Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat Yakın... ve sıkı bir yönetim...
    Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
    Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
    Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kesinlikle iyi bir yabancı gelmeli. Gerçi mevcut başkana, yönetime Ajdar yakışır....
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Osman Özköylü artık süper ligde görev yapmalı ve bu takımda Trabzonspor olmalı
        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Daha Vahid gelmeden söylemiştim. Daha Şota gitmeden söylemiştim. Hami Mandıralı takımın başına gelmeli...
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Total futbolun mucidi MRA desem ?
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Yabanci olmasin lutfen bizde is yapmaz.
              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Sıradaki isim: Adam gibi adam Ünal Karaman!
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Barış Yurduseven mustafa denizli hamlesi gelecek dedi. Yuh diyorum iho çok uyanık! Mustafa hoca kongreden sonra gelsin dicem ama kadro kalitesi cezbedici derecede o yüzden teklifi kabul eder ancak hurmayla kesinlikle çalışmaz çift başlılık istemez.hurma giderse sıkıntı biter çoğu futbolcu rahatlar. İho gitmeli en başta tabiki

Yorum

• Allah aşkına tanıdık biri olmasın,illa öyle olacaksa Hugo Broos olsun onu harcasak da birşey olmaz

Yorum

• Iho nun Denizli hamlesine en iyi cevap Ustanin Yanal hamlesi olur.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• .....
                        En son elohim_61 tarafından düzenlendi; 12.11.2015, 00:50.
                        "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sadi hoca trabzonsporumuzu calistirmisti Burda o zamanlarin istatiklerini bilen varmi
                          Jarro - Eduardo - Da Silva - Aurelio dörtlüsünü getirip ilk maçında İnönüde çok iyi bir oyunla bjk 'yi 2-1 yenmiştik. Sonra tepetaklak gittik o ayrı . 14. bitirmiştik çok rezil bir sezondu. Tekelioğlu sezonu bitirememişti ilave olarak.
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu camianin hocadan önce çok fazla ve de ağir sorunlari var. Trabzonspor un şimdiki durumu sanki ülkenin memleketin kopyasi dolayisiyla bu sorunlar çözülmeden kimi getirirseniz getirin faydasi olmaz. Mourinho ancelotti klopp trapattoni gelse nafile hiçbir işe yaramaz.

Yorum

• Hami mandirali.......
                              Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Jarro - Eduardo - Da Silva - Aurelio dörtlüsünü getirip ilk maçında İnönüde çok iyi bir oyunla bjk 'yi 2-1 yenmiştik. Sonra tepetaklak gittik o ayrı . 14. bitirmiştik çok rezil bir sezondu. Tekelioğlu sezonu bitirememişti ilave olarak.

sergen hami oktay derelioglu ?? bunlar yokmuydu takimda trabzonsporda basarisiz olarak sebata gitmisti hoca olarak sanirim yanilmiyorsam ?? haminin sergen yalcin bizdeyken bir golü vardi sadi tekelioglu hocaydi ??öyle görünüyor
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X