Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence oğlu işi taze tutar. lucescu gibi danışmanım olsa ben bile şampiyon yaparım takımı. hem yarım sezonluk dönemi de onunla geçebiliriz. denemekte yarar var.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Can Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      6 aylık süreci çöpe atamayız,atmamalıyız. Benim düşüncem ilk olarak budur.

Kendinizi yönetim kurulunun yerine koyun ve aşağıdaki tercihleri yorumlayın.

1- Lucescu sene sonu kesin olarak geliyor ise ,
      1a- 6 aylık hoca kim olmalıdır ? Hami,Tekke,Sadi hoca ?
      1b- Lucescu'nun oğlu gelsin.

2- Lucescu sene sonu kesin olarak gelmiyor ise ,
      2a- Bielsa
      2b- Ersun Yanal
      2c- Ramos
      2d- ...
      2e- ...

Lucescu'dan kesin cevabını ne zaman alabiliriz? Eğer bir umut var ise belirli bir zamana kadar bekleyebilirsin.

Şimdi 2 madde var 6 aylık süreç ile alakalı sonra alt maddeleri var. Bunların hepsinin tek tek artıları ve eksileri yorumlanacak. Fikir ayrılıkları olacak, yönetim kurulu harici yerlerden bir sürü yorumlar gelecek, taraftar yapısını biliyoruz, gelecek hocanın şehri benimseyip benimsemeyeceği, teknik kadro yapılanması, 1461'nin Trabzonspor sistemine entegre çalışmaları, vs...

Ben çıkamıyorum işin içinden. Bir sürü yorum var. Kolayı vardı evet Ersun Yanal. Dur arkasında kafi. Şu anda ne kaybettik henüz hiçbir şey. Eee sorun ne ? Henüz yok biraz daha sabır. Tüm alternatifleri ve ayrıntıları düşünmeyi tercih ettiler. Bende sabırsızım aslında ama biliyorum ki doğru bir karar verecekler.
      Lucescu gelecekse (ki bence kesinlikle ikna edilmeli) gelecek sezon beklenebilir.Forumda bazı arkadaşların isyan etmesine rağmen ben 2 sene sonra oğluna devredip Sportif Direktör olmasında bir sakınca görmüyorum.Şöyle ki,eğer biz bu adama güveneceksek buraya gelecek,bir sistem kuracak.Sadece takımı şampiyon yapsın diye getirilmiyor göreve.2 sene emek harcandı,bir kültür,sistem,model adi artik herneyse oluşturuldu diyelim. Sonra ? O yapıya belki de hiç uymayacak ve kendi yöntemlerini,transfer stratejisini,futbol mantığını uygulamak isteyen başka bir hocayla riske nasıl girilecek ? Yeni gelen hocanın da buna hakkı var.Oğlu olursa ve amaçlanan düzen yerleştirilebilirse en azından Lucescunun gereken bir durumda olaya müdahale etme şansı olur diye düşünüyorum. Bu mantıktan yola çıkarak sezon sonuna kadar da Razvan takımın başına geçse şahsen rahatsız olmam hatta baba oğul bir sonraki senenin temelleri şimdiden atılmaya başlar.Ha yok kulübün anahtartlarını da verelim bari mantığındaysak o zaman Lucescuya da ,sistem kurma ekol yaratma hayalleri kurmaya da gerek yok.Getirelim bir hoca istediğimiz gibi takım yönetmezse alır yerden yere vurur tazminatını da öder yollarız.
      En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 14:35.

Yorum

• Daha önce de söyledim. Tekrar söyleyeyim.

Lucescu'nun "önce ben, sonra oğlum" teklifi bana göre çok anormal bir teklif değil. Sportif direktör olduğunda uyumlu çalışabileceği bir teknik direktör istiyor.. Ki Lucescu istediğimiz sistemi kurduğu vakit isimlerin çok da bir önemi olmaz diye düşünüyorum..
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Lucescu gelecekse gelir razvan gelecekse sadi tekelioglu yada hamiyle devam edilsin yönetim böyle bir sacmalık yapmaz umarım.

Yorum

• Yorumlara baktığım zaman diyorumki keşke İho gitmeseydi !

Bizim hakkımızdan o geliyormuş da anlayamamışız !

Neden eleştirilki bu yönetim daha ne yaptı ! Hoca almadı da şampıyonluğumu sezonumu kaybediyoruz diyelim Mou geldi bu kadro kasımpaşaya 5 mi atacaktı ?

Kendimizi dev aynasında lütfen görmekden vaz geçelim Yönetim çalışıyor ve en iyisi hangisiyse şartlar dahilinde onunla anlaşacaklarınada inanıyorum bunun içine Yılmaz vuralda (mİSAL) dahildir !

Lütfen biraz yapıcı olalım bu birliğe ihtiyacımız var yoksa değil Muharrem Usta, Bill Clinton gelse fark etmez !
            En son Oğuz KUL tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 14:24.
            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Bu açıklamalar doğruysa topu açıkca yönetime atmış , teklife soğuk olsaydı böyle birşey yapmazdı , meşaleleri yakıyorum
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 14:23.

Yorum

• Benim bu açıklamadan anladığım Lucescu'nun devre arası gelme ihtimali yok.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha önce de söyledim. Tekrar söyleyeyim.

Lucescu'nun "önce ben, sonra oğlum" teklifi bana göre çok anormal bir teklif değil. Sportif direktör olduğunda uyumlu çalışabileceği bir teknik direktör istiyor.. Ki Lucescu istediğimiz sistemi kurduğu vakit isimlerin çok da bir önemi olmaz diye düşünüyorum..
                  Aynen katyılıyorum
                  En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 14:29.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha önce de söyledim. Tekrar söyleyeyim.

Ayrıca şu da var ki: Lucescu'nun 2 yıl çalışıp istediğimiz sistemi kurduğunu düşünelim. Sonra? Yeni bir hocayla yeni bir sistem mi daha mantıklı olur, yoksa Lucescu'nun işaret ettiği kişiyle aynı sistemin devam ettirilmesi mi?
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim bu açıklamadan anladığım Lucescu'nun devre arası gelme ihtimali yok.
                      Ne diyor aciklamasinda?
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• lucescu da özevlatçı çıktı ya neyse şimdi yerel medyanın olumlu bakması lazım.sizin özevladınız olunca tamam, lucescu'nun özevladı olunca aouw olmaması lazım.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne diyor aciklamasinda?
                          Trabzonspor'dan Başkan Muharrem Usta ile görüştüğünü doğrulayan Romen teknik adam, "Şuan ki kulübümde iyi bir hatıra bırakmak istiyorum" diye konuştu. Trabzonspor'a şartlarını da sıralayan Lucescu, "Trabzonspor anlaşma yoluna giderse ben şartlarımı sundum. 2 yıl için Teknik Direktör olarak çalışmak istiyorum. Daha sonra sportif direktör olarak çalışmak istiyorum. Ondan sonra teknik direktör olarak takımın başında oğlum Razvan Lucescu olabilir" diye konuştu.

Yorum

• Lucescu iki yıl kalsın, isterse 3. yıl kulübe boş olsun. Hami gibi vasıfsız oğlu vasıfsız birisi için yanıp tutuşan taraftarın 2 yıllık Lucescu süresinin ardından 1 yıllık Razvan'a karşı çıkması da çok enteresan

Yorum

• Oğlu teknik direktör olmasa bu kadar tantanayı anlayacağım da adam hem teknik direktör hem de kariyerinde çeşitli başarıları da var. Direk kabul edilsin anlamında söylemiyorum ama konuşulabilir, değerlendirilebilir. Hatta uygulanabilir. Yönetim diğer konularda anlaştıysa işi resmileştirebilir daha vakit harcamadan.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lucescu iki yıl kalsın, isterse 3. yıl kulübe boş olsun. Hami gibi vasıfsız oğlu vasıfsız birisi için yanıp tutuşan taraftarın 2 yıllık Lucescu süresinin ardından 1 yıllık Razvan'a karşı çıkması da çok enteresan
                                Yanılmıyorsam Hami ile çıktığımız bir Juventus maçı hatırlıyorum.5 orta saha 4`ü ofansif.Sonuç hüsran.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X