Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Yabancı teknik adamın başarılı olacağını düşünmüyorum.O Yüzden yerli bir teknik adam alınıp 2 senelik sözleşme yapılmalı.Bu sene Türkiye kupasını kazanalım ve Ligide mümkün olan en iyi yerde bitirelim.
    Gelecek sene ise Şampiyon olalım.
    Ertuğrul Sağlam benim önerim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Muharrem Usta hiçbir zaman Lucescu kesin gelecek demedi. Hep temkinli ve ihtimal üzerinr konuşuyordu ve hala da sene sonu Ukraynadan ayrılırsa kesinlikle geleceğini söylüyor. Ha zaten Ukraynada kurduğu düzenden ayrılmak istemiyorsa değil Trabzonspor Barça gelsin alamaz.
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Hikmet karaman

Yorum

• Takımı avrupa kupalarına götürebilecek kapasitede bir hocayla anlaşmamız lazım.

Yorum

• forumda kafalar yine bi dünya .

sadi hoca ile sezon sonuna kadar devam edilecek .( usta.yı bir daha dinleyin )
            bielsa sadece forum malzemesi . olacağı yok . ( ama hayal kurmak güzeldir)
            lucescu olursa yanına hami olacak .( hami yetersiz . kendini çok geliştirmeli)
            lucescu olmazsa ( ki olmayacak ) alman bir td . gelecek ./ gelmeli

bir de tekke olayı var .
            tekke önce bi pişecek .
            sonra demlenecek .
            ondan sonra ptt.de takım çalıştıracak .
            eksiklerini tamamlayacak .
            ondan sonra belki .

osman özköylü.ye , tolunay kafkas.a sıfır tolerans tanıyanların
            tekke ismi ortaya atılınca alkışlaması
            ironi değil de nedir .

Yorum

• Sahsen, hami ve tekkenin egolarindan arinip, bu isi tam anlamiyla önce ögrenip ondan sora trabzonspor ismi ile zikredilmesini tavsiye ediyorum. Her ikiside bu iste basarili olmak icin önce ciraklik yapabilmeyi ögrenmek zorundalar ama ikisindede onu yapacak karakter yok, egolari tavan yapmis.
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Hami iyi topoynatiordu öyle demeyin.

Yorum

• Hami gelir seneye de Lucenin yardımcısı olur kendini de geliştirir..
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hami gelir seneye de Lucenin yardımcısı olur kendini de geliştirir..
                    Lucescu gekmeyecek

Yorum

• bize, kan kusturan insani
                      bizi rezil eden baskani
                      hatta Trabzonsporumdan uzaklastiran sahsi aglarken görmek ne güzeldi! yüzün birdaha gülmesin!

hoca adayim: lucien favre
                      no one else!
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        usta secım sonrası saydıgı ısımlerde gıray bulaklada goruscez demıstı aynı vızyon devam edıyo demektır
                        Taraftarı bırakın o yönetimde de Giray Hoca'yı isteyen pek yoktur ama Altuğ Atalay'ın dediği gibi baskıyla göreve getirilirse çok yanlış yaparlar. Yalnız Usta özellikle Giray Hoca ile görüşeceğiz demedi. Ona Hami ve Fatih isimleri söylendiğinde ben hepsiyle görüşüyorum diyerek 4-5 isim saydı...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kimin baskisiyla gelecek giray bulak ? Abi yok yaa ne giray hocasi yaa Usta istifa basligini açarim imzayi attigi an...
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• sefer hocam mesaj kutunuz dolmuş dönüş yapamadım tekrar teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak fernandez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sefer hocam mesaj kutunuz dolmuş dönüş yapamadım tekrar teşekkür ederim.
                              Skinti yok bir sey degil biraz temizlik yapalim bari
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• yılmaz vural gelsin adam zaten 6 ayda bir takım değiştiriyor.
                                Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X