Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• luce yanali sollamis

birde hami diyenler yüzünden kazan kaldiranlara tek diyecegim
    relax dostum, 20 kisiden biri adami istiyor
    mikro milliytci bir kitle icin bu bir devrim gibi biseydir
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.12.2015, 11:13.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yerel basın klasiği. 3 hafta geçti geçmedi hemen kuyu kazacak konuyu buldular.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Philip Harmeling :Trabzonspor has 3 candidates in mind to be the next trainer. Mircea Lucescu, Juande Ramos and Lucien Favre. Lucescu is #1 followed by Ramos.

kim bu adam güvenilir mi ?

Yorum

• Usta, atgözlüğü takip duygularıyla hareket eden bir kesime kulak asip önüne altin tepsiyle sunulan Ersun Yanal i kacirmayacaktir...Ptesi Sali imzalanir en geç. .

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Usta, atgözlüğü takip duygularıyla hareket eden bir kesime kulak asip önüne altin tepsiyle sunulan Ersun Yanal i kacirmayacaktir...Ptesi Sali imzalanir en geç. .
            İnşallah

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yerel medya başlamış yine..Bence Lucescu'nun oğlunun devam etmesi isteği çok mantıklı..Kimse iki senede bir sistem oturtup devamında sağlıklı olmasını sağlayamaz..Ama lafını dinleyecek Mircea'nın işleri arkadan yöneteceği güveneceği ve onu sırtından vurmayacağını bildiği bir isimle devam çok mantıklı..4 sene Lucescuların elinin değmesi çok yol katetmemizi sağlayacaktır
              Lucescu Türkiyedeki insanlara güvenilmemesi gerektiğini öğrenmiş belliki..Razvanın devam etmesi neden bu kadar tepki görüyorki..Yerel medyanın maksatı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek zaten..Onlara Sadi lazım onlara malzeme lazım o yüzden yok torunu gelsin diye karalamaya başlamışlar bile.

Yorum

• Sözüm meclisten dışarı:

- Abi Lucescu gelirse bu adam laftan anlamaz. Usta ile bir olurlarsa bütün dengeleri değiştirirler, düzeni bozarlar. Lucescu'yu eleştirip Ersun Yanal'ı getirtelim hiç olmazsa. Ersun gelse bile yumuşak karın. Eğer bir şey değiştirmek isterse kum torbasına döndürür yollatırız
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sözüm meclisten dışarı:

- Abi Lucescu gelirse bu adam laftan anlamaz. Usta ile bir olurlarsa bütün dengeleri değiştirirler, düzeni bozarlar. Lucescu'yu eleştirip Ersun Yanal'ı getirtelim hiç olmazsa. Ersun gelse bile yumuşak karın. Eğer bir şey değiştirmek isterse kum torbasına döndürür yollatırız
                  Aynen bu zihniyet malesef.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bize diktatör lazım,
                    Oyuncuların karşısında titrediği bir hoca lazım,
                    Keyiflerine göre oynayıp, oynamamalarından bıktık,
                    Teknik, taktik, bilim yapacak kadar gelişmedik ne yazik ki,
                    Yönetim, hocaya karşı teslimiyet gösterirse olur bu iş...

Yorum

• arkadaşlar !olgun! ben bundan 2 3 hafta önce yazmıştım hatırlıyanlar vardır lucescu 1 yıl bizxim başkan 3 yıl istiyor diye 2 yılda anlaştılar yazdım.. daha sonraki yazımdada 2 yılda anlaştılar oğlu yardımcısı olacak daha sonra hocalığı ona bırakıp kendisi sportif direktör kapsamında geniş yetki alacak .. rica ediyorum arkadaşlar bu yazılarımı hatta diğer bütün yazılarımı çıkarın ... sonrada bugün yunus emre selin fotomaçtaki yazısını okuyun sporxdeki yazıyıda okusanız olur... ersun bitti dendiğinde tek başıma hayır luceyle anlaşıldı diyende bendim ... hatta bunu bana uyarı gelmesine rahmen yaptımm... bilgi sızdırmamam gerektiği söylendi hatta ikili tartışmaya girmemem siteyede girmemem gerektiği söylendi ... ümit abi okur muhtemeklen yazımı oda bana yazdı ... bilgileri bence paylaşma sıkıntı olur diye... haklıydı aslında ne için yapıyodum burda siz biraz daha önce öğrenin diye ...

karşılığı ne oldu hakaret ve dalga geçilme... tekrar belirtiyorum austuryalı oyuncudan bana bel altından vuranlar selçuk kardeşimi ayırıyorum.. o başlattı belki ama o oyuncuda hassas olduğunu biliyorum o konuda bana bilgi geldi böyle birinci ağızdan olmasada yinede sağlamdı bilgi... oyuncuyla anlaşıldı diye ben yazdım... akşamı sanırım arif abi yazmıştı sonrada diğer gün yunus emre sel bitti diye yazdı evet imza attıramadığım için suçlu olabilirim... bu konudada herkez ersun derken ben luce diyerek ve bilgi sızdırarak suçlu yine olabilirim...

tekrar ricamdır ... saygı zaten beklemiyorum .. göstermediğinizide biliyorum yönetimden ricam olsun ... iki hesabımıda kapatabilirsiniz...

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadi 4 hafta daha takimin basinda kalsin, takimda yabanci kalmayacak...ne güzel, hep %100 yerli!

Halil Hoca bu takim icin bir nimetti ama cok konusuyor, dogrulari söyledigi icin defedildi...Tabii, Yanal´in Napoli karsisindaki karaktersiz futbol anlayisi, Sota´nin Iho nezdindeki (oyuncu satip...) tetikciligi daha sempatik oluyordu!

Maçın 11 i;

_______________hakan__________________

___ATİK_____bosig____aykut______ishak

____________soner____medjani

______sefa________özer________erkan

_________________cardo

Yedekler: İbrahim, Salin, Musa, Zeki

Napoli 11 ini yazmaya utandım. Sen şu üstteki kadroyu Lucescu ya versen yine Benitez in Napoli si seni 4 leyecekti... Ama Ersun g.birliği nin başındayken, uefa da çeyrek finalde (o zaman uefa kupasının bir ağırlığı vardı, şimdiki gibi türkiye kupası muamelesi görmüyordu) yine Benitez e karşı mücadele etmişti. Karşısında dönemin en iyi takımlarından Valencia vardı. Ne oldu ? Uzatmalarda elendiler. Valencia gitti kupayı kaldırdı.

Vahid çok konuşuyor diye gönderilmedi. Boş konuşuyor ve kendini büyük bir hocaymış gibi görüyor diye gönderildi. Vahid in buraya gelmek istemediği, suratından ve ilk günlerde yaptığı açıklamalardan belliydi. 3 ay çalışmasına rağmen yıllık ücretinin tamamını almak için bizi mahkemelere veren adamı savunmayın demiyorum ama adama iyi antrenördü demeyin bari. 30m euro harcatıp bir tane topçu kazandıramadı bize, enkaz bırakıp gitti. O enkazı düzeltmeye çalışan Ersun da sezon sonu Hurma gelince gitti.

Yarım devre Soner, Atik, Salih, Akbaş, kaleci Fatih vs.. bunlarla oynadı adam, orta sahasında oynatacak topçusu yoktu. Karaktersiz futbolmuş. Şu kadroyu Lucescu ya versen sanki sihirli değnek ile seni şampiyon yapacaktı. Ersun dan beklenti neydi anlamadım. Hami geldi uefa ya götürdü başarılı, Ersun geldi kendisine tamamen ters başka antrenörün kurmuş olduğu kadroyla oynadı yine uefa ya gittik ama başarısız...
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Eğer Lucescu benden sonra oğlum hoca olacak dediyse bu çok saçma ve profesyonelliğe aykırı bir istek değil mi?
                          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Bence değil. İstediği kişiyle çalışma hakkına sahiptir. Oğlunu istiyorsa, sistemi uzun süreli böyle götürebilirim ve oturtabilirim diyorsa bence normal bir taleptir. Tabi medya tarafından bu çarpıtılmaya çalışılacaktır

Olgun renkdaşım; burda fevri davranıp eleştirenler kadar takdir edenler de var. Bence forumda yazmaya devam edin, fevri davranan arkadaşların oranı azalsın
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Lucescunun bende sonra oğlum gelsin onu yetiştiriyim isteğiyle Tayyip Erdoğanın Bilal Erdoğanı yetiştirme isteği aynıdır benim için.Önceden topçuyu getirmek için önce eşiyle anlaşmak gerekti şimdi Lucescu oğluyla beraber gelmek istiyor ki bence en büyük saçmalık.

Yorum

• 2 yılın sonunda lucescu sportif direktör olacaksa, Razvanla çalışma isteği makuldür. 2 yıl sonunda herşeyden elini eteğini çekecekse yönetimde başka türlü tedbir alır... Bu istek bana anormal gelmedi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X