti falan filan. Eh be, iyi dalga geçildi. Ben Lucescu gelirse ne yapacaksın diyen arkadaşları piste davet ediyorum. Bu kandırılmışlık onlara yeter.
Hunharca gülüyorum.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlakası yok kardeşim, taraftarın tek istediği yönetimin Lucescu'nun gelecek sezon takımın başında olacağına dair garanti vermesi. Bu garantiyi versin öpüp başımızın üstüne koyalım ama bu şekilde olmaz...
Bu görüşmeden Shaktar'ın rahatsız olduğunu ve böyle bir açıklama yapma gereği duyulduğunu düşünüyorum. Sezon sonu geleceğinin garantisi elbette yok, yönetim bunu ölçüp biçmiştir elbet başka planları da vardır.
Uzun lafın kısası sezon sonu herşey belli olacaktı zaten , belirsizlik yok bana göre..
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürpriz (!)
Hunharca gülüyorum.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz de hâlâ sana gülüyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun da gelmedi sonucda sen de bizi kandirmis mi oldun ??? Tamam belki sana haksizlik yapiliyor olabilir ama senin yaptigin da cok da etik sayilmaz, sonucda Luce ile ugrasildi olmadi diye suclu aramaya gerek yok bence, cok daha yapici olabiliriz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum