Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hocamis yanlis yeni hocalarimiz kim olmadi olacak.
    10 kisilik bi liste yapilsin gelecek sene icin anca yetisir )
    İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
    ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Yalnız belirtmeden geçmeyeyim, hoca seçimi tartışma kabul etmeksizin yeni yönetime bırakılmalı. Sadi Tekelioğlu seçimden sonraya kadar götürebilir.
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• M.DENİZLİ ile anlaşılmalı
        2016-2017 sezonunda şampiyon olunmalı (mevcut kadroya birkaç takviyeyle olur bu iş)
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Yeni baskana kadar sadi tekelioglu getirsin..benim adayim hami iho zamaninda en rezil kadroyla en iyi isi yapan adamdi icerde disarda trabzonspor ruhunu kimligini yansitiyordu takim onun zamaninda ezilmeden dik oynuyordu..bir sansi hak ediyor umut vermisti..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Iho secim yatirimi olarak mustafa denizliyi getirir..ugruna olecegi liderine soyler denizli kiramaz onu rizeyede boyle gitmisti zaten..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeni baskana kadar sadi tekelioglu getirsin..benim adayim hami iho zamaninda en rezil kadroyla en iyi isi yapan adamdi icerde disarda trabzonspor ruhunu kimligini yansitiyordu takim onun zamaninda ezilmeden dik oynuyordu..bir sansi hak ediyor umut vermisti..
              İmza

Yorum

• Hiç kimse kongreyi beklemeden şu kısacık zaman için gelmez arkadaşlar. Ama Sadi Tekelioğlu geçici bile olsa hiç istemediğim bir isim. Keşke rahmetli Kadir Hoca yaşıyor olsaydı.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Kulüpte çok büyük bir para sorunu var. Özellikle futbolcuların parası ödenemiyor. Bu şartlarda çok iddialıyım hangi hoca gelirse gelsin bu takımı başarıya götüremez. Çünkü oyuncular yaptıkları işin karşılığını alamadığı zaman o işi yapmak istemez. Ben bir Trabzonspor taraftarıyım biliyorum ki oyuncunun alacağı er ya da geç ödenecektir çünkü kimseni parası Trabzonsporda kalmaz. Yalnız artık oyuncular böyle düşünmüyor. Sen kulüp olarak adama 2.5m euro veriyosun garanti para diyorsun adamın zaten buraya geliş amacı para. Onu da alamadığı zaman oyununu da oynamaz. Yabancıların çoğu bu mantıktadır. Türkler de atık öyle. Sen getireceğin kaliteli bir teknik direktöre yıllık en az 1.5-2 m euro vereceksin. Ama daha oyuncuların parasını veremiyorsun bu parayı nasıl vereceksin? Şu an çok küçük paralara muhtaç bu kulüp.

Bence Trabzonsporu çok kötü günler bekliyor. Kulüp neresinden tutsak elimizde kalıyor. Bu gidişat hiç iyi değil. Ben bu yönetim gitse ve yerine gelebilecek gerçekten en mükemmel yönetim gelse bile işlerinin kolay olacağını sanmıyorum.

Yorum

• Kongreye kadar Sadi Tekelioglu idare eder.Sonr yeni yönetim iyi birisini getirir.Hoca yeni diye sabrederiz. 2017 ye yatirim yapariz.Derken 1 sene daha bosa gitmis olur.Ulan basindan beri soyluyoruz bu Şota ile olmaz diye ama Sayin Iho dinlemez kimseyi.Hepsi birden gitmeliydi.
                    Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• İho Denizli ile anlaşmıştır seçim vaadi olarak kullanır büyük ihtimal..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İho Denizli ile anlaşmıştır seçim vaadi olarak kullanır büyük ihtimal..
                        Denizlinin yaşı geçkin ,buraya konsantre olabileceğini sanmıyorum.

Hayalim ; Kulaçoğlu başkan - Lucescu teknik direktör ama hayaller bu gerçekler Tekelioğlu
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Mustafa Denizli ya da Rıza Çalımbay'ı getirmek lazım

Tabi önce Iho'nun defolup gitmesi lazım.
                          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                          Komünar..

Yorum

• IHO ve hurma gitsin bu kadro tekeliogulu ile bile basarili olur
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeni baskana kadar sadi tekelioglu getirsin..benim adayim hami iho zamaninda en rezil kadroyla en iyi isi yapan adamdi icerde disarda trabzonspor ruhunu kimligini yansitiyordu takim onun zamaninda ezilmeden dik oynuyordu..bir sansi hak ediyor umut vermisti..
                              Evet, gönderilmesi büyük yanlış ve haksızlıktı.

İçeride dışarıda iyi futbolla orta sıralarda devraldığı takımla ikinci yarı 4. oldu
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İHO, Hurma'nı da al gi defol git.
                                1 sezonumuzu daha yedin.

UEFA Yok
                                LİG yok
                                Heves yok
                                Heyecan yok
                                82 HELAL PUANLA