Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence tam tersi shakhtar in zarar gormemesi icin simdilik kapatiyoruz demisler.

Eger o is olmamis olsaydi konu tamamen kapanmistir derlerdi.
    Umarım senin dediğin gibidir Cafer abi.

Ben Lucescu gelse bile şampiyonluğu bize yedirmeyeceklerini düşünüyorum. Uefa Avrupa Liginde final oynatırsa Lucescu bizi, efsanemiz olur.

Yorum

• Şu aşamada yönetimin lig hedefinin kalmamasını gözönünde bulundurarak acele etmemesi, sağlam bir yapılanma için gelecek eleştirilere katlanması ve doğru karar için süreci biraz daha yaymaları mantıklı...siteden yapılan açıklamadan sonra bile gelen tepkiler ne kadar aceleci olduğumuzun bir göstergesi..
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Verdiğim örnekte Bayern München değil Manchester City'nin durumunda oluyoruz. Hadi diyelim ki "Büyük takimiz ama Manchester City degiliz ne yazikki", bugün sezon sonu icin anlasma saglayamadigimiz hocayla görüsmeleri sezon sonuna birakip o zaman anlasabilecegimize inanmak saflik olmaz mi ya da anlastiysak ve bunu sitede belirtilen nedenden dolayi simdi aciklamak istemiyorsak, bir yarim sezon kendi taraftarimizi, camiamizi belirsizlikte birakmak saflik olmaz mi?
        Sessiz ama derinden gidiyoruz kardesim.

Baskan dün attigi 2 tweet ile bunu ortaya koydu.

Hem sezon sonu Lucescu olmasa bile yeni imkanlar dogacaktir.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          On sozlesme diye bise var ...ve imzalandi...coktan imzalanmisti....ama lakin guzel ayrilmak stiyor takimin dagilmasini istemiyor panik havasi olusasin diye boyle bi ricada bulunulmus bunda ne var....
          TS dağılıyor biz dağılıyoruz o ne olacak. Bayern city dağılmıyor şaktar dağılacak çok da umrumda mıydı. Sonunu bilmediğim iş için Sadi ye sabretmem.
          Abi olmadıysa olmadı desinler başka hoca getirsinler tamam ama bu yapılan bizim ahengimizi bozuyor

Yorum

• Bizene shaktarin ahenginden. Shaktar bizim ahengimizi dusunur muydu ayni durum olsaydı.
            Neyse zaten luce dusuk bi ihtimaldi.

Yorum

• Ben bile hami sevdasindan vazgectim bazilari ersun yanal sevdasindan vazgecmedi.

O isin olmayacagini bile bile halen daha yanal diyorsunuz vallahi pes...

Yorum

• şimdi sadi ile nasıl geçecek bu ligin ikinci yarısı
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Koskoca Trabzonspor Kulübü bir hocanın peşinden aylarca koşmaz.Lucescu dışında Trabzonspor'u çalıştıracak,başarıya taşıyabilecek kalibrede binlerce hoca var.Hoca konusunda yarım yıl beklemenin ne gibi bir faydası olabilir.Sahadan başarısız sonuçlar gelince camia sabır dinlemez arkadaş bunu herkes iyi biliyor.

Yorum

• Iyide devre arasi olamadi sezon sonu gelecek demek sadce yurege su serpme olur.... ama doneskteki oyuncularin bazilari luce icin orda... ersun olmicak zorlamayin...

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sessiz ama derinden gidiyoruz kardesim.

Baskan dün attigi 2 tweet ile bunu ortaya koydu.

Hem sezon sonu Lucescu olmasa bile yeni imkanlar dogacaktir.

Ben bir taraftar olarak bir yarım sezonu rüya yorumlar gibi tweet yorumlayarak geçirmek istemiyorum.
                      Bu devre arasında bu iş bir açıklığa kavuşmalı diye düşünüyorum.

Yorum

• Trabzonspor ligde ve kupada yoluna devam ediyor
                        Ya bu belirsizliğin bize vereceği zarar ne olacak
                        Kimse kusura bakmasın ama bu oyuncuları kim motive edecek
                        Sadi hoca ya kızılıyor hedef kupa ve iyi oyun diye
                        Bu şartlarda ne demesini bekliyoruz
                        yönetim bu açıklamaya göre bu seneyi düşünmüyor
                        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• Aslında tarftarımızın bu içinde bulunduğu travmatik durumu, güven eksikliğini İHO yönetiminin insanlar üzerinde bıraktığı etkilere bağlıyorum, taraftar hâla tedirgin .
                          En son Tayfun tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 13:29.
                          .

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Koskoca Trabzonspor Kulübü bir hocanın peşinden aylarca koşmaz.Lucescu dışında Trabzonspor'u çalıştıracak,başarıya taşıyabilecek kalibrede binlerce hoca var.Hoca konusunda yarım yıl beklemenin ne gibi bir faydası olabilir.Sahadan başarısız sonuçlar gelince camia sabır dinlemez arkadaş bunu herkes iyi biliyor.
                            Kimmis o binlerce hoca sayda bilelim?

Simdi hoca degistirsen bile istedigi oyunculari alamayacaksin o halde bu acelecilik niye?

Sezon sonuna lucescu ile gorusulur oldu oldu olmadi baska bir hocayla anlasilir.

O getirdigin hoca ilede sezon planlamasini rahatca yaparsin mali yapiyida bir nebze duzeltmis olursun.

Yönetim kesinlikle dogru yolda sessiz ama derinden gidiyorlar.

Yorum

• En iyi analizin ve planlamanın yapılması gereken bu yarım sezonu Sadi'yle geçirmeyi göze almak çok büyük bir sorun. Hele sezon sonu -şayet anlaşılmışsa- söz vermedim, anlaşma falan yok diyip bu yarım sezonun üstüne bir bardak su içme ihtimali hiç de uzaklarda değil.
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Neyse Maçlara Özer Mehmet Erkan ile başlarız. Mehmet çıkar Marin girer. Mustafa yumlu uzun toplar atar. Falan
                                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X