Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersunu gömmek icin Senol Günesi savunmayin, Senol Günes bu taraftarin öyle büyüttügü Kadar ne iyi bir hoca nede öyle baba bir karakteri var, paraya olan zaafi, falan zaten herkes tarafindan biliniyor, ayrica Trabzonun basindayken transferler icin yaptigi Fakir edebiyatini 8tas da yapmiyor, yapamiyor, cünkü orda basarili olmak istiyor,
    İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Birakin su Ersun Hoca nin uckuruyla ugrasmayi, kiskaniyor musunuz nedir anlamadim gitti
    Aynı şeyleri okuduğumuza emin miyiz Nazım? Son 1 saattir "Ersun Yanal'ı gömmek için" kim Şenol Güneş'i savunmus?

Ayrıca, son yazılan mesajların hiçbirinde Ersun Yanal'ın özel hayatıyla ilgili bir durum yokken, hepsi teknik adamlığını beğenmiyorum derken niye konu hemen "size ne Ersun Yanal'ın uckurundan" seviyesine indi?

Kafanızda bir kalıp belirlemissiniz. Ersun Yanal'a yapılan her eleştiriye de o kalıp üzerinden cevap veriyorsunuz..
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Hala şunu anlatamadık.Bir baba,evin direği olacak,9-5 mesaisiyle çalışacak bir adam aramıyoruz.
      20-25kişiye idman yaptırtacak bir sistem oturtacak td arıyoruz.Luce keşke olsaydı ama olmayacak bu belli.En yakın yerli aday Ersun da bize meyilliyken boşa geçirilecek her gün zarardır.
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ayrıca, son yazılan mesajların hiçbirinde Ersun Yanal'ın özel hayatıyla ilgili bir durum yokken, hepsi teknik adamlığını beğenmiyorum derken niye konu hemen "size ne Ersun Yanal'ın uckurundan" seviyesine indi?

Kafanızda bir kalıp belirlemissiniz. Ersun Yanal'a yapılan her eleştiriye de o kalıp üzerinden cevap veriyorsunuz..
        Bir sayfa öncesinde bile var Adem. Alıntı yapmamı ister misin?

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hala şunu anlatamadık.Bir baba,evin direği olacak,9-5 mesaisiyle çalışacak bir adam aramıyoruz.
          20-25kişiye idman yaptırtacak bir sistem oturtacak td arıyoruz.Luce keşke olsaydı ama olmayacak bu belli.En yakın yerli aday Ersun da bize meyilliyken boşa geçirilecek her gün zarardır.
          Soyle bi durum var eger luce sene sonu olabilir diyosa simdi ersunu getirip seno sonu yollayamazsin.
          Yonetime gore sene sonunda luce devre arasında gelen ersundan iyi. Oyuzden luceyi bağlamaya calisiyolar. Luce sene sonu olabilir derse buyuk ihtimal sene sonuna kadar geçici hocayla devam etcez.

Ha diceksiniz ki lucenin garantisi yok.
          Ozaman da en kotu ersun sene sonu gelmis olcak. Bu yil zaten kayip.

Bu yilin kayip olmasının da sebebi ne iho ne usta. Sebebi sezonun göbeğinde yapilan kongredir.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir sayfa öncesinde bile var Adem. Alıntı yapmamı ister misin?
            Abi bahsettiğin mesaj, benim cevap verdiğim mesajlardan sonra yazılmış. Ki onu da sildim ayrıca..

Yanlış anlama lütfen, Ersun Yanal'a potansiyel sapık muamelesi yapılan hiçbir mesajı savunmuyorum. Ersun Yanal için saha içinde yapılan eleştiriler de bu sapık muamelesi yapan kişilere verilen tepkinin arasında kaynıyor gibi geliyor bana..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Ersun Yanal oyuncu değişikliklerinde saçmalamasa iyi hoca aslında. Taraftar bir kez küfredince gerisi geliyor zaten. Sonra yerel medya devreye giriyor. Karı kız muhabbetleri falan... Sonra Trabzon sokaklarında liseli kız muhabbeti yapan 50 yaşındaki ahlaklı (!) esnaf amcam, Trabzonspor' u sadece dükkana gelen yerel gazeteden takip edip; "Ersun hovarda, başımıza taş yağacak" diyor.

Bak nerden başladım konu nereye bağlandı. İbret olsun.
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Silinen Mesajım için; Kötü niyetli yazmamıştım, İnşallah ortalığı karıştıran kişi olmamışımdır. Gerçeklik payı olan bir yorumdu. Neyse bir süredir yazmıyordum bir süre daha yazmaya gerek yok sanırım. Kusura bakmayın.

Yorum

• Ersun bittiyse onura geçebilir miyiz? Daha cardozo falan var gece uzun.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun bittiyse onura geçebilir miyiz? Daha cardozo falan var gece uzun.
                    Bence Onuru teğet geçelim çünkü kendisi ben devlet memuruyum düğmeme dokunmak bilmem kaç yıldan başlar modunda.

Yorum

• Jorge Sampaoli yi getirsek keşke...
                      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hala şunu anlatamadık.Bir baba,evin direği olacak,9-5 mesaisiyle çalışacak bir adam aramıyoruz.
                        Jorge Sampaoli?
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Eee ne olacak bu Hoca isi ?

Juanda Ramos olmasini istiyorum son olaylar sonrasi..
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yarın, asrın cezasını alacağım forumda... Şimdilik bu kadar.

Yorum

• Hayırdır arkadaşlar Ersun hocayla ilgili tartışma alevlenmis yine bir gelişmemi var ? Tekrar görüşmeyemi baslamislar Ersun hocayla. Lucescu olmadıysa Ersun hoca en iyi tercih bence
                              HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayırdır arkadaşlar Ersun hocayla ilgili tartışma alevlenmis yine bir gelişmemi var ? Tekrar görüşmeyemi baslamislar Ersun hocayla. Lucescu olmadıysa Ersun hoca en iyi tercih bence
                                Bana kalırsa lucesku dahil şu an en iyi tercih.
                                Tamam 2 kez getirdik adamı kabul. ilk gelisi nuri albayraktı. Sadri Şener e kalsa hemen gonderecekti. ama 0 dan kadro kurdu. 16 kişi zor çıkardığımız kadro ile bir yusuf alınmadığı için gitti şampiyonluk. Şenol Güneş şampiyon yaptı demeyin. Onun zamanında jaja ve Burak Yılmaz ın en iyi hali vardı.

Sadri Şenerin hep kafasında Şenol Günes vardı. Bir nevi golgesinde yasadı

İkinci gelisi iyi ama bu seferde adama 2. yıl sansı vermediler.

Ayrıca adam bekar adam sana ne bana ne özel hayatından
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X