Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni nesil, modern adamları getirmek lazım. Murat Yakin, Emery, Di Matteo vb.

Yorum

• Başlık yanlış.

SIRADAKİ GÜNAH KEÇİSİ KİM OLMALI olmalıydı.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Net hatırlıyorum diyemem ama Sadi Tekelioğlu aklımda olumsuz kalmış

Yeni teknik direktör konusunda ise hem eğiten hem de oynatan bir hoca lazım. Tüm ekibiyle gelip bu işe koyulacak. Trapattoni'nin Avusturya'da yaptığı gibi ya da Hitzfeld'in İsviçre'de yaptığı gibi
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih Tekke mi, Hüseyin Kalpar mı, Ziya Doğan bile var yahu. Siz iyi misiniz. vizyon bu mu

Fatih Tekke sunun surasında ne kadar Td lik yapmısi
          Huseyin Kalpar 60 yasında hangi başarısı ile
          Hele Ziya Doğan gordum.

Bari İsmail Kartal diyen cıkmamıs iyi.

Hami nin lider alıp kovulduğu antalya sonradan lige çıktı.
          Evet Turkiyede iki sansımız var. Birisi Ersun(onuda harcadık) digeri denizli ( oda takım çalıştırmı bilmem)
          En mantıklısı Hikmet Karaman.
          Ziya Dogan sakaydi, ciddiye almaya gerek yok... Kalpar da öyledir büyük ihtimal...
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ucuz birisi olsun
            fesih parası az olsun

Yorum

• Şimdiden yazıyorum gelen hoca sezon sonunu goremez..

Yorum

• Hocayı yeni yönetim seçmeli. Seçime kadar (Hatta sezon sonuna kadar) Sadi Hoca takımı götürür. Hoca seçiminde "Trabzonlu" olması kırmızı çizgimiz olmalı. Trabzon dışından hele de yabancıdan hiç fayda göremedik. Tarih tekerrürden ibaret ama bir türlü ders almıyoruz.
                "Şehitler Unutulursa ölür"
                Unutma-Unutturma

Yorum

• Prosinecki'yi alıp voltranı oluşturma vakti aslında.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Takim değil timarane mübarek
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Ligin iyi yerli hocalarının çoğu şu anda çalışıyor. Dışarda kalan Yılmaz Vural, Mustafa Denizli ve Ersun Yanal.

Ersun gelmez diyorum. Denizli'de sağlam bir yönetim olursa anca gelir. Bence Yılmaz Vural gelsin, her türlü Shota'dan daha iyidir. Zaten lige havlu attık, en azından avrupaya götürür bizi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ligin iyi yerli hocalarının çoğu şu anda çalışıyor. Dışarda kalan Yılmaz Vural, Mustafa Denizli ve Ersun Yanal.

Ersun gelmez diyorum. Denizli'de sağlam bir yönetim olursa anca gelir. Bence Yılmaz Vural gelsin, her türlü Shota'dan daha iyidir. Zaten lige havlu attık, en azından avrupaya götürür bizi.

Heycandan kalp krizi geçirir.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Mevcut yönetim varken bu takıma hoca olacak adamın aklından şüphe duyarım.

Eğer yönetim değişirse üç adayım var. Miguel Herrera - Jorge Sampaoli ve son dönemin en büyük çıkış yapan ismi Marcelo Gallardo. Bu üç isim küçük bütçelerle çok büyük işler yapabilir. Gallardo için biraz erken olabilir ama Herrera ve Sampaoli bizi asla hayal kırıklığına uğratmaz. Adım kadar eminim bundan.
                          En son Manu61 tarafından düzenlendi; 11.11.2015, 21:22.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Fatih tekke kurtuluşumuz olur[emoji56]

Yorum

• Bu yönetim varken bence Hurma devam etsin. Aldığı maaş boşa gitmez en azından.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Ahmet hoca nerelerde? Kongreye kadar gelmeli. Cok güzel futbol oynatmisti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X