Oğlu muhabbetine hala inanmıyorum. Luce'nin böyle mantıksız, saçma bir şey isteyeceğine ihtimal vermiyorum. Ulan, senden sonra istediğim hocayı getiririm sen kimsin de bana getireceğim hocayı şart koşuyorsun derler adama. Tamamen bizim medyanın masa başında yaptığı bir haber bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Lucescu benden sonra oğlum hoca olacak dediyse bu çok saçma ve profesyonelliğe aykırı bir istek değil mi?Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Razvan kimdir yaa... sirf Mircea'nin oglu diiye mi "evet" deniyor ?? Oynattigi futbol babasininkiyle ayni miymis ? o bile belli degil
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRusyadan dışarı çıkmamış, sempatik, tonton, şeker mi şeker, kehribar tesbihli bir hocayı seçmekten mantıklı bence...
neye göre ? Razvan Kurban'in 10'da 1'i degil su anda... Kurban hoca sampiyonluk yasamis, ve su anda da sampiyonluga oynayan bir hoca, Razvan Xanthi'de takilsin dursun ne yaptigi belli degil, nereye gitse kovulur durur... ne Razvan'i yaa... Mircea gelecekse gelsin gerisine karismasin... tam yetkiyi alsin ama oglunu bize bulastirmasin, shaktar'a alsaydi ya onu ??Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hoca sportif direktörü seçer, sportif direktör hocayi degil... istisnalar var midir bilmem...
Hocayi baskan/yönetim seçer... sportif direktörün isine gelmezse 2 gün sonra hurma gibi sitifayi basar gider...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Razvan Lucescu
- Rapid Bükreş
- Romanya Ligi İkincilik (1): 2005–06
- Romanya Kupası (2): 2005–06, 2006–07 Final (1): 2011–12
- UEFA Kupası Çeyrek Final (1): 2005–06
- FC Brașov
- Liga II (1): 2007–08
- El Jaish
- Katar Stars Kupası (1): 2012–13
- Katar Ligi İkincilik (1): 2013–14
- Skoda Xanthi
- Yunanistan Kupası Final (1): 2014–15
Şimdi bu veriler ne çok umut vaad edici ne de "gelmesin ya at çöpe" denebilecek durumda.Asıl mesele bu adam ne oynatmaya çalışıyor,oyuncu ve kriz yönetimi konusunda nasıl,medyayla ilişkileri nasıl ve ülkemize bu anlamda uyum sağlayacak durumda mı?Bu soru işaretlerinin giderilip fikir yürütülmesi için biraz fazla gözden uzak bir isim;ancak bilen takip eden varsa ve bizi aydınlatırsa seviniriz."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum