bence oğlu işi taze tutar. lucescu gibi danışmanım olsa ben bile şampiyon yaparım takımı. hem yarım sezonluk dönemi de onunla geçebiliriz. denemekte yarar var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mehmet Can Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 aylık süreci çöpe atamayız,atmamalıyız. Benim düşüncem ilk olarak budur.
Kendinizi yönetim kurulunun yerine koyun ve aşağıdaki tercihleri yorumlayın.
1- Lucescu sene sonu kesin olarak geliyor ise ,
1a- 6 aylık hoca kim olmalıdır ? Hami,Tekke,Sadi hoca ?
1b- Lucescu'nun oğlu gelsin.
2- Lucescu sene sonu kesin olarak gelmiyor ise ,
2a- Bielsa
2b- Ersun Yanal
2c- Ramos
2d- ...
2e- ...
Lucescu'dan kesin cevabını ne zaman alabiliriz? Eğer bir umut var ise belirli bir zamana kadar bekleyebilirsin.
Şimdi 2 madde var 6 aylık süreç ile alakalı sonra alt maddeleri var. Bunların hepsinin tek tek artıları ve eksileri yorumlanacak. Fikir ayrılıkları olacak, yönetim kurulu harici yerlerden bir sürü yorumlar gelecek, taraftar yapısını biliyoruz, gelecek hocanın şehri benimseyip benimsemeyeceği, teknik kadro yapılanması, 1461'nin Trabzonspor sistemine entegre çalışmaları, vs...
Ben çıkamıyorum işin içinden. Bir sürü yorum var. Kolayı vardı evet Ersun Yanal. Dur arkasında kafi. Şu anda ne kaybettik henüz hiçbir şey. Eee sorun ne ? Henüz yok biraz daha sabır. Tüm alternatifleri ve ayrıntıları düşünmeyi tercih ettiler. Bende sabırsızım aslında ama biliyorum ki doğru bir karar verecekler.En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 14:35.
Yorum
-
Daha önce de söyledim. Tekrar söyleyeyim.
Lucescu'nun "önce ben, sonra oğlum" teklifi bana göre çok anormal bir teklif değil. Sportif direktör olduğunda uyumlu çalışabileceği bir teknik direktör istiyor.. Ki Lucescu istediğimiz sistemi kurduğu vakit isimlerin çok da bir önemi olmaz diye düşünüyorum..
Yorum
-
Yorumlara baktığım zaman diyorumki keşke İho gitmeseydi !
Bizim hakkımızdan o geliyormuş da anlayamamışız !
Neden eleştirilki bu yönetim daha ne yaptı ! Hoca almadı da şampıyonluğumu sezonumu kaybediyoruz diyelim Mou geldi bu kadro kasımpaşaya 5 mi atacaktı ?
Kendimizi dev aynasında lütfen görmekden vaz geçelim Yönetim çalışıyor ve en iyisi hangisiyse şartlar dahilinde onunla anlaşacaklarınada inanıyorum bunun içine Yılmaz vuralda (mİSAL) dahildir !
Lütfen biraz yapıcı olalım bu birliğe ihtiyacımız var yoksa değil Muharrem Usta, Bill Clinton gelse fark etmez !En son Oğuz KUL tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 14:24.ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce de söyledim. Tekrar söyleyeyim.
Lucescu'nun "önce ben, sonra oğlum" teklifi bana göre çok anormal bir teklif değil. Sportif direktör olduğunda uyumlu çalışabileceği bir teknik direktör istiyor.. Ki Lucescu istediğimiz sistemi kurduğu vakit isimlerin çok da bir önemi olmaz diye düşünüyorum..En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 14:29.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce de söyledim. Tekrar söyleyeyim.
Lucescu'nun "önce ben, sonra oğlum" teklifi bana göre çok anormal bir teklif değil. Sportif direktör olduğunda uyumlu çalışabileceği bir teknik direktör istiyor.. Ki Lucescu istediğimiz sistemi kurduğu vakit isimlerin çok da bir önemi olmaz diye düşünüyorum..
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bu açıklamadan anladığım Lucescu'nun devre arası gelme ihtimali yok."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyor aciklamasinda?
Yorum
-
Oğlu teknik direktör olmasa bu kadar tantanayı anlayacağım da adam hem teknik direktör hem de kariyerinde çeşitli başarıları da var. Direk kabul edilsin anlamında söylemiyorum ama konuşulabilir, değerlendirilebilir. Hatta uygulanabilir. Yönetim diğer konularda anlaştıysa işi resmileştirebilir daha vakit harcamadan.
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu iki yıl kalsın, isterse 3. yıl kulübe boş olsun. Hami gibi vasıfsız oğlu vasıfsız birisi için yanıp tutuşan taraftarın 2 yıllık Lucescu süresinin ardından 1 yıllık Razvan'a karşı çıkması da çok enteresan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum