Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız forumda aşırı tepki yok. Bu Usta'nın şimdiye kadar sergilediği duruştan ve bize verdiği güvenden kaynaklanıyor kanımca.

Yorum

• imza yoksa lafa güvenip bekleyeceklerse mayıs ayından sonra bu adamların bu kadar parayı hangi ticari zeka ile kazandıklarını ciddi ciddi merak ederim

Yorum

• Shaktar ve lucescu nun itibarı bozulmasın eywallah güzel bi hareket

Ya trabzonspor ve trabzonspor taraftarının itibarı ?
        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
        HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetim bir planlama ile gidiyor bunu neden gormuyorsunuz?

Su yanal sevdasindan vazgecin artik tek care lucescu baska secenek yok...
          400 milyon TL borç ile kimseye şampiyonluk sözü veremezsin böyle planlama olmaz ondan sonra bu sözün altında kalırsın lucescu intyarının peşinde kalırsınız tıpkı hacının vahit bunağının peşinde kalıp hem kendini hemde Trabzonsporu yok etmesi gibi.Ustaya en çok destek veren kişilerin başında olarak bunları söylüyorum.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sürpriz (!)

Nerede olacak bu 10 Ocak'taki görüşme, imza atılacaktı, hayırlı olmuştu, devre arası gelecekti falan filan. Eh be, iyi dalga geçildi. Ben Lucescu gelirse ne yapacaksın diyen arkadaşları piste davet ediyorum. Bu kandırılmışlık onlara yeter.

Hunharca gülüyorum.

Yorum

• Sayın Başkan hazır bu aralar Twitteri mesken tutmuşken sağlam bir yükleme yapalım Ersun hoca için bizimde katkımız olsun hoca konusunda.

Yorum

• Ya bitirin bu işi artık önümüze daha rahat bakmamız lazım.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trt sporu acin giray bulak ve kaya cilingiroglunu dinleyin ve neden lucescu dan vazgecmemek gerektigini anlayin bos bos konusmayin..
                  Abi kesinklikle katılıyorum Lucescu bizim için candır ama gelecek olan adam bugünden geleceğini söyler. Bu iş sezon sonuna kalırsa Lucescu bize gelmez, eminim bundan, yani nasıl söyleyeyim bilmiyorum ama çok eminim yani.

Yorum

• Ersun Yanal var kenarda al gel biz kimiz ki Lucescu gelecek
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Manchester City, Guardiola'nın takımıyla olan ahengini mi bozdu? Anlaşacaksan anlaşırsın, önümüzdeki sezondan itibaren Trabzonspor'un başında olacak dersin, konuyu o zamana kadar öyle kapatırsın. Bugün anlaşamıyorsan konuyu sezon sonuna bırakmanın bir anlamı yok.
                      Cidden safsiniz.

Bir kulüp diger kulüp hocasi icin sezon sonu icin anlastik derse o hoca o takima nasil faydali olabilir?
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sürpriz (!)

Nerede olacak bu 10 Ocak'taki görüşme, imza atılacaktı, hayırlı olmuştu, devre arası gelecekti falan filan. Eh be, iyi dalga geçildi. Ben Lucescu gelirse ne yapacaksın diyen arkadaşları piste davet ediyorum. Bu kandırılmışlık onlara yeter.

Hunharca gülüyorum.
                        Biz de hâlâ sana gülüyoruz.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alakası yok kardeşim, taraftarın tek istediği yönetimin Lucescu'nun gelecek sezon takımın başında olacağına dair garanti vermesi. Bu garantiyi versin öpüp başımızın üstüne koyalım ama bu şekilde olmaz...
                          Luce'nin ikinci yarı takımın başına geçemeyeceğini yönetim sezon sonuna kadar Sadi ile devam edeceğini söylemişti. Bu sezon taş çatlasın Türkiye kupası alınabilir.

Bu görüşmeden Shaktar'ın rahatsız olduğunu ve böyle bir açıklama yapma gereği duyulduğunu düşünüyorum. Sezon sonu geleceğinin garantisi elbette yok, yönetim bunu ölçüp biçmiştir elbet başka planları da vardır.

Uzun lafın kısası sezon sonu herşey belli olacaktı zaten , belirsizlik yok bana göre.
                          .

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sürpriz (!)

Hunharca gülüyorum.
                            Ersun da gelmedi sonucda sen de bizi kandirmis mi oldun ??? Tamam belki sana haksizlik yapiliyor olabilir ama senin yaptigin da cok da etik sayilmaz, sonucda Luce ile ugrasildi olmadi diye suclu aramaya gerek yok bence, cok daha yapici olabiliriz.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz de hâlâ sana gülüyoruz.
                              Lucescu Trabzon'daymış, imza atıyor. Yazık yahu!

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun da gelmedi sonucda sen de bizi kandirmis mi oldun ??? Tamam belki sana haksizlik yapiliyor olabilir ama senin yaptigin da cok da etik sayilmaz, sonucda Luce ile ugrasildi olmadi diye suclu aramaya gerek yok bence, cok daha yapici olabiliriz.
                                Ersun gelmedi mi? Hele bir bekleyelim yahu. Hakeza dün attığım mesajı okumanı tavsiye ederim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X