Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayrıca Yunus Emre Sel hocanın bugün açıklanacağını söylüyordu sanki..Valla bilgisayarın başında merakla bekliyorum. Güncellemekten bir hal oldum
    anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• Bence de Lucescu belirsizliği ortadan kalkmalı. Kesin bir cevap alıp ona göre yolumuzu çizmeliyiz.

Yorum

• Lucescu'yu beklemek adına geriye kalan sezonu çöpe atamayız açıkçası. Geleceği bile net değil ve pek çok kesim gelmeyeceği görüşünde. Bence Lucescu ayarında illa ki herkesin beğenisini kazanan yabancı hocalar vardır. Hatta gelecek sezon takımı çalıştıracak yabancı hocanın şimdiden Trabzonspor üzerine çalışması lazım.
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Daha oynanacak 20 maç + Türkiye Kupası maçları varken bu görevi Fatih Tekke'ye emanet etmek bence büyük bir risk olur. Bizde söylendiği kadar başarılı olduğunu düşünmesem de Hami Mandıralı bu geçiş dönemi için daha uygundur diye düşünüyorum.. Sadi Tekelioğlu ihtimalini düşünmek istemiyorum.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Büyük takimin tarifini bi yapsanizda bizde yararlansak, Trabzonspor nasil büyk oldu, Bekkembaur mi 6 veya 7 kere sampiyon yapti Trabzonsporu?
            Bizim büyük düsünmelerimiz yari sezonu öteye gecmiyor, iyice bir arastirinda bakin..
            Kim yaptı? Mustafa Yumlu mu? Zeki Yavru mu? Hasan Ücüncü mü? Yusuf Erdoğan mı? Caner Osmanpaşa mı? Mustafa Akbaş mı? Barış Memiş mi?
            Elindeki malzeme bu. İnsanlarda şöyle bir görüş var. 6 şampiyonluk da öz evlatlarla geldi, yine böyle olmalı. Böyle bir şey yok. Altyapından sorumlu adamın futbol bilgisini geçen hafta gördük işte. Trabzonsporu bu kadar korkak oynarken görmemiştim. Sen böyle bir hocadan oyuncu yetistirmesini istiyorsun ayrıca bünyenden çıkan son iyi öz evlat Fatih ve Gökdeniz. Bunlar çıkalı da 20 sene oldu neredeyse. Büyük takım böyle olunmaz. 45 sene öncesinin anlayışıyla yerinde sayar durursun.
            8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hami + Lucescu diyorum..Ama ön anlaşmalı ve detaylı planlama ile..En iyisi bu olacaktır.
              Aynılarını düşünüyorum. Umut varsa oynar genç oyuncular. Buna da hoca karar verir. Ben başımızdaki adamın futboldan anladığını düşünmüyorum ve Trabzonsporun amacsız kalmasını kendime yediremiyorum.
              8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence de Lucescu belirsizliği ortadan kalkmalı. Kesin bir cevap alıp ona göre yolumuzu çizmeliyiz.
                Aynen yahu 5-6 ay beklenir mi
                Diyelim ki sezon sonunda vazgeçti, yazık değil mi onca zamana?
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor oyuncu yetiştirme takımı değil. Ne Muhammed ne Abdülkadir Trabzonspor'da şu an oynayacak futbolcular değil. Sadi Bey Trabzonspor'u yönetecek biri hiç değil. Daha takımın önünde yarım sezon lig artı Türkiye kupası var. Bu sezon Avrupa kupalarına katılmamız şart. Kendimize büyük takım diyoruz ama ilk başta taraftar küçük düşünüyor. Sen Sadi'yle genç oyuncu yetiştiricem diyorsan, bu takımdan kupalar bekleme hakkın yok zaten.Liderle aranda 12 puan var, sen bu sezonu çöp bir hocayla antrenman havasında geçirelim, genç oyuncular şans bulsun diyorsun. Böyle mi büyük takım olunuyor? Trabzonsporlu olarak böyle yorumlar okudukça başarıya ne kadar uzak olduğumuzu görüp üzülüyorum.
                  Anlamıyorum yazdıklarımdan nasıl bu sonuca vardınız ? Bak Muhammet Beşir 80. dakikada girdi oyuna golünü de attı, demekki yapabiliyormuş, öte yandan yıldız diye aldığın futbolcu 13 maçta sıfır çekti. Buradan Muhammet bu takımın birinci forvetidir dediğim sonucuna varmayın lütfen. Bu çocuklara 15-20 dakika şans vermenin neresi kötü ? Bu çocuklar ile 90 dakika oynayalım diye bir görüşüm olmadı. Belki bu yıl Trabzonspor'da oynayacak düzeyde değiller. Ama bu yıl şans bulamazlarsa gelecek yılda bizde oynayabilecek düzeyde olamayacaklar. Kiralık gönderelim demeyin lütfen daha kiralık gönderipte döndüğünde fayda sağlayan bir oyuncumuz olmadı. Burada gözümüzün önünde Avni Aker'de şans bula bula büyük futbolcu olacaklar ( olabilirlerse ). Ve onları tanıyan güvenen bir hocaları var, ve o beğenmediğin hoca Trabzonspor'uda yakından tanıyor. Bence gelecek x bir hoca kadar puan alır Sadi Hoca.Hadi alamadı diyelim. 2 oyuncu yetiştirebilirse önümüzdeki yıl Avrupa kupalarına gitmekten çok daha kıymetli bir iş yapmış olur gözümde. Büyük takım ve başarı kavramlarımın sizinkinden çok farklı olduğunu düşünüyorum.
                  "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
                  Andrea Pirlo

Yorum

• İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlamıyorum yazdıklarımdan nasıl bu sonuca vardınız ? Bak Muhammet Beşir 80. dakikada girdi oyuna golünü de attı, demekki yapabiliyormuş, öte yandan yıldız diye aldığın futbolcu 13 maçta sıfır çekti. Buradan Muhammet bu takımın birinci forvetidir dediğim sonucuna varmayın lütfen. Bu çocuklara 15-20 dakika şans vermenin neresi kötü ? Bu çocuklar ile 90 dakika oynayalım diye bir görüşüm olmadı. Belki bu yıl Trabzonspor'da oynayacak düzeyde değiller. Ama bu yıl şans bulamazlarsa gelecek yılda bizde oynayabilecek düzeyde olamayacaklar. Kiralık gönderelim demeyin lütfen daha kiralık gönderipte döndüğünde fayda sağlayan bir oyuncumuz olmadı. Burada gözümüzün önünde Avni Aker'de şans bula bula büyük futbolcu olacaklar ( olabilirlerse ). Ve onları tanıyan güvenen bir hocaları var, ve o beğenmediğin hoca Trabzonspor'uda yakından tanıyor. Bence gelecek x bir hoca kadar puan alır Sadi Hoca.Hadi alamadı diyelim. 2 oyuncu yetiştirebilirse önümüzdeki yıl Avrupa kupalarına gitmekten çok daha kıymetli bir iş yapmış olur gözümde. Büyük takım ve başarı kavramlarımın sizinkinden çok farklı olduğunu düşünüyorum.
                    Genç oyuncu oynamasın demiyorum ben de. Ama yıllardır sadece Trabzonlu diye bu takımda oynayan adamlar var. İyilerse oynarlar bu kadar basit. Sadi hoca bu takımın hocası değil. Tekrar söylüyorum. Geçen hafta takımın başında sen ben çıksam takım en fazla o kadar kötü oynardı yine. Trabzonspor'un "ya nasıl olsa bu sezon bitti, bu hoca devam etsin" gibi bir politikası olamaz. Usta'ya vizyon sahibi diye oy verdi insanlar. Böyle vizyon olmaz.
                    8. Kuşatma

Yorum

• Trabzonspor şuanlık oyuncu yetiştirme derdine düşmemeli,yok Beşir oynasın yok Abdülkadir oynasın bunlar işin hikaye,ütopik ve hayal aleminde yaşamayı seven taraftarlarımızın olmayacak istekleri.Trabzonsporun şuanlık yapması gereken en iyi oyuncularla acilen başarı sağlamak,bu başarıyı 3-4 sene içine yayarak dediğiniz gibi altyapıdan oyuncular oynatmak.Ortada hiçbir başarı yokken Beşir oynasın demek bence Trabzonspor Trabzondan yönetilsin diyen mağara kafalarla aynı zihniyet.Bence kurtuluş Lucescudur,hatta daha fazlasını söylüyorum Lucescuyla en az 5 sene ambargo koyarız lige.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eyvallah ama bize devre arası iyi bir teknik direktör lazım. Kesinlikle vakit kaybetmemeliyiz, yarım sezon riskini almamalıyız.
                        Hoca sayisi kisitli... devre arasi anca idarelik birini bulabiliriz, Tekke uygundur bence
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Kim yaptı? Mustafa Yumlu mu? Zeki Yavru mu? Hasan Ücüncü mü? Yusuf Erdoğan mı? Caner Osmanpaşa mı? Mustafa Akbaş mı? Barış Memiş mi?
                          Elindeki malzeme bu. İnsanlarda şöyle bir görüş var. 6 şampiyonluk da öz evlatlarla geldi, yine böyle olmalı. Böyle bir şey yok. Altyapından sorumlu adamın futbol bilgisini geçen hafta gördük işte. Trabzonsporu bu kadar korkak oynarken görmemiştim. Sen böyle bir hocadan oyuncu yetistirmesini istiyorsun ayrıca bünyenden çıkan son iyi öz evlat Fatih ve Gökdeniz. Bunlar çıkalı da 20 sene oldu neredeyse. Büyük takım böyle olunmaz. 45 sene öncesinin anlayışıyla yerinde sayar durursun.
                          öz evlatci falan degilim, alt yapi deyince senin aklina sirf bu saydigin isimler mi geliyor?
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            öz evlatci falan degilim, alt yapi deyince senin aklina sirf bu saydigin isimler mi geliyor?
                            Kim gelmeli? Senin aklına kim geliyor?
                            8. Kuşatma

Yorum

• Bu hoca konusu lucescu gelecekle baslayip, sonunda Lucescu vari bir hocaya kadar düsdü, ben bu is Ertugrul
                              Saglamla sonlanmasa bari...

Yorum

Kim gelmeli? Senin aklına kim geliyor?
                                Fatih Tekke, Gökdeniz, Serdar Bali, Senol Günes, Ogün, hepsini saymayayim zaman kaybi olmasin.
                                Ayrica Trabzonspor sampiyon oldugu senelerr dikkat edin iclerinde Trabzonu benimsemis
                                Iskender, Ahmet, Orhan, son zamanlarda abdullah, Orhan Cikrikci gibi bir sürü futbolcu vardi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X