Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iki duyumcu da su anda yalanci oluyor... biri ersun geldi biri luce geldi ama ikiside resmi olarak yok... ve komik olan her ikiside bak ersun diyordun olmadi .. bak luce diyordun olmadi diyor.. yorum sizlerin... (ben kimseye yalanci demem)

Yorum

• Kulubu. Yonetiyormu 2. Baskan yani abisi anlamindami dedim...yanlis sulardasin

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dibine kadar katılmıyorum.

Avrupada adının duyulması bir klüp açısından çok önemli diye düşünüyorum.

Ayrıca öyle bir hale getirdinki olayı avrupaya giden şampiyon olamıyor gibi bir şey oldu bu.

Gayetde ikisini beraber idare edebiliriz neden edemeyelimki ?

Sezon öncesi geniş çaplı bir kadro kurarsan iki kulvarda da başarılı olabilirsin.

Başkan Muharrem Usta'nında dediği gibi ; " İki kolda iki karpuz " neden olmasın ?

iki kolda karpuzu taşımak zordur engebe olur çukur olur karpuzun biri belkide ikiside düşebilir.

yaa sevgili renkdaşımavrupada adın duylsa ne olucak ya.zaten avrupa bizi bence yeterince tanıyor.bak biz yıllardır avrpda oynuyoruz bi ton ülke puanı kazandırdık ne oldu haa nee oldu sayemizde ön eleme oynamadan şampiyonlar ligine katıldılar şikeciler şunlar bunlar.

ikisini birden idare edemeyiz çünk aslında bizimlig çok zor birlig fiziki mücadle sertlik tempo filan.bizim lig aslında italya fransa ligiyleeşdeğerbirlig ama avrpada yayınlanmıyor işte.ben avrupa ligiide izliyorum..

bizebizim lige gelen tüm yabancı futolcuların(gelmeden nece burayı katar amatör lig filan zannediyorlar) geldiklerinde tek dedikleri türkiye ligi çok zor ve kaliteli birlig diyorlar.burdan çok ünlü futbolcular rezil olup gitti.öok ünlü hoclar rezil oldu.çünkü ligimiz aslında zor ve kaliteli.

peki katılma peki sana sorum şu renkdaşım lig şampiyonumu olmak istersin uefa kupasını almayımı istersin.(büyük ihtimal uefa diyeceksin.)işte biz burda kaybediyoruz .

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zavalli Kurban hoca da bekleyi orda... Bizum baskan yüzine bakmayi
          Haaah baskan gördun mi Luçe'yi muçeyi ? "adumi kullandun adumiii" diyi saa

Anlasana baskanum
          Luçe bizden kaçayi
          Kaç defa dedum sana
          Getur Kurban hocayi

valla doğruya doğru kurbanın (yani rubinkazanınmaçlarını izlemedimnasıl oynarlar filan)

ama bu kurbanı çok totemci gördüm gerek yok tesbihi futbola kazanmaya başarıya alet etmeye

ayrıca çok suratsız birine benziyor futbolcular bu adamı sevmez gibime geliyor.

Yorum

• Arkadaşlar, daha sakin olalım ikili muhabbetlere özelden devam edelim lütfen..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Kusura bakma adem.....

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kurban i bende severim ve takımda girmeyi çok isterim yaptıkları ortada. Ama şöyle birşey var bizim türk basına spor sayfalarinda basliklarla skibbe ye ne yaptığını biliyorsundur.
                Bir galibiyette şöyle olabilir
                Kurban olayım saaa.
                Bjk yı yendigimizde Trabzonspor Kurban kesti.

Ama olsun o adamın tesbihi yeter
                Kurban hoca keser onlari skinti yok
                Skibbe zaten hoca moca degil, tabi Berdiyev gelip te skibbe etkisi yapacaksa elestiriyi hak eder...
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Az kaldi Kurban'a kavusacaaazz Kurban iz kaming Berdiyev iz instaling

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kusura bakma adem.....
                    Estağfurullah abi. Tartışma büyümeden böyle uyarılar yapmak zorunda kalıyoruz bazen. Sonradan önüne geçilemiyor..
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Sefer hocam senin trajedinde üniversitelerde ders konusu olur yakında

(Lucescu işini kurcaladığımız kadar Berdiyevle ilgilensek belki de gelmişti ) diyeyim de daha fena ol
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• sefer kurban degilde daha iyi bir hoca icin ugrasalim top yekün bence

Yorum

• Yarin herkez aydinlanmis olur...

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sefer hocam senin trajedinde üniversitelerde ders konusu olur yakında
                            (Lucescu işini kurcaladığımız kadar Berdiyevle ilgilensek belki de gelmişti ) diyeyim de daha fena ol
                            Sorma renkdas sormaa Jinyak Mitroglu Bocchetti çok istedigim topçulardi mesela, hiçbiri gelmedi, gittik Endoye Varis Yatabare nerde fuzuli adam varsa topladik geldik...
                            İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sefer kurban degilde daha iyi bir hoca icin ugrasalim top yekün bence
                            Daha iyisi Sam'da kayisi

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iki kolda karpuzu taşımak zordur engebe olur çukur olur karpuzun biri belkide ikiside düşebilir.

yaa sevgili renkdaşımavrupada adın duylsa ne olucak ya.zaten avrupa bizi bence yeterince tanıyor.bak biz yıllardır avrpda oynuyoruz bi ton ülke puanı kazandırdık ne oldu haa nee oldu sayemizde ön eleme oynamadan şampiyonlar ligine katıldılar şikeciler şunlar bunlar.

ikisini birden idare edemeyiz çünk aslında bizimlig çok zor birlig fiziki mücadle sertlik tempo filan.bizim lig aslında italya fransa ligiyleeşdeğerbirlig ama avrpada yayınlanmıyor işte.ben avrupa ligiide izliyorum..

bizebizim lige gelen tüm yabancı futolcuların(gelmeden nece burayı katar amatör lig filan zannediyorlar) geldiklerinde tek dedikleri türkiye ligi çok zor ve kaliteli birlig diyorlar.burdan çok ünlü futbolcular rezil olup gitti.öok ünlü hoclar rezil oldu.çünkü ligimiz aslında zor ve kaliteli.

peki katılma peki sana sorum şu renkdaşım lig şampiyonumu olmak istersin uefa kupasını almayımı istersin.(büyük ihtimal uefa diyeceksin.)işte biz burda kaybediyoruz .
                              Belki de doğru düzgün top oynayamadığımız için lig bize zor geliyor olamaz mı ?

Az buçuk akıllı top oynayan beşiktaş bile ligi süpürebiliyor.

Bizim ligimizde şampiyon olmak senin tahmin ettiğinden daha kolay.
                              sistem notu:Adaletli ve düzgün hakemler yönetiminde.

En basiti geçen sezon galatasaray hiç bir şey yapmadan şampiyon oldu yahu

Bu ligde akıllı oynayan her takım şampiyonluğa oynayabilir.

Akıllı ve iyi top oynayan ise korkulu bir kabus demektir diğer takımlar için ve şampiyonluğu haftalar öncesinden garantiler.

Hem zaten biz 7 kez şampiyon olduk bu arenada.

Ama avrupa ligi farklıdır. Her düzeyden takımla karşılaşabilirsin.

Örneğin geçen sene Napoli bize normal performansının %50 sini sergileyerek aklımızı almıştı.

Avrupa da başarılı olmak her anlamda daha iyidir.Avrupa nezdinde saygınlığın artacaktır.

Misal iki takımla maç yapacaksın.

Biri X takım olsun.Bu X takım kendi liginde şampiyon olmuş ama avrupada kayda değer bir başarısı yok.(İspanya,Almanya,İtalya,İngiltere ligleri hariç)

Biride Y takımı olsun. Bu takımda geçen sene UEFA kupasını alan takım.

Hangisiyle oynamaktan çekinirsin ?
                              En son Mustafa' tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 03:20.

Yorum

• bana göre bu ligde doğruları yaparak şampiyon olamıyorsun.

bence az buçuk oynayan bjk dediğin bence bu bjk bu ligi domine ediyor.rakib savunma yapsa fark yiyor cesaretli oynayıp saldırsa yine fark yiyor.

bence saygınlık süperlig şampiyonu olmaktan geçiyor.

VE İŞTE CEVABININ CAN ALICI NOKTASI NAPOLİ YÜZDE ELLİ PERFORMANLA BİZİM AKLIMIZ ALMIŞTI DEMİŞSİN..işte uefada sonumuz yok şampiyonlar liginden gelen yada kalburüstü takım zaten aklını alıcak o zaman ne gerek var uefa da cebelleşmeye uğraşmaya sonuçbelli herşey mükemmel gitse çeyrek fnal hadi renkdaşım senin hatrına yarı final.değermi süper lig şampiyonluğuna.

x takımları filan örnek vermişsin ama biz farklıyız.liginde şampiyon olamamış takımlar uefaya katılınca kendini yırtabilir başarılıda olabilir ama bizim durum farklı biz bu şerefsizligde şampiyon olmalıyız.tek hedefimiz süper lig olmalı.

bu arada bunu sormak ve demek istemem ama 7. şampiyonluğumuzda nerede tur attın yada kutladın renkdaşım.üzülerek diyorum ki tff de şikebahçe yazıyor ben sana katılıyorum yanlış anlama bencede bizşampiyonuz ama resmiyette şikebahçe yazıyor.biz kesinlikle 7.kez şampiyon olduk yazdıklarımdan farklı anlam cıkarma renkdaşım.
                                En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 03:35.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X