Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hikmet Karaman al kweukeyi ve eren albayraki gel trabzonspora ..benim favorim hikmet karamandir
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• sadi hoca trabzonsporumuzu calistirmisti Burda o zamanlarin istatiklerini bilen varmi
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• hikmet karaman olmazsa giray bulak oda olmadı alman bir td
        bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• Trabzon futboluna katkısı belkide en çok olan kişi Sadi Tekelioğlu'dur.Tanırım hocayı.Adam gibi adamdır.Ve Trabzonspor!a en çok yakıştırdığım kişidir.

Yorum

• Hikmet Karaman'ı abartmayın. Bence Yılmaz vural ondan daha iyi. En büyük başarısı Gs galibiyeti neredeyse. Bursa'ya gitti, eline yüzüne bulaştırıp bıraktı. Çalımbay da ondan çok daha iyidir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Prosinecki'yi alıp voltranı oluşturma vakti aslında.
              Kulubun adini da Kayserispor'a cevirip Gokhan Unal ve Mehmet Topuz'u alalim.

Yorum

• Legend

Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bence suan tekelioglu devam etsin yeni yönetim gelsin planli projeli bir sekilde yol alinsin ve yeni hocaya karar verilsin.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sadi hoca trabzonsporumuzu calistirmisti Burda o zamanlarin istatiklerini bilen varmi
                    Kume dusmeye oynuyorduk yanilmiyorsam. Samet Aybaba'dan once ki donem.

Yorum

• iho ve hurma gitmeden mourinho gelse nafile..
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih tekke kurtuluşumuz olur[emoji56]

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        O degeri de harcayalim, 2 hafta sonra tum taraftar ana avrat sovsun

Yorum

• Herşeyden önce yeni yönetimle birlikte gelmeli yeni hoca.
                          Ersun Yanal'ın gelme ihtimali olsa o tabii ki.
                          Gelmezse yerli Mustafa Denizli, yabancı Lucien Favre.
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Bence bu başlığın sırası da değil zamanı da. Önce kurtulmamız gereken bir illet var.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Merhaba renkdaslar,
                              Nurullah Saglam nasil olur.
                              Türkiyede calsmak istedigi tek büyük takim Trabzonspor diye söylemisti bir zamanlar.
                              3 büyüklerden hangi takimi calsitirmak istersin diye sorduklarinda, ne 3 büyügü, calsistirmak istedigim tek büyük takim Trabzonspordur gibi laf etmisti.
                              Ama onun haricinde sidik yarisisyla futbolcu alan (Erkan, N´doye) Baskanla bu isler yürümez.

Yorum

• Ersun'dan sonra hiç bir yerli teknik adam kesmez beni... Çünkü hiç biri onun üçte biri etmez. İlla isim yazmak gerekirse Hikmet Karaman ve Rıza Çalımbay... ( Bir yandan da gülüyorum, ulan ne hallere geldik ya)

Yabancıya girmiyorum bile. Bunlar Peru'dan bir emekli rahip bulur getirir çünkü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X