Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doğum gününüz kutlu olsun darılmayın ama baykuş gibi gelip kötü kötü haberler veriyorsunuz
    darılmam hocam ersun yanalı sevdiğinizi biliyorum işin aslı bende beğeniyorum

teşekkür ederim fikirleri tartışmamız gerek.. ümit abiyi taktir ediyorum bu arada olabilirliği söz konusu diilken bi anda alevlendirdi hipnozmu yapıyo acep
    En son !olgun! tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 17:39.

Yorum

• Bu camia sıfırdan bir kadro yapılanmasını kaldıramaz hem maddi hem manevi olarak bu külfetin altına girmek mantıksız.
      Beklentiler anladığım kadarıyla 2008-2009 sezonu şeklindeki bir kadro yapılanması ancak o dönem rakiplerimizde aynı sorunları yaşadılar hatta şampiyon olan BJK ufak nüans diyebileceğimiz Yusuf olayı ile düşük bir puanla ve farkla şampiyon olmuşlardı. Sivas gibi bir takım ortalama üzeri oyuncusu olmadan basit bir yapılanmayla şampiyonluk potasına girmişti.
      Şu anda durum çok farklı İstanbul takımları hem lobi olarak hem de kadro geleneği açısından öyle ya da böyle istikrar yakaladılar. Bu takımlarla mücadele etmek sil baştan sistemlerle mümkün değil. İlk adım olarak yapılması gereken doğru yönetimdi ve bu aşamayı geçtik.
      Bundan sonra yönetimin atacağı teknik direktör adımı ve teknik direktörle anlaşma aşamasında konuşulan konular belkide yönetimin dolayısıyla kulübümüzün kaderini belirleyecek;
      Lucescu; herkesin aklında kaldığı şekliyle Türkiye' de Gs ve Bjk dönemlerindeki Lucescu değil o Lucescu' nun kalibresi düşüktü, Gs de Jardel olayı, kulübün veteranları tarafından baskı altına alınışı ve başarılı olduğu halde gönderilişi yönetim açısından zaafiyetini gösterir. Bjk de göz göre göre şampiyonluğu çalınırken koca süreç boyunca tek yapabildiği iş işten geçmişken Telegol' e bağlanıp Güntekin ile Hacivat Karagöz' ü oynamasıdır Ki Türkiye süreci öncesi İnter deneyimi de vardı.
      Ancak bugün Lucescu her açıdan daha güçlü durumda kaba tabirle gözü açıldı. Ukranya' dan ayrılma tehdini kulübüne karşı kullanışı ilk değil, Türkiye' de ismi halen daha sıcak bunu biliyor, görüyor ve arttırıyor yönetim ile pazarlık süreci umuyorum ki "göreve başlarsam yapılacaklar" modundadır, yoksa eğer Lucescu bir Hiddink psikolojisi ile Türkiye' ye gelmek istiyorsa (ki kariyeri açısından bu hakkıdır) bizim aradığımız adam malesef ki değil, yönetim hiçbir zaman unutmamalıdır ki Lucescu gerekli şartlar sağlanmadı bu yüzden çekip gidiyorum (Halilhodzic in yaptığı gibi) dediğinde ne isminden ne cebinden birşey kaybetmez.
      Lucescu gelecekse eğer para harici sağlam bir nedeni olmalı ve bunu camiaya hatta tüm medyaya geldiği ilk gün aksettirebilmeli...

Yorum

• ankete berdıyev bıelsa..damı eklense ne...

favre yada...

-----

madem anket yapıyoruz...
        -------

5 ı bır yerde olsun...

luce ....berdıyev...ersun....bıelsa..favre...
        "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
        --------------------------Novalis--------------
        ------------

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]
          Gurban reis boşta değil ki. Neden bu kadar umutlandın? Adam 15 senedir Rusya'da. Hani gelme ihtimali olsa anlayacağım.
          Lucescu gibi onun da sözlesmesi sene sonu bitiyor devre arasi gelecek demedim zaten
          İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          scout programini transfere scout ekibi kullanir
          td ler rakibi analiz etmeye kullaniyor onu

ister katil ister katilma
          adamin calisma stilini arastirabilirsin
          senlen bosuna iddia etmem
          benim burda son önerdigim hoca klopp du
          oda ozaman daha mainzdaydi
          favreyi bilen begenmem
          kolleri göreceksiniz
          Koller hakkinda elestiri anlaminda bir sey yazmadim zaten... ama ben pek inanmiyorum oralardan gelenlerin basarili olabilecegine... Klopp iyidir o ayri...
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hugo reis Uefa'ya manşet olmuştu.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

Jurgen klopp'un 2 Ersun Yanal'ın 1 şampiyonluğu var. Senin baktığın pencereden bakarsak çok büyük fark yok.

Eğer biz 2008/2009 sezonunda hocayı kovmasaydık belki de üst üste şampiyonluklar gelecekti, o kadro dağılmayacaktı. -ki o kadronun çekirdeği bizle 1 olmak üzere 4 şampiyonluk yaşadı- Bilemeyiz.
              Yahut Dortmund sabretmeyip kupasız geçen sezonun ardından Jurgen'i kovsaydı o şampiyonluğu göremeyecekti.

Ben artık zırt pırt hocanın ayrıldığı bir ortam istemiyorum. 2 hocayı da karşılaştırmıyorum. Bakış açılarındaki farkı görmek önemli olan.
              Hoca istikrarına katılıyor lakin çekirdek kadro kısmına katılmıyorum. Şampiyon kadromuzun mihenk taşlarından Burak, Jaja ve Engin Şenol Güneş döneminde alınmış, Onur formayı Şenol hoca'nın döneminde sırtına geçirmiş, Selçuk en iyi performansını o sene Şenol hoca eşliğinde göstermiştir. Sadece Colman ve Egemen Ersun Yanal döneminden itibaren istikrarlı bir performans göstermiştir.

Diğer oyuncular ise bu yıldızların arasında sırıtmamış hepsi de o dönem hocanın becerileriyle en iyi performansını sergilemiştir. Ondan sonra gittikleri yerlerde nasıl düşüş yaşadıkları da ortadadır.

Son olarak Ünal ve Alanzinho'ya 10 milyon € vermek benim gözümde kadro mühendisliği değildir.

Not: Şenol Güneş'in transferleri de aynı derecede başarısızlıklarla doludur. Yani bu yazı Şenol Güneş'i övme amacıyla değil Ersun Yanal'ı genel olarak beğenmediğimi söylemek için yazılmıştır.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

teşekkür ederim fikirleri tartışmamız gerek.. ümit abiyi taktir ediyorum bu arada olabilirliği söz konusu diilken bi anda alevlendirdi hipnozmu yapıyo acep
                Keşke Ersun Hoca iHO'ya güvenip 2.Kez gelmeseydi her şey çok daha kolay olurdu sanki
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Slaven Biliç'e hayır diyen çıkar mı?

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ersun olursa eleştirmek mantıksız. Teknik Direktör işi gerçekten çok zor bir süreç Futbolcu işine benzemiyor. O yüzden yönetim acele etmesin. Bekleriz biz 10 - 15 gün daha.

Gurban Berdiyev'e gelirsek boş boş konuşmamakta fayda var. Biz ihtimaller üzerinde tartışalım. Kimin gelmesi değil, gelmesi muhtemel isimler üstünde yoğunlaşmalı. Gurban Berdiyev'in adı bile geçmiyor kulüpte.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• [MENTION=24550]Manu61[/MENTION] abi o vidyoyu burada da paylassaydin yaa, ama biraz agir olurdu sanirim

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Slaven Biliç'e hayır diyen çıkar mı?

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                        cikti bilen
                        hayir
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Hugo reis Uefa'ya manşet olmuştu.

Çok güzel Halil Yazıcıoğlu taklidi yapar.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hmm demek halen daha Ersun hocanın olma ihtimali var diyorsun.

Yorum

• 30 tane isim yazilmistir burda, hepsi yazilabilir, ne yani simdi Ersun Luce mi tartisilsin sadece ??

Yorum

• [MENTION=46126]F. Yıldırım[/MENTION]

Selçuk, Egemen, Colman, Cale, Alanzinho.

Bu adamlar şampiyonluğu getiren kadronun çekirdeği değilse çekirdek nedir? Performansın tavan yapması başka bu adamları transfer etmek başka. Ayrıca Gökhan'dan zarar etmedik ki. Üzerine Burak + para alarak yolladık.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X