Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oğlu muhabbetine hala inanmıyorum. Luce'nin böyle mantıksız, saçma bir şey isteyeceğine ihtimal vermiyorum. Ulan, senden sonra istediğim hocayı getiririm sen kimsin de bana getireceğim hocayı şart koşuyorsun derler adama. Tamamen bizim medyanın masa başında yaptığı bir haber bence.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eğer Lucescu benden sonra oğlum hoca olacak dediyse bu çok saçma ve profesyonelliğe aykırı bir istek değil mi?
      Geldikten sonra bunu deseydi tartışılırdı ama gelmeden böyle bir istekte bulunmasnda hiçbir profesyonellik dışı birşey göremiyorum. Hem zaten Luce' den sonra başka hoca gelse oturmuş sistemi, hatta oyuncuları komple değişecek büyük ihtimal. Oğlu gelsin aynı sistem devam etsin. Bence gayet makul bir öneri. Hatta tamamen bizim menfaatimize.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Rumen teknik adamın başkan Usta’ya, ’2 sene takımı ben çalıştırırım. Ardından oğlum Razvan, Trabzon’un başına geçer, ben de sportif direktör olurum’ dediği ortaya çıktı

Yorum

• 2 yıl ben, sonra da oğlum isteği bence de çok anormal bir istek değil. En azından 2 yıl içinde Lucescu'nun sistemi kurup, sonra gelen başka bir hocanın kendi sistemimi kuracağım diye Luce'nin yaptıklarını yıkmasından daha iyidir..
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Oğlu da torunu da gelebilir, istikrar mı battı?

Yorum

• Yahu Razvan kimdir yaa... sirf Mircea'nin oglu diiye mi "evet" deniyor ?? Oynattigi futbol babasininkiyle ayni miymis ? o bile belli degil
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu Razvan kimdir yaa... sirf Mircea'nin oglu diiye mi "evet" deniyor ?? Oynattigi futbol babasininkiyle ayni miymis ? o bile belli degil
                Rusyadan dışarı çıkmamış, sempatik, tonton, şeker mi şeker, kehribar tesbihli bir hocayı seçmekten mantıklı bence...

Yorum

• bu adaylar arasında lucescu

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rusyadan dışarı çıkmamış, sempatik, tonton, şeker mi şeker, kehribar tesbihli bir hocayı seçmekten mantıklı bence...

neye göre ? Razvan Kurban'in 10'da 1'i degil su anda... Kurban hoca sampiyonluk yasamis, ve su anda da sampiyonluga oynayan bir hoca, Razvan Xanthi'de takilsin dursun ne yaptigi belli degil, nereye gitse kovulur durur... ne Razvan'i yaa... Mircea gelecekse gelsin gerisine karismasin... tam yetkiyi alsin ama oglunu bize bulastirmasin, shaktar'a alsaydi ya onu ??

Yorum

• Gözden kaçan, 2 yılın sonunda lucescunun sportif direktör olacağıdır... Sportif direktör de istediği td ile çalışır. Hala anormal bişey görmüyorum

Yorum

• Medyada Marcelo Bielsa spekülasyonları devam ediyor. Ama olurda gelirse Bielsa için tahminim Trabzon'da, Ya Süper tutar yada hiç tutmaz. Ortasının asla olmayacağını düşünüyorum.

Yorum

• Hoca sportif direktörü seçer, sportif direktör hocayi degil... istisnalar var midir bilmem...
                          Hocayi baskan/yönetim seçer... sportif direktörün isine gelmezse 2 gün sonra hurma gibi sitifayi basar gider...

Yorum

• ee ama niye oglunu satkharin basina getirmiyor orda artik sistem var.. ne sacma??? systemi kuracakda getircekte.. ne sacma islerle urasiyoruz

Yorum

• gitsin orda sportif direktör olsun oglunuda basa getirsin... bizdende uzak dursun su lucescu

Yorum

• Razvan Lucescu

Rapid Bükreş

FC Brașov

El Jaish

Skoda Xanthi

Şimdi bu veriler ne çok umut vaad edici ne de "gelmesin ya at çöpe" denebilecek durumda.Asıl mesele bu adam ne oynatmaya çalışıyor,oyuncu ve kriz yönetimi konusunda nasıl,medyayla ilişkileri nasıl ve ülkemize bu anlamda uyum sağlayacak durumda mı?Bu soru işaretlerinin giderilip fikir yürütülmesi için biraz fazla gözden uzak bir isim;ancak bilen takip eden varsa ve bizi aydınlatırsa seviniriz.
                                "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X