ortada razvan ismi var mı , basının yalanı mı , yönetimin teferruatı mı beli değilken başladık kelle almaya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleee ama niye oglunu satkharin basina getirmiyor orda artik sistem var.. ne sacma??? systemi kuracakda getircekte.. ne sacma islerle urasiyoruzdiğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca sportif direktörü seçer, sportif direktör hocayi degil... istisnalar var midir bilmem...
Hocayi baskan/yönetim seçer... sportif direktörün isine gelmezse 2 gün sonra hurma gibi sitifayi basar gider...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İstikrar isteyen biziz, lucescu değil.
Bunu idrak etmek bilmem bu kadar zor mu?
Ama uzak kelimeler olduğu için anlamamak normal bir yerde.
Sportif direktör, pozisyon olarak teknik drektörden üst bir kademe ama burası Türkiye...
Shota hurmadan daha nüfuzlu oluyor senin dediğine göre.
Shaktar artık lucescu ile hedeflerini yerine getirdi, ülke ve futbol açısından kendilerine verecekleri yönü bilemiyoruz. Zaten shaktar in başına gelirken lucescunun yaptığı anlaşmada buna benzer bir spekülasyon yoktu...
Yorum
-
Lucescu gelecekse Razvan olursa çok iyi olur. Oğlu olduğu için tam anlamıyla bilgi akışı olur ve ayak kaydırma olmaz. Yaşı itibariyle Razvan'la sistemini daha iyi götürür. Razvan'da neticede babasının oğlu, ayrıca Yunanistan 1. liginde kendi başına takım çalıştırma seviyesinde.
Yorum
-
İlk olarak Muhammed_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota mi hurmayi seçti yoksa hurma mi sotayi? İlk cümlenizin geçerliliği bu kadar.
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstikrar isteyen biziz, lucescu değil.
Bunu idrak etmek bilmem bu kadar zor mu?
Ama uzak kelimeler olduğu için anlamamak normal bir yerde.
Sportif direktör, pozisyon olarak teknik drektörden üst bir kademe ama burası Türkiye...
Shota hurmadan daha nüfuzlu oluyor senin dediğine göre.
Shaktar artık lucescu ile hedeflerini yerine getirdi, ülke ve futbol açısından kendilerine verecekleri yönü bilemiyoruz. Zaten shaktar in başına gelirken lucescunun yaptığı anlaşmada buna benzer bir spekülasyon yoktu...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShota olayiyla kiyaslayacaksak ohoooo... Shota Haci Hurma bunlarin oldugu örnekler istisnadan baska bir sey degildir... dogrusu nedir onu yaziyoruz, geçmis yönetimin saçmaliklarini degil.... yine de sunu sorayim : Hurma seçtiyse hocayi, sanki bunu baskanin onayi olmadan mi yapti ? okuyan da zanneder hurma seçti baskan karismadi, var mi böyle bir dünya ?
Nerede görüldü sportif direktörün hoca seçtigi ?? yönetim birini ister, sportif te gerekirse görüsmelere baslar... ama sportif seçmez, o isi ona birakmaz kimse, yönetimler enâyi degil... öyle olsa Usta geldiginde sportif hurma istifa etmezdi...
Yorum
-
[MENTION=31995]uemit[/MENTION] de yazdi, mâdem sistem oturunca sakincasi yok, sistemi oturmus shakthar'in basina geçirsin oglunu Mircea Luce ?? baskanla arasi iyi, ikna eder onu, yemiyor mu shakthar olunca ??
Tabi bunlari haberlerin dogruluk payi olma ihtimali üzerinden yaziyorum, aksi takdirde bos yere tartisiyoruz zatenTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik direktör sportif direktörü seçer diye bir kural yoktur. Mantığı yoktur. Doğrusu da değildir. Hurma istifa olayınınsa konuyla ilgisi yoktur zira yeni bir yönetim söz konusudur.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Sportif direktörlük teknik heyet ve futbolcular ile yönetim arasında bir köprüdür ve normal şartlarda(yani futbolun futbol gibi olduğu ülkelerde,bizde değil) direk olmasa bile sportif direktör tenkik heyetten duyduğu bir memnuniyetsizlik varsa bunu yönetime iletir ve buna göre bir karar alınır.Ancak yine "normal şartlarda teknik direktörün sportif direktörü yollama getirme gibi bir durumu söz konusu olamaz."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShota olayiyla kiyaslayacaksak ohoooo... Shota Haci Hurma bunlarin oldugu örnekler istisnadan baska bir sey degildir... dogrusu nedir onu yaziyoruz, geçmis yönetimin saçmaliklarini degil.... yine de sunu sorayim : Hurma seçtiyse hocayi, sanki bunu baskanin onayi olmadan mi yapti ? okuyan da zanneder hurma seçti baskan karismadi, var mi böyle bir dünya ?
Nerede görüldü sportif direktörün hoca seçtigi ?? yönetim birini ister, sportif te gerekirse görüsmelere baslar... ama sportif seçmez, o isi ona birakmaz kimse, yönetimler enâyi degil... öyle olsa Usta geldiginde sportif hurma istifa etmezdi...
Tanım:
Sportif direktör (İngilizce; Director of football kelimesinden gelir[1]), Sportif direktör teknik direktörü baskı altına alan bir pozisyon değil aksine teknik birikimiyle ona destek olan, teknik kadro ve yönetim arasındaki köprü konumunda bulunan ve futbolcuların özel sorunları da dahil her konuda onlara destek olan bir mevkiidir.
:
Teknik direktör, gün gün takımın durumuyla ilgilenecek kişidir. Form durumları, taktiksel hamleler, oyun anlayışının geliştirilmesi, futbolcuların kişisel gelişimi gibi konular, teknik direktörün işi olsa da takımın transfer ve kamp bütçeleri, oyuncu takip sistemi (scouting), gençlik geliştirme birimi (altyapı) sportif direktörün sorumluluk alanıdır.
Örnek:
Sportif direktör Terraneo'nun yaptığı konuşmada, Van Persie'ye ikna edici bir dil kullandığı ve Teknik direktör Pereira'nın formayı adaletli bir şekilde dağıtarak, sezon içinde yaşanacak olumsuzlukları düşündüğünü söylediği bildirildi.
Görev Tanımı ve kim kime ayar veriyor gör istedim...En son ertuuu tarafından düzenlendi; 26.12.2015, 12:50.
Yorum
-
Konu iyice arap saçına döndü herzaman bu satırlara yazdığım gibi sanırım biz buyuz bir türlü birleşemiyoruz hep bir tartışma bir kavga belden aşağıya vurma.
Lucescu gelsin ne olur yardımcısı oğlu olacaksa ne kaybederiz ?
Adam futbol bilgisini adama aşılayacak kaldıki sende yanına bir tane yerli yardımcı ver ne kaybedersin 5 yıllık planlamanı buna göre yap !
Lucescunun antreman yaptırmasımı önemli olduğunu düşünüyoruz hangi hoca futbolcularla antreman yapıyor ?
Verdiği direktif kurguladığı yapı ve plan önemli olan bunlar değilmi ?
Kimseyi küstürmeye hakkımız yok veya yönetim şunu yapmadı bunu yapmadı demeye de hakkımız yok !
Bugün olgun kardeş dün ümit abi ve diğerleri neden bu insanların üstüne gidip bunaltıyoruz bir anlam veremıyorum herkes kendisine çeki düzen versin bence..
BMN yönetiminden ricam da kişilere ceza verip forumdan atmak yerine bu kaybettiğimiz birliktelik adına şu konuyu en azından donduralım ve kafamızı biraz başka yerlere yoralım...ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum