Lucescu simdi de yegeninin ilerde ts baskani olmasinin garantisini istiyormus.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Adam istediği ile çalışır. Bize ne?
Biz Lucescu'yu sistemi kursun diye mi getiriyoruz, yoksa teknik direktörlük yapsın diye mi?
Biz böyle yapasak medyanın nasıl yapacağını tahmin edin. 100 milyon € istedi, anahtarı istedi, oğlu geliyor, 10 sene sonra torunu yardımcısı olacak...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca sportif direktörü seçer, sportif direktör hocayi degil... istisnalar var midir bilmem...
Hocayi baskan/yönetim seçer... sportif direktörün isine gelmezse 2 gün sonra hurma gibi sitifayi basar gider...
Zaten bunu yapmayacaksa sportif direktörün başka ne gibi bir işlevi olabilir ki?yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef yanlış bir bilgi. Adı üstünde sportif direktör. Sportif işlerle ilgili karar veren mercii, müdür. Hocayı da futbolcuları da seçen, kontratları belirleyen kişi sportif direktör olmalıdır, görev tanımı budur.
Zaten bunu yapmayacaksa sportif direktörün başka ne gibi bir işlevi olabilir ki?
Yorum
-
Ben Lucescu'cu değilim yanlış anlaşılmasın. Bana kalsa önceki başkanın ilk seçimi Reşit Akçay çok doğruydu ve başlangıç için çok başarılıydı, kadroya göre tabii ki. Lazio ve Warsova'yı gruplarda altına aldı. Sonra hami Reşit Akçay'ın sistemiyle ligi 4. bitirdi, UEFA'ya kaldı. Ama Reşit Akçay niye istenmez ben anlayamam. Yüzükleri ve bazen aşırı filozof olması rahatsız ediyor, ben bu konularda da kendisini sempatik bulanlardanım.
Yorum
-
Burada bir ayar göremiyorum ben... basin önünde yapilmis basit bir açiklamadan baska bir sey degil, üstelik v.Persie kupa hariç dogru dürüst oynamiyor bile, yani Terraneo'yu takan yok...
Köprü olayina gelirsek, bunu zaten genel menajer/baskan yardimcisi falan ya da idari menajer yapiyor... haa adami takarlar takmazlar, yetkisi daha azdir o ayri, ama bu tanimdaki sportif direktörlük o kadar da büyütülecek bir sey degil... önemli olan isimlerin özenle seçilmis olmasi, yoksa bunlari düne kadar Serhat Altinci yapiyordu, daha önce idâri menajer olarak ta Serkan Ünver...
Tanimlara fazla da takilmamak lazim, mesela neymis altyapi ve scouting sportifin sorumlulugundaymis, okuyan da zanneder sportif gidip topçu izliyor, altyapida maç izliyor, hikaye, öyle bir görmedim ben... haa rapor ister, eksik bir sey varsa aldirir, altyapi sorumlusunu görevlendirir, baska bir sey yok... Hoca sportifi isterse takmaz, sonuçlar da iyiyse yönetim hocayi degil sportifi gönderir... ben hiçbir yerde hocayi gönderip sportifi tutani savunani görmedim... bazi sportifler kendilerini bir sey sanip ona buna fazla karisinca gönderilip boyunlarini ölçüsünü aliyorlarTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
1 yada 2 senelik bir sözleşme yapmak isteyen 70 yaşındaki adam için, son vurgunu yapıp gidecek yorumu yapacak zihniyetin,
2 sene sonunda sportif drektör olup, altına teknik drektör olarak 2, 3 sene daha oğlunu getirmek istemesinin böyle yorumlamasına ben şaşmiyorum..
Yorum
-
Ben haberde sportif drektörün teknik drektöre ayar verdiğini örnekliyorum.
Adam van persie hala oynamıyor yae diyor.
Cidden bu gaflet...
Tamam kardeşim, sempatik tesbih gelsin, komando idmanı yaptirsin, ben pes ediyorum...
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef yanlış bir bilgi. Adı üstünde sportif direktör. Sportif işlerle ilgili karar veren mercii, müdür. Hocayı da futbolcuları da seçen, kontratları belirleyen kişi sportif direktör olmalıdır, görev tanımı budur.
Zaten bunu yapmayacaksa sportif direktörün başka ne gibi bir işlevi olabilir ki?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Sportif direktör yarı yönetim kurulu üyesi sayılır. Sportif ekip ile idari ekibin köprüsüdür. Zamanla anlamı çarpıtılmasaydı "Hoca asla sportif direktörü kendi seçemez" diyebilirdik. Öyle de olmalı.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam istediği ile çalışır. Bize ne?
Biz Lucescu'yu sistemi kursun diye mi getiriyoruz, yoksa teknik direktörlük yapsın diye mi?
Biz böyle yapasak medyanın nasıl yapacağını tahmin edin. 100 milyon € istedi, anahtarı istedi, oğlu geliyor, 10 sene sonra torunu yardımcısı olacak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum