Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=30227]Sibel[/MENTION]

Sen git, baskasi gelirse biz cagiririz seni
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Ersun Yanal 2 defa denendi. Ayrıca Lucescu'nun yanında oyuncak gibi kalır
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun Yanal 2 defa denendi. Ayrıca Lucescu'nun yanında oyuncak gibi kalır
        Yorum değil sanat eseri bu
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Son bilgileri toparlayalım, ortada dolaşan ihtimal dağılımlarını netleştirelim. Öncelikle Muharrem Usta ve Lucescu birlikteliği 6-7 ay öncesine dayanan bir süreç. Hatırlayan arkadaşlar olacaktır. Aralık'ta olacak seçimde (ki seçimin olmayacağı sanısı daha baskındı) yeni başkanın ve hocanın belli olduğunu söylemiştim. Yalnız şu husus varki devam eden zaman içerisinde insanların eğilimleri, öncelikleri değişiyor. Bunun içerisine dış etkenlerde girince 6 ay önce aldığınız kararı bugün uygulayamayabiliyorsunuz. Hali hazırda Lucescu'nun olma ihtimali hala daha var ki bence en yüksek aday o. Fakat geliş şekli biraz farklı. Bunu Trabzonspor şu an ki durumda kabul eder mi? Muamma. Bu konuda iş Trabzonspor'da.

Ersun Yanal tekrar Trabzon'a gelmek istiyor. Yönetiminde ağırlıklı kanısı olabileceği noktada. Fakat bu ihtimal Lucescu'ya bağlı. Lucescu ile son görüşme yapılacak. Eğer olmazsa Ersun imzayı atar. Yalnız Ersun'u Trabzon'da istemeyen çok ciddi bir kitle var. Başkan bunu göze alır mı, almaz mı bilmiyorum. Ama Ersun göze aldı.

İsmini şimdi dillendirmenin gerek olmadığı ama Dünyaca ünlü bir teknik adam daha var ama en düşük ihtimalli, o. Ortada ciddi bir görüşme yok.

Yorum

• Deli gibi Bielsa bekleyen bir tek ben varım galiba. Bielsa delidir çılgındır da bu kadar manyak olmasaydı Real, Juve, Bayern gibi takımların başına geçerdi zaten; o kadar üst seviyedir.

Yorum

• Ersun Yanal heyacanini kaybetmis, yokmus gecelim bunlari.Antrenman yaptirtmayi ,pas yaptirtmayi ,baskili ve goze hos gelen futbolu oynatmasini,oyunu okumasini bilsin varsin olsun kenarda buz gibi dursun
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun Yanal 2 defa denendi. Ayrıca Lucescu'nun yanında oyuncak gibi kalır
                2. deneme ne ara oldu abi Adamın imza töreninde söyledikleri laf bu sezonu en iyi şekilde bitirip önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamak ama adamı sezon başlamadan Constant yüzünden gönderdiler. İlk denemede de başarısız olmadı hatta şampiyon takımı kurdu ve oturttu adam. şbde neler yaptığını gördük mesela adam Türkiyenin en iyi oynayan takımını oluşturdu. Lucescu isim olarak daha üstte ama ben devre arasında daha uygun koşullarda gelecek Ersun Yanalı sezon sonunda gelecek Lucescuya tercih ederim.
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son bilgileri toparlayalım, ortada dolaşan ihtimal dağılımlarını netleştirelim. Öncelikle Muharrem Usta ve Lucescu birlikteliği 6-7 ay öncesine dayanan bir süreç. Hatırlayan arkadaşlar olacaktır. Aralık'ta olacak seçimde (ki seçimin olmayacağı sanısı daha baskındı) yeni başkanın ve hocanın belli olduğunu söylemiştim. Yalnız şu husus varki devam eden zaman içerisinde insanların eğilimleri, öncelikleri değişiyor. Bunun içerisine dış etkenlerde girince 6 ay önce aldığınız kararı bugün uygulayamayabiliyorsunuz. Hali hazırda Lucescu'nun olma ihtimali hala daha var ki bence en yüksek aday o. Fakat geliş şekli biraz farklı. Bunu Trabzonspor şu an ki durumda kabul eder mi? Muamma. Bu konuda iş Trabzonspor'da.

Ersun Yanal tekrar Trabzon'a gelmek istiyor. Yönetiminde ağırlıklı kanısı olabileceği noktada. Fakat bu ihtimal Lucescu'ya bağlı. Lucescu ile son görüşme yapılacak. Eğer olmazsa Ersun imzayı atar. Yalnız Ersun'u Trabzon'da istemeyen çok ciddi bir kitle var. Başkan bunu göze alır mı, almaz mı bilmiyorum. Ama Ersun göze aldı.

İsmini şimdi dillendirmenin gerek olmadığı ama Dünyaca ünlü bir teknik adam daha var ama en düşük ihtimalli, o. Ortada ciddi bir görüşme yok.
                  Olgun abi Ümit abi falan oğlu yardımcısı olacak diyordu. benim bu yazıdaki ''geliş şekli farklı'' kısmından anladığım buranın da duyumu Luce genel menajer oğlu teknik direktör şeklinde -ki eğer doğruysa ben hiç istemem Luce'yi. Adam 70'i devirdi normaldir el etek çekmesi ama 6 ay önce geliyordu bu adam birden bire oğluna iş imkanı sağlamaya çalışmasının, buradan ona ''gelme'' diyenlerle alakası olduğunu da sanmıyorum. Bu Luce işinin aslı belli değil hala.

Yorum

• Ersun'u isteyenlerin argümanları arasında "takım oluşturmak" var.
                    Bizim yeni takım oluşturacak mali gücümüz kaldı mı?
                    Hadi gelecek sezonu da feda edelim. Yeni transferler olsun.
                    Gerçekten sabredeceğimizi mi düşünüyorsunuz?
                    Hiç ama hiç sanmıyorum.
                    Kop gel Lucescu. Kurtar bizi.

Yorum

• An itibarıyla Ersun Yanal transferi rafa kalkmıştır. Bilginize... Önümüzdeki sezon hoca yabancı olacak. Net bilgidir.

Yorum

• Heyecana gerek yok Ersunu hazir bosdayken kapatalim, gelecek sene icin Transfere butce bulalim, Ersun bize yeter, önemli olan arkasinda kalip her istedigi futbolcuyu alabilmek.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          An itibarıyla Ersun Yanal transferi rafa kalkmıştır. Bilginize... Önümüzdeki sezon hoca yabancı olacak. Net bilgidir.
                          Devre arasi icin kim gelecek ???
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ersun hocanın 32 no sevdası beni korkutmuyor değil
                            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

An itibarıyla Ersun Yanal transferi rafa kalkmıştır. Bilginize... Önümüzdeki sezon hoca yabancı olacak. Net bilgidir.
                              İsim belli mi abi?
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

raftamıydımıki

rafta olması bile yinede güzel
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X