Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Foruma iki gün uğramayınca yazılanları iki saatte okuyamıyoruz az yavas yahu
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Yeni hocamızı Muharrem başkan bir gece vakti twitter dan açıklayacak gibi geliyor. Hatta dün attığı tweet ile takipçi kasıyor gibi geldi bana
      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetimin ve Suat Şen'in kafasında başka bir isim yoksa Engin Kara 1461'e başkanlığına aday olacak. Kendisi aynı zamanda Hami Hoca ile de çok yakındır ve muhtemelen hocalık teklif edeceği ilk isim de Hami Hoca olacaktır. Bakalım bu teklif yapıldığında Hami Hoca egolarını yenebilecek mi?
        Ego derken... Nasi bişe bakmiştunuz ?
        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Lucescu mu Ersun Yanal mı derseniz tabi ki Lucescu.

keşke iki aday arasında kalsak.
          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni hocamızı Muharrem başkan bir gece vakti twitter dan açıklayacak gibi geliyor. Hatta dün attığı tweet ile takipçi kasıyor gibi geldi bana
            Yapmadığı iş değil. Basketbol takımının birkaç transferini twitterdan duyurmuştu
            www.x.com/zykmda

Yorum

• şu anketi gördükçe sinirleniyorum ya lucescunun olduğu ankette nasıl diğer bir tercihe oy verilir tercihlerde malum yani

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hahahaaaahahhahaa en büyük suçlu benim. Kafayı yedirdim onlara... Sahanın her yerinde şok pres :-))))
                ümit abi zorla ersunu hocamız yapıyodun adamlar bir silkelendi kendine geldi

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şu anketi gördükçe sinirleniyorum ya lucescunun olduğu ankette nasıl diğer bir tercihe oy verilir tercihlerde malum yani
                  Ersun yanala oy verdim.
                  Birinci tercihim lucescu fakat; gelmeme ihtimalinin çok yüksek olması ve konuşulan paralar tercihimi değiştirdi.

Yorum

• Lucescu evli mi?

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      del bosque, Frank Rijkaard, Aragones, Mancini vb örnekler dururken gidip şapkadan tavşan çıkarırlarsa bence çok büyük hüsran olur kaldı ki Lucescu kendini değil oğlunu bize yamamaya çalışıyor...

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun yanala oy verdim.
                        Birinci tercihim lucescu fakat; gelmeme ihtimalinin çok yüksek olması ve konuşulan paralar tercihimi değiştirdi.
                        zaten ihtimal önemli değil burda kimi görmek istersin diye soruyor. Şimdi çıkıp bakın anket yaptık taraftar luceden çok ersunu istiyor diyecekler. Bu şey gibi forvette zlatan mı olsun ndoye mi e biz zlatanı alamıyacağımız için ndoye dedim gibi bişey oldu

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maç 90 dakikadır Olgun'um... :-)))) Düdük çalmadan bitmez.

Yorum

• Lucescu'nun geleceğini düşünmediğim için oyumu Ersun'a verdim. Yabancı hocaya karşıyım ama Lucescu gelecekse hayır demem. Yalnız kim gelecek olursa olsun devre arası takımın başında olmalı. Bu yarım dönem alışması açısından çok önemli.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maç 90 dakikadır Olgun'um... :-)))) Düdük çalmadan bitmez.
                              abi senin bu ersun hayranlığın bizim bu düşmnalığımız sonunda bir testi kırılacak ama inş. takım için hayırlısı olan olur. En çokta takıma katkısı olacaktan ziyade lobisi olanı hoca yaparsalar ona üzülürüm.

Yorum

• Lucescu'nun olmayacağı, Yanal'ın olacağı anlaşıldığı şu günlerde açılan anketin pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X