Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnternetten 10 günden fazla sürer. Sadri Şener müzesi değil de Ziyabey tesislerine gidersen orda 10 dakikada alırsın kartı.
    İstanbul'dan maç günü Trabzon'a gideceğimden işimi son dakikaya bırakmamak için soruyorum.Kimlik fotokopisi ve fotoğrafımı Trabzon'da ki bir yakınıma göndersem benim adıma passolig çıkartabilir mi?Ayrıca az önce passolig ile görüştüm.Maç günleri başvuru kabul etmediklerini söylediler.

Yorum

• Ynt: E-Bilet (Passolig)

İlk olarak eminbayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstanbul'dan maç günü Trabzon'a gideceğimden işimi son dakikaya bırakmamak için soruyorum.Kimlik fotokopisi ve fotoğrafımı Trabzon'da ki bir yakınıma göndersem benim adıma passolig çıkartabilir mi?Ayrıca az önce passolig ile görüştüm.Maç günleri başvuru kabul etmediklerini söylediler.
      Bizzat sizin başvurmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla. Aracı kabul edilmiyor galiba. Maç günü başvuru konusunda ise bi bilgim yok..
      www.x.com/zykmda

Yorum

• E-Bilet (Passolig)

Benim uyuz olduğum nokta, bunu bir banka aracılığı ile yapılması. Madem futbol ile alakalı ozaman bu işi federasyon üslensin. Neden federasyon yapmıyorda banka aracılığı ile yapılıyor?
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim uyuz olduğum nokta, bunu bir banka aracılığı ile yapılması. Madem futbol ile alakalı ozaman bu işi federasyon üslensin. Neden federasyon yapmıyorda banka aracılığı ile yapılıyor?
          Sanırım bir yeri atlıyorsunuz.Hizmet alımı,portföy oluşturma,taraftar kitlesi vs. TFF'nin elinde böyle bir imkan varken neden kendi organize etsin ki?Yapmayın allah aşkına.Maçlarda kullanılan topları da kendi yapsın satsın üretsin o zaman.En küçük belediye bile çöp toplama işleri için kendi bünyesinde adam istihdam etmiyor işi ihalye çıkartıyor hemde çok daha uygun fiyata.Bu iş banka üzerinden de olur başka şey üzerinden de.Mesleğin icabı bu banka vs işlerinden anlamam,ekonomi bölümü mezunu değilim ama Çarşı mağazaları vardı Boyner'in sahip olduğu.Advantega kart diye bir kredi kartı sunmuştu piyasaya adam banka değil birşey değil ama onu marka yaptı sonra bir bankaya sattı.Sonuçta bizimde muhattap olduğumuz karşı taraf şubesi olmayan bir banka yada en azından ben böyle biliyorum.TFF'nin elinde böyle bir imkan varken neden kullanmasın?Kulümüze para kazandırması neden bu kadar dokunuyor anlamıyorum ki?Ben kendimce yaşadıklarımı ve düşüncelerimi aktardım kimse de somut birşey koymadı ortaya.İnanın doğru yada yalnış en can alıcı noktası deplasmana gitmek için biletiydi sırasıydı kuyruğuydu olmıcak.Eğer bu konuda bir aksaklık olur yerne getiremezlerse işte o zaman kıyamet kopar.
          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• E-Bilet (Passolig)

Erdinç bey, sıkıntı nerede biliyormusunuz?

Benim takım sevdam takım tutkum bir rant kapısına peskeş çekilmesidir. Burada kimsenin kulübe katkısına birşey demiyor. Sadece masumane bir uygulama olduğunu bilaek birtane değil beş tane alayım. Ama kazın ayağı öyle değil. Bu passolig denen karttan bu sexon 300.000 kişi alsa , bu demek oluyor ki 300.000 yeni potansiyeli olacak müşteri. İletişim bilgileri, kimşik bilgileri herşeyi o bankaya veriyorsun, yarın o banka çıkıp derse ki " passolig kart sahiplerine şu şu ektra inkanlarla şu kadar kredi, şu kadar bilmem ney"

Burada uygulamanın sadece tribündeki herkesin kim olduğunu belirlemek değil. Öyle olmuş olsaydı bu uygulama kombine bileti alanları kapsamazdı.

Ayrıca bu bankanın aktif bank olması kıllanmama, rant kokusu kokmasına yetiyor da artıyor bile.

Son olarak şunu söylüyorum. Passolig kart sahipleri yakın zamanda aktif bank dan bilgi mesajlarına hazırlıklı olsun.
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Suan Trabzon'dayim tek mac izleme imkanim var ama bu kart yuzunden maca gitmeyecegim.

Maca gitmek icin kimse benden harac alamaz.

Alsinlar kartlarini bi taraflarina soksunlar.

Gitmiyorum.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erdinç bey, sıkıntı nerede biliyormusunuz?

Benim takım sevdam takım tutkum bir rant kapısına peskeş çekilmesidir. Burada kimsenin kulübe katkısına birşey demiyor. Sadece masumane bir uygulama olduğunu bilaek birtane değil beş tane alayım. Ama kazın ayağı öyle değil. Bu passolig denen karttan bu sexon 300.000 kişi alsa , bu demek oluyor ki 300.000 yeni potansiyeli olacak müşteri. İletişim bilgileri, kimşik bilgileri herşeyi o bankaya veriyorsun, yarın o banka çıkıp derse ki " passolig kart sahiplerine şu şu ektra inkanlarla şu kadar kredi, şu kadar bilmem ney"

Burada uygulamanın sadece tribündeki herkesin kim olduğunu belirlemek değil. Öyle olmuş olsaydı bu uygulama kombine bileti alanları kapsamazdı.

Ayrıca bu bankanın aktif bank olması kıllanmama, rant kokusu kokmasına yetiyor da artıyor bile.

Son olarak şunu söylüyorum. Passolig kart sahipleri yakın zamanda aktif bank dan bilgi mesajlarına hazırlıklı olsun.
                Sonuç olarak takımımıza katkı sağlamıyor mu?Para vererek aldığımız formalarımızın üstünde reklam tabelası gibi sırtımızda şirket isimleri olmuyor mu?Kart sahipleri kredi vs. ister kullanır ister kullanmaz.Telefonlarımıza ister mesaj gelir ister gelmez.Kullanırsın kullanmazsın.Yok termal tur,yok sigorta şirketi vs aranıyoruz,aranmıyor muyuz?Sıradan bir market formunda, benzinlik kartında ne bilgiler dolduruyoruz da aranmadık mı hiç?Göğsümüzde Telekom, sırtımızda ülker yazmadı mı?Lütfen, sırf bişeylere karşı olmak için sebep uydurmayalım.Hanginiz genel kurullarda dağıtılan caf caflı raporları elne alıpta inceledi?Gelir gider tablolarına baktı.Şimdi bize,takımımıza bir kaynak daha sağlanmış oldu.Bunun neresi kötü?Hiö kötü tezahürattan aldığımız cezaların sezon sonunda ne kadar maliyet getirdiğini düşündünüz mü?Kaldı ki böyle "uydurulmuş" bir uygulama var diyelim, saatlerce bilet kuyruğu vs beklemeden arada aracı kuruluş (Biletix) olmadan bilet alma imkanımız olacak.Artık her şeyin nerdeyse internetten yürütüldüğü ortamda hala köftecilerin dumanı altında bilet var mı yok mu diye uğraşmak mı istiyoruz?Bırakın da bilgilerimizi kullansınlar.Sonuçta siz istemeden size kredi mi verecek,para mı gönderecek.Adam açık açık sitesinde yazmış "yaptığınız alış verişlerden bir pay kulübünüze gidecektir".Senin yapman gereken sadece bu kartı kullanıp alış veriş yapmak.Sanki kredi kartıyla ilk kez karşılaşıyoruz da bir kandırmacaya kurban gitmişiz gibi.
                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• E-Bilet (Passolig)

Amaç kulübe katkısa gidip kombine alırım, forma alırım lisanslı ürün alırım. Alırım da alırım Erdinç bey.

Siz kulübe kazanç kapısı olarak bakıyorsunuz. Başka hiçbir tarafıda anladığım kadarıyla sizi ilgilendirmiyor.
                  Bakış açısıdır saygı duyarım.

Özel bir bankada çalışan biri olarak bu beni rahatsız ediyor. Hgemde fazlasıyla....

Ama şu da var. Almayacağım aldırmayacağım şuanlık. Mecbur kalırsak ilerleyen zamanlarda da mı almayacağız? Alacağız mecbur. Ama en azından tepkiyi düşünce, fikir olarak da koymakta fayda görüyorum...

Saygılar.

Yorum

• Kulüp daha işin ciddiyetini kavrayamadı galiba. Taraftar passolig almıyor! Hem Avrupa hem lig maçlarında bağıra bağıra seyirci fiyaskosu bekliyor bizi.
                    Şehrin gerekirse 10 yerine, ilçelerine standlar kurularak bu iş çözülmeli.
                    Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Reklamları çok kötü.. Hele ince mesajda veriyorlar ya yok tüm kredi kartlarına 50-60 ödüyorsun yok TC kimlik numarasını her yere veriyorsun gibi..

Yorum

• Istanbulda nerde satiliyor? bu kartlar veyada kocaelide varmi satan yer?
                        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• umarım fener macında tribün bu gereksiz kart yüzünden boş kalmaz
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• Arkadaşlar kimse kusura bakmasın da bir karta 20 lira vermek ne zormuş.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar kimse kusura bakmasın da bir karta 20 lira vermek ne zormuş.
                              Sen o 20'yi 1-2-3 hata 10 milyonla carp bu karta siddetle karsi olanlarin zorunu gorursun.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar kimse kusura bakmasın da bir karta 20 lira vermek ne zormuş.
                                meseleyi yanlış anlamışsın ozaman...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim