hikmet Karaman al kweukeyi ve eren albayraki gel trabzonspora ..benim favorim hikmet karamandir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProsinecki'yi alıp voltranı oluşturma vakti aslında.
Yorum
-
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadi hoca trabzonsporumuzu calistirmisti Burda o zamanlarin istatiklerini bilen varmi
Yorum
-
İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih tekke kurtuluşumuz olur[emoji56]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Herşeyden önce yeni yönetimle birlikte gelmeli yeni hoca.
Ersun Yanal'ın gelme ihtimali olsa o tabii ki.
Gelmezse yerli Mustafa Denizli, yabancı Lucien Favre.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Bence bu başlığın sırası da değil zamanı da. Önce kurtulmamız gereken bir illet var.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Merhaba renkdaslar,
Nurullah Saglam nasil olur.
Türkiyede calsmak istedigi tek büyük takim Trabzonspor diye söylemisti bir zamanlar.
3 büyüklerden hangi takimi calsitirmak istersin diye sorduklarinda, ne 3 büyügü, calsistirmak istedigim tek büyük takim Trabzonspordur gibi laf etmisti.
Ama onun haricinde sidik yarisisyla futbolcu alan (Erkan, N´doye) Baskanla bu isler yürümez.
Yorum
-
DEEP BLUE
Ersun'dan sonra hiç bir yerli teknik adam kesmez beni... Çünkü hiç biri onun üçte biri etmez. İlla isim yazmak gerekirse Hikmet Karaman ve Rıza Çalımbay... ( Bir yandan da gülüyorum, ulan ne hallere geldik ya)
Yabancıya girmiyorum bile. Bunlar Peru'dan bir emekli rahip bulur getirir çünkü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum