Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi bu okuduğumuz haberler doğrumudur acaba Kasımpaşa maçının sonrasını bekliyecez gibi yada hatda kupa maçı sonrasıda olabilir mi ki?
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• - Konu Dışı -

7. Şampiyonluğumuz yeni yönetim tarafından resmi sitemize eklendi
      Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
      .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Konu Dışı -

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...=Basarilarimiz
        İHO o kadar attı tuttu bunu bile yapamadı.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Aynen IHO'yu siyasi düşüncelerimiz sebebiyle istemiyorduk aynen. Yoksa iyi başkandı hahaha. Bu lafı söyledikleri insanların da aynı siyasi düşünceye sahip yeni başkanı desteklemesi de ironik. İnsanın az da olsa kafası çalışmalı.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Konu Dışı -

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...=Basarilarimiz
            ihosporlulara gelsin
            bu adami hain ilan etmislerdi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İHO o kadar attı tuttu bunu bile yapamadı.
              İho kurusıkı tabanca gibiydi .
              .

Yorum

• IHO'nun 3 sene yapamadığı şu ufacık şeyi adamlar 2 haftada yaptı. Sorsan davasına sahip çıkan adam IHO derler.

Yorum

• İho nun yapmak istemediğini düşünmüyorum bunu ama izin alamamıştır.

Yorum

• İzin alamıyorsa gitsin evinde kamyonuyla oynasın. Trabzonspor başkanlığı onun sülalesine ağır gelir. (Onun ağzıyla konuştum)

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İzin alamıyorsa gitsin evinde kamyonuyla oynasın. Trabzonspor başkanlığı onun sülalesine ağır gelir. (Onun ağzıyla konuştum)
                      seni böyle konuşturabiliyorsa, en azından tarzını net empoze edebilmiş demektir...

Yorum

• Adamın 3 bin akrabası var, ayık olun !

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adamın 3 bin akrabası var, ayık olun !

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Benim de 40.000 ne du yani
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynen kardes.
                            Bu forumda yukarida tanimladigin uslupta o kadar ucuz yorumlar gördüm ki kelli felli sayilan ve epeycede itibar gören sahislarin kendi gibi düsünmeyenleri asagilayici bir cok yorumuna sahit oldum. ( milletin edep yerlerini zikredip, aklinca edebiyat patlattigini sanar nitelikteydi ve okurkan ben utanmistim.. abartmiyorum)
                            isin daha garibi de bu sahislarin bu kalitesiz uslupla gördükleri destek ve saksaklamalar..
                            Maalesef öyle Eser abi,
                            Insanlar karşıdaki kişiyi kırmadan farklı düşünebilirler. Bazen bakıyorum bir şikesevere yapılmayan hakaret aynı renk sevdalısına yapılıyor. Kahvehane muhabbetini geçmeyen detaylara girmiyorum bile
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maalesef öyle Eser abi,
                              Insanlar karşıdaki kişiyi kırmadan farklı düşünebilirler. Bazen bakıyorum bir şikesevere yapılmayan hakaret aynı renk sevdalısına yapılıyor. Kahvehane muhabbetini geçmeyen detaylara girmiyorum bile

iste sirf bu yuzden bu tiplerle muhattap olup , ucuz polemeklerinin malzemesi olmamak adina eskisi gibi yazmiyorum. Okumaya deger gorduklerimi okuyorum.

Yorum

• ersun diyenler neyin kafasını yasıyor ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X