Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadi hoca devam etmeli....
    ıslak imza....

Yorum

• yerli olsunda çamurdan olsun.

Yorum

• bu taraftar iki haftaya kadar sadi tekelioğlunuda paket yapıp gönderir.

Yorum

• Morinyoyu getirin lucescu da yardımcısı olsun

Yorum

• artik zamani geldi.... buyuk kaptan ile en az 5 senelik sozlesme yapilmali.... bizi muhtesem zaferlere tasiyacak tek hoca.... UNAL KARAMAN...dir.... artik zamani...

Yorum

• uzun vadeli kimse çalışamaz Trabzonda
              sakin olun...

Yorum

• tekelioğlu interim teknik direktör olarak geldi.haliyle seçim sonrası yeni başkanın teknik direktörü gelir.gelmeli.

eski yönetimden hiç kimse kalmamalı bence.sıfırdan bir temizlik şart.kulüp soyup soğana çevrilmiş durumda.
                TEKKEBALL

Yorum

• Marcelo Bielsa veya Lucescu

Yorum

• Gelen giden teknik direktörü paraya boğan ve en son kovarak üstüne bir de tazminat zengini eden dünyanın en nadide kulüplerinden biriyiz.Bende merak ediyorum.Sezon sonuna kadar bi üç beş trilyon verip sezon sonunda göndereceğimiz hoca kim olacak?M.Denizli duyumları aldım.M.Denizli bir dost sohbetinde "boğazda yalı alacam 4 trilyon daha bulmam lazım.bu parayı 6 ayda Trabzon da kazanırım.Haziran da yalımı alırım" demiş diye duydum.Bence Mustafa emmiye yardımcı olmalı.Zorda adamcağız.

Yorum

• İsimli hocadan ziyade, başarıya aç ve sistem kurabilecek bir hoca uygun olur. Tabi bunun yanında da maliyetsiz transfere de he demesi önemli.

Beşiktaş'taki gibi Bilic etkisi yapacak bir hoca lazım.
                      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                      (Dozer) Cemil Usta
                      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak iskenderli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        alınabiliyorsa Lucescu.
                        olmuyorsa Mustafa Denizli biçilmiş kaftandır Trabzonspor için.
                        (Tabi bu tercihler Muharrem Usta'nın başkanlığında)
                        %100 katılıyorum.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Luce bizim lige fazla bile ama gelmez diyorum ayrica luce olmayacaksa mutlaka yerli olmali o zamanda 1. Tercih denizli 2. Tercih yilmaz vural 3. Tercih hami baska adaya gerek yok zaten herseyi teknik direktor yapacak degil iyi bir yonetim duzgun transfer politikasi planli programli yonetim basariyi getirecektir.
                          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadi Tekelioğlu 2001- 2002 sezonu takımın başında çıkmıştı ilk 3 maç çok iyi başlamıştı takım. Taki 3. maç haminin kolu kırılına kadar haminin olmayışı takımı negatif yönde etkiledi sonrada toparlayamadık.

Sezon: 2001-02
                            Beşiktaş Trabzonspor 1 - 2
                            Trabzonspor Gaziantepspor 2 - 1
                            Trabzonspor Bursaspor 5 - 0
                            o sezon deplasmanda bjk ve samsunu yenebilmiştik.daha sonra yanılmıyorsam hep yenildik,1.veya 2 beraberliğimiz ancak vardı
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              artik zamani geldi.... buyuk kaptan ile en az 5 senelik sozlesme yapilmali.... bizi muhtesem zaferlere tasiyacak tek hoca.... UNAL KARAMAN...dir.... artik zamani...
                              bana ünal karaman deme .
                              adana demir.deki rezilliğini daha unutmadım .
                              son 5 haftada herif şampiyonluğu osmanlı.ya verdi.
                              devre arasında yaptığı basın toplantısında masaya vurup ' bu çocuklar süper lige çıkacak. yemin ettik biz. göreceksiniz.' diyordu.
                              he gördük . play off .da bile döküldü adana demir .
                              doğru .adana demir.i süper lige taşımamaya yemin etmiş ünal hoca.
                              taşıyamayarak başardı da . tebrik ediyorum kendisini.

ayrıca elazığ maçındaki kepazeliği şenol hocayla seyreden ben miydim.
                              stat 'trabzon kümeye' sloganıyla inlerken ünal hoca.yla şenol hoca sahaya müdahale etmeleri gerekirken birbirlerine bakıyorlardı.
                              bilica.yla serdar gürler efendi kariyer maçı oynamıştı.
                              he canım .
                              ünal karaman bizim ilacımız

Yorum

• GS az önce Hamza ile yollarını ayırdı.
                                TV'ler hemen Lucescu ve Denizli'yi gündeme koymaya başladı.

Tam da kongre öncesi bu 2 Hoca'nın ismi geçerken şansa bak.
                                Beddualı mıyız Allah'ım, ne oluyor böyle?
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X