Passolig uygulanmasa bile kulüpler kendilerine farklı bir elektronik sistem bulmak zorunda. Örneğin fener passolige geçmeseydi eskiden olduğu gibi kağıt bilet olmayacaktı. farklı bir e-bilet olacaktı. Kağıt bilet işi tamamen kalktı. Stadyumdaki sistemler değişti. Örneği tek geçişlik kart..
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Passolig uygulanmasa bile kulüpler kendilerine farklı bir elektronik sistem bulmak zorunda. Örneğin fener passolige geçmeseydi eskiden olduğu gibi kağıt bilet olmayacaktı. farklı bir e-bilet olacaktı. Kağıt bilet işi tamamen kalktı. Stadyumdaki sistemler değişti. Örneği tek geçişlik kart..
Yani biz yurtdisindan gelenler veya herhangi bi vatandas tek maclik kart alabilecekmi evet dede bi rahatlayalim gina geldi artik !!
Tek geçişlik kart olayı yanlış anlaşılmasın. Yurtdışından da gelseniz her halukarda passolig şart. Tek geçiş olayının Avrupa veya Lig maçıyla ilgisi yok. Kartı yanında olmayan veya henüz eline ulaşmamış kişilerin mağdur olmaması için yapıldı. Rostov maçı için kulübün passolig haricinde de satış yapacağını söylemiştim bu durum farklı...
En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 18.08.2014, 16:13.
Tek geçişlik kart olayı yanlış anlaşılmasın. Yurtdışından da gelseniz her halukarda passolig şart. Tek geçiş olayının Avrupa veya Lig maçıyla ilgisi yok. Kartı yanında olmayan veya henüz eline ulaşmamış kişilerin mağdur olmaması için yapıldı. Rostov maçı için kulübün passolig haricinde de satış yapacağını söylemiştim bu durum farklı...
Bende ondan korkuyodum aslinda peki o passoligi ayak ustu (ziyabey tesisinden diyen var ) 6,7 dakikaya aliniyormus dogrumu ?
Bende ondan korkuyodum aslinda peki o passoligi ayak ustu (ziyabey tesisinden diyen var ) 6,7 dakikaya aliniyormus dogrumu ?
Kombine için anında alınıyor da kombinesiz passoligi anında veriyorlar mı bilmiyorum. Ama internet üzerinden başvurup passolig kartı gelmeyenler önce passo.com.tr'den maç biletini satın alacak ardından 5 TL karşılığında tek seferlik giriş kartını gişeden alacak. Tabii bu söylediğim lig maçları için geçerli. Rostov maçı için her ne kadar kulüp passoligi şart koşsa da yarın ve Çarşamba günü satışlar beklendiği gibi gitmezse passolig olmadan da satış olacağını düşünüyorum. BJK'nin Arsenal maçı ile ilgili paylaşılan tek seferlik kart görüntüsü taraftarda yanlış anlaşıldı...
Passolig kart başvurusu yapmasına karşın kartları ellerine ulaşmayan kombine veya bilet satın alan taraftarlar, TC Kimlik numaraları ile stadyum gişesinden tek seferlik pass kartlarını teslim alabilecek.
Yorum