Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• HAYIR VAR....
    passoligsiz Rostov maçına girilmiyor.
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      UEFA ligi maçlarında passolig şart değil diye okumuştum.

Yorum

• Şart değil ama klüp para kazanmak için zorunlu yaptı kimse de gitmez maça
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• PASSOLIG !

Trabzonspor-Rostov maçında passolig kartı olmayanlar için tek geçişlik kart satışı yapılacak.

twitter de gördüm.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Passolig uygulanmasa bile kulüpler kendilerine farklı bir elektronik sistem bulmak zorunda. Örneğin fener passolige geçmeseydi eskiden olduğu gibi kağıt bilet olmayacaktı. farklı bir e-bilet olacaktı. Kağıt bilet işi tamamen kalktı. Stadyumdaki sistemler değişti. Örneği tek geçişlik kart..
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Passolig uygulanmasa bile kulüpler kendilerine farklı bir elektronik sistem bulmak zorunda. Örneğin fener passolige geçmeseydi eskiden olduğu gibi kağıt bilet olmayacaktı. farklı bir e-bilet olacaktı. Kağıt bilet işi tamamen kalktı. Stadyumdaki sistemler değişti. Örneği tek geçişlik kart..
              Yani biz yurtdisindan gelenler veya herhangi bi vatandas tek maclik kart alabilecekmi evet dede bi rahatlayalim gina geldi artik !!

Yorum

• Tek maçlık kartların 5 lira gibi bir fiyatı var yanılmıyorsam..

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yani biz yurtdisindan gelenler veya herhangi bi vatandas tek maclik kart alabilecekmi evet dede bi rahatlayalim gina geldi artik !!
                  Evet. Sadece avrupa maçları için geçerli sanırım. Lig maçlarında passolig zorunlu.

Yorum

• Tek geçişlik kartın önü : http://i.imgur.com/Z78Aczk.jpg
                    arkası : http://i.imgur.com/nXMwdca.jpg

Fiyat üstte de dendiği gibi 5 lira galiba. Her durumda ek ücret ödenmesi gerekiyor.

Yorum

• hemen başvur dediğimde bilgileri isterken hangi kartı alacağımı sormuyor neden? ben kredi kartı olsun istemiyorum, nasıl seçiyoruz ?
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hemen başvur dediğimde bilgileri isterken hangi kartı alacağımı sormuyor neden? ben kredi kartı olsun istemiyorum, nasıl seçiyoruz ?
                        "Ön ödemeli Cüzdan" kartı seçebilirsin. Kredi/banka kartı olmayan o.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Ön ödemeli Cüzdan" kartı seçebilirsin. Kredi/banka kartı olmayan o.
                          Eyvallah..
                          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Tek geçişlik kart olayı yanlış anlaşılmasın. Yurtdışından da gelseniz her halukarda passolig şart. Tek geçiş olayının Avrupa veya Lig maçıyla ilgisi yok. Kartı yanında olmayan veya henüz eline ulaşmamış kişilerin mağdur olmaması için yapıldı. Rostov maçı için kulübün passolig haricinde de satış yapacağını söylemiştim bu durum farklı...
                            En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 18.08.2014, 16:13.
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tek geçişlik kart olayı yanlış anlaşılmasın. Yurtdışından da gelseniz her halukarda passolig şart. Tek geçiş olayının Avrupa veya Lig maçıyla ilgisi yok. Kartı yanında olmayan veya henüz eline ulaşmamış kişilerin mağdur olmaması için yapıldı. Rostov maçı için kulübün passolig haricinde de satış yapacağını söylemiştim bu durum farklı...
                              Bende ondan korkuyodum aslinda peki o passoligi ayak ustu (ziyabey tesisinden diyen var ) 6,7 dakikaya aliniyormus dogrumu ?

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende ondan korkuyodum aslinda peki o passoligi ayak ustu (ziyabey tesisinden diyen var ) 6,7 dakikaya aliniyormus dogrumu ?
                                Kombine için anında alınıyor da kombinesiz passoligi anında veriyorlar mı bilmiyorum. Ama internet üzerinden başvurup passolig kartı gelmeyenler önce passo.com.tr'den maç biletini satın alacak ardından 5 TL karşılığında tek seferlik giriş kartını gişeden alacak. Tabii bu söylediğim lig maçları için geçerli. Rostov maçı için her ne kadar kulüp passoligi şart koşsa da yarın ve Çarşamba günü satışlar beklendiği gibi gitmezse passolig olmadan da satış olacağını düşünüyorum. BJK'nin Arsenal maçı ile ilgili paylaşılan tek seferlik kart görüntüsü taraftarda yanlış anlaşıldı...

Passolig kart başvurusu yapmasına karşın kartları ellerine ulaşmayan kombine veya bilet satın alan taraftarlar, TC Kimlik numaraları ile stadyum gişesinden tek seferlik pass kartlarını teslim alabilecek.
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim