Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanalın 2011'de tff futbol direktörüyken hazırladığı projeleri ile ilgili gerçekleştirdiği sunumun linkini kopyalayayım dedim buraya. Bu yönetimin vizyonuna uygun vizyon sahibi başka bir yerli teknik direktör yok bu ülkede. Başkanın bahsettiği atılım yerli bir isimle gerçekleştirilecekse, bu isim kesinlikle Ersun Yanaldır. Koca ülkede bu takımı tanıyan ve iyi analiz edebilecek başka bir isim yok. Başkanı doktor, yöneticisi rektör olan bir takıma ülke futboluna bilimselliği getiren bir isim yakışır. İmkanım olsa da başkana ulaşıp gösterebilsem şu sunumu. Bu sunumu okumaktan aciz antrenörler nerde, bu tür projeleri tasarlayan Ersun Yanal nerde. Aralarında uçurum var resmen. Hayde başkanım yap şu işi.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• arkadaşlar lucescu kendi "yeni maceraya atılacağım" diye açıklama yapıyor hala aramızda "kesinlikle shaktar'dan ayrılmaz" diyenler var. bu haber de direk romanya kaynaklarından.

bu arada:

Rumen teknik adamın başkan Usta’ya, ’2 sene takımı ben çalıştırırım. Ardından oğlum Razvan, Trabzon’un başına geçer, ben de sportif direktör olurum’ dediği ortaya çıktı

gelişmeler olumlu gözüküyor. yunus emre sel'in haberi yine ve bu sefer övünülmüş ilk fotomaç duyurmuştu diye. kaynaksız olsa böyle yazılmaz diye düşünüyorum.

Yorum

• Lucescu için son 100 metre. Foto finiş zamanı
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Lucescu olmazsa MRA olsun

Yorum

• yok... illede ''Rumen'' olsun, ister çamurdan olsun.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Kurban Berdiyev
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ersun Yanal yarın akşam açıklanır umarım.
                #Dik oyna

Yorum

• Mircea Lucescu
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadi 4 hafta daha takimin basinda kalsin, takimda yabanci kalmayacak...ne güzel, hep %100 yerli!

Halil Hoca bu takim icin bir nimetti ama cok konusuyor, dogrulari söyledigi icin defedildi...Tabii, Yanal´in Napoli karsisindaki karaktersiz futbol anlayisi, Sota´nin Iho nezdindeki (oyuncu satip...) tetikciligi daha sempatik oluyordu!

Luce olmazsa olmaz..yoksa Sayin Usta kendiayagina sIkmIs olur!

Burada gecen, Favre, Schaaf veya Magath gibilerin bizde basarili olma sansi %1..Schaaf göze hos gelen futbol oynatir, o Kadar!

Bielsa ile en iyi futbolu seyreder, Luce ile söke söke sampiyon oluruz!
                    Birebir aynı seyleri dusunuyoruz kardesim.Bielsa ile bir sonraki sene eger dogru hamleler yapılırsa sampiyonluk uzak olmaz.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Abi Hami diyen arkadaşlar var hami daha ne kanıtlamışki Trabzonsporun başına geçecek aynı hami kadrosu harika olan 1. Ligde Antalyaspordan kovuldu

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Lucescu gibi bir hocanın olma ihtimali bile beni heyecanlandırıyor. Yerel Basın kulübün tapusunu verecekler diye muhalefete başlamış. Inşallah bu haberler yönetimi etkilemez. Lucescuyu kaçırmamalıyız.

Yorum

• 1- Lucescu

olsun.

O gelmezse zaten en iyisi YANAL olur.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak murat3861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lucescu gibi bir hocanın olma ihtimali bile beni heyecanlandırıyor. Yerel Basın kulübün tapusunu verecekler diye muhalefete başlamış. Inşallah bu haberler yönetimi etkilemez. Lucescuyu kaçırmamalıyız.
                            Başımıza ne geldiyse içimizdeki hainlerden geliyor (yerel basın).

Ben bunların TS sevgisi olduğuna ihtimal bile vermiyorum.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Juande Ramos,Bielsa,Lucescu bu üçlüden kim gelirse gelsin derim
                              Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Ben Lucescu yaşlı Ersun gelsin diye hararetle savundum, ama şayet Lucescu ve Razvan Lucescu birlikte gelecekse olabilir görüşündeyim. Razvan teknik direktör, Lucescu sportif direktör olursa yaş sorun olmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X