Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    saydıkların sorunun çözümü için banka olmasına gerek yoktu. tff kendi de yapardı, ptt yapardı vs.
    Ayrıca herkes elinden gelenin fazlasını yapıyor. parasını dert edecek kadar az kazananlar da vardır mutlaka, başka sebeplerle almak istemeyenlerde. mesajları anlamaya çalış. burda alana da almayana da saygı gösterilmesi gerektiğinin vurgulanıyor mesajların çoğunda.
    Zaten bu uygulamayı TFF kendi yaptı.İhale etti ve bu gurptan elde ettiği kazancı klüplere yöneltti.Başka sebeplerle almak istemeyenlere ve buna karşı çıkanlara diyorum zaten.Herkes kazancı ölçüsünde destek oluyor buda bir diğer yolu.Örnekliyorum işte.Peşin alışveriş yapanlar bile bu karta para yükleyip alışverişlerini park üzerinden yaparak kulübüne destek olabilecek.Sadece kart aidatı verecek ve bununda büyük kısmı kulübe gidecek.Sen her zaman yaptığın alış verişi yaparak kulübüne destek olacaksın.Bunun neresi yalnış?Hala bana bu uygulamadaki aksalığı tam anlamıyla işaret ederek gösteren olmadı. TFF'nin sitesinden TC kimlik numaralarımızla maç biletlerimizi almadık mı? Yalnış hatırlamıyorsam FB&TS Ankara kupa final maçıydı.TFF bizim o maçta olup olmadığımızı öğrendi de ne oldu?Ankaradaki tribünün ahengini coşkusunu görmediniz mi?Taraftar bağırmak isterse her şekilde bağırır.İlla bağırmak için yanındakini tanımana gerek yok.Tek bir arma yeterli.Zaten taraftarlık budur.Hala söyleyemediniz bu uygulamanın tersliğini.Bana söylermisiniz taraftar kart uygulaması vardı ve yıllık kart aidatı daha da yüksekti Biletixten satılıyordu.Direk kulübümüzün bizi sağmalı inek gibi gördüğü bir durum değil miydi?Hiç bir işe de yaramadı.Maç bileti alırken öncelikten faydalandık o kadar.TS Clup'larda bile geçerli değildi.Takımınıza sadece "ben Trabzonsporluyum" diyerek katkıda bulunuyorsanız, o günler geçti beyler...Transferleri fındık çuvalıyla yapmıyor bu kulüp.Kulübe üye olma,anlaşmalı bankalardan kartını kullanma, hadi onu geçtim passolig gibi bir fırsatı hala saçma sapan şeylerle karıştırıp karşı çık sezonu tek bir forma alarak kapat ondan sonrada "nolcak bu takımın hali".. Son olarak.Maddi olarak destek olamayan, durumu müsait olamayanlar için kartı alıp yaptığınız alışverişlerden bile destek olmak "elinizden gelenin en iyisini yapmaktır"....Israrla takip edicem bu konuyu.Birisi çıkıp bana elle tutulur gözle görülür bir sebep göstersin de öğrenelim. ( Passoligi onu bunu bırakıp KULÜBE ÜYE OLMAKLA alakalı bir hamle yapalım.Giriş aidatı inanılmaz yüksek.Bunu makul bir düzeye çekmek için birlik olup üye sayısını arttırmak lazım.Bunun için çaba sarf etmek gerekir)
    Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Ben de alanlardanim ancak herkesin bence merak ettigi konu Türkiyede milyonlarca musterisi olan bankalar varken neden ve nasıl istanbulda bile 2-3 subesi olan akp yanlısı aktif bank aldı
      2.si benim merak ettiğim soru almayacak olanlar eğer baska bir banka işi almış olsaydi ayni tepkiyi ortaya koyacaklar miydi

Bence bu e biletin bizim adimiza en güzel yani bedava bilet işine son verilmis olması benim bildiğim kale arkası biletleri bedava dagitiliyordu
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• fişleme meselesine karşı olabilir bazıları. ama asıl karşı olunan şey futbolu rant alanına çevrilmesi. 7 yaşındaki çocuğu bile maça götürürken kart çıkartacaksın. ben yurt dışında gelen misafirlerimi trabzonspor maçına götürüyordum hep varsa o aralar. şimdi bi de adama kar çıkartacağım. her sene kombine alırdım. istanbula gelince trabzondaki arkadaşlara verdim her sene. onlardan artık duruma göre birileri kullanıyordu. ama şimdi maç maş passolig kartı olan birini bulup ona aktaracağım.
        sporun ruhuna aykırı bunlar. şikeye karşı savaşırken ,bize şike tezahhüratı bile yaptırtmamak isteyenlerin rant oyunları bunlar. şartları değiştirip büyük bankaların girmeyeği şekle dönüştürülüp adrese teslim bir ihale başka neyi çağrıştırır. ve zaten bankaya da gerek yoktu. tff kendisi çok rahat yapardı bunu. neden kendisi veya ptt vs yapmadı? ben de bu sorulara cevap bekliyorum.
        Hele bu güvenlik nedeniyle uygulanıyor olayı bana hiç inandırıcı gelmiyor. sana da gelmiyordur eminim Erdinç'cim.
        Lafım sana değildi yanlışı yanlışa düzeltmek diye. Anlamışsındır. alana da saygımız var almayana da. Herkesin derdi Trabzonspor burda. Herkes desteğini farklı yoldan veriri. kimi passoligin alır, kimi formasını, kimi üye olur, kimi şikeci rantçı düzenle mücadele için, isviçreye oraya buraya gider. İtalya da bir tek denemeye kalktılar ama yapamadılar insanlar stadlara gitmeyi bırakınca. Burda da aynısı olacak.
        Yanlış bir lafımla kırdıysam kusura bakma, ama ben sporu da rant gören bir sistemi desteklemek istemiyorum.
        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de alanlardanim ancak herkesin bence merak ettigi konu Türkiyede milyonlarca musterisi olan bankalar varken neden ve nasıl istanbulda bile 2-3 subesi olan akp yanlısı aktif bank aldı
          2.si benim merak ettiğim soru almayacak olanlar eğer baska bir banka işi almış olsaydi ayni tepkiyi ortaya koyacaklar miydi

Bence bu e biletin bizim adimiza en güzel yani bedava bilet işine son verilmis olması benim bildiğim kale arkası biletleri bedava dagitiliyordu
          Evet bu Aktif bank ile ilgili şaibe televizyonlarda dile getirildi ama TFF bunun açıklamasını ihale belgeleri ve teklif veren bankaların teklifleriyle belgeledi bankalardan da bununla alakalı bir açıklama yapılmadı.İhale durumunu ve "taraf" konusunda birşey diyemem.Hükümete yakın olmasıyla alakalı yorum yapamam çünki burda bu tür şeylerin konuşulması bildiğim kadarıyla yasak.Ama şunu da unutmayın.Para verip aldığımız formalarımızın sırtında da hükümet yanlısı bir şirketin reklamı vardı.Hiç onun için birşey demedi kimse en azından bu kadar tepki almadı.Yani o şirketin reklamını kendi cebimden verdiğim parayla sırtımda taşıdım.Ona itiraz etmeyenler Passolig'e mi itiraz ediyor?Düşünülmesi gerekir...
          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de alanlardanim ancak herkesin bence merak ettigi konu Türkiyede milyonlarca musterisi olan bankalar varken neden ve nasıl istanbulda bile 2-3 subesi olan akp yanlısı aktif bank aldı

evet bedava bilet olayı, karaborsacılık olayı vs bitmesi lazımdı. ama bunu tc no ile veya biletleri tff üzerinden satarak çözerdin.
            niye diğer bankalar ihaleye gitmedi çünkü adrese teslim ihale. büyük bankaların zaten müşteri pörtföyü çok fazla. bu sistemle elde edecekleri kazanç pek yok. ama müşteri pörtföyü çok düşük olan bir banka için mükemmel fırsat. yasaklanmadan önce küçük bankalar kart satmak için kapı önüne tezgah kurardı, kapı kapı dolaşırdı. artık yasak bunların çoğu. ama bu sistemle bu portföy ayağına gelecek. bankanın hükümet yanlısı olup olmamasının bir önemi yok bence. mesele sadece rant. tabi taraftarlar ne kadar ilgi gösterecek? italya da halk isyan etti bu sisteme almadı. adamlar 2 sene sonra iptal ettiler. bizde takımlara iyi transfler yaptırtıp çekmeye çalışıyorlar stada şu anda. bakalım ne kadar yiyecek.
            En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 17.08.2014, 22:04.

Yorum

• bedava bilet bitecek olayı da yalan dolanmış maalesef.
              daha alası yapılacak anlaşılan.
              bu yanlışlıkla ortaya çıkan biri sadece. %99'unu ruhumuz duymayacak yine

"Yeni sezon öncesi Sarı Şimşekler Taraftarlar Grubu Başkanı İsmail Arslan Urfanatik Gazetesine yaptığı açıklamada üyelerine verilecek Psaaolig kartı hakkında bilgi verdi.
              Sarı Şimşekler Taraftarla Grubu Başkanı Arslan, “Yeni Sezonda passolig kartı olmayan Taraftarlar stadyuma giremeyecek bilindiğiniz üzeri. Buradan Sarı Şimşekler Grubu üyelerine duyurumuz olacak Passolig kartlarınızı hemen çıkarın pasolig kartınızı erkenden çıkarmanızı istiyoruz. Bizler Sarı şimşekler Grubu olarak Passolig kartı çıkaran Taraftarlarımızın kart dolumunu Sarı şimşekler olarak yapacağız."
              ......
              En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 17.08.2014, 22:21.

Yorum

• kart ile birlikde kredi karti da sart mi? Ben bu isten birsey anlamadim. Sadece mac bileti icin neden kredi karti yaptirmak gerekiyor? Senede bir kere geliyoruz memlekete ondada mac bileti almak icin kart cikarmamiz lazim.

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kart ile birlikde kredi karti da sart mi? Ben bu isten birsey anlamadim. Sadece mac bileti icin neden kredi karti yaptirmak gerekiyor? Senede bir kere geliyoruz memlekete ondada mac bileti almak icin kart cikarmamiz lazim.
                  kart zaten ya kredi kartı, atm kartı, veya kontorlu kart ın kendisi.
                  7 yasındaki çocuga 77 yasındaki amcaya bu 3 banka kartından birini alacaksın.
                  rus'a da ingiliz'e de japon'a da alacaksın 3 ün birini.
                  En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 17.08.2014, 23:05.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bedava bilet bitecek olayı da yalan dolanmış maalesef.
                    daha alası yapılacak anlaşılan.
                    bu yanlışlıkla ortaya çıkan biri sadece. %99'unu ruhumuz duymayacak yine

"Yeni sezon öncesi Sarı Şimşekler Taraftarlar Grubu Başkanı İsmail Arslan Urfanatik Gazetesine yaptığı açıklamada üyelerine verilecek Psaaolig kartı hakkında bilgi verdi.
                    Sarı Şimşekler Taraftarla Grubu Başkanı Arslan, “Yeni Sezonda passolig kartı olmayan Taraftarlar stadyuma giremeyecek bilindiğiniz üzeri. Buradan Sarı Şimşekler Grubu üyelerine duyurumuz olacak Passolig kartlarınızı hemen çıkarın pasolig kartınızı erkenden çıkarmanızı istiyoruz. Bizler Sarı şimşekler Grubu olarak Passolig kartı çıkaran Taraftarlarımızın kart dolumunu Sarı şimşekler olarak yapacağız."
                    ......
                    Taraftar grubu olarak kart dolumunu nasıl yapacaklarmış acaba?Kim karşılayacakmış?Kullanıcı adı ve şifreyi şahıs kendisi alıyor.Siz kredi kartınızın şifresini herkese verir misiniz?Yapmayın allah aşkına buna kim inanır?Kart numaranı ver biz dolum yapıcaz?Kimin gücü yetecek buna ne sağlayacak?Stada girdiğiniz zaman biletin verildiği koltuğa oturulup oturulmaması her stadda olan birşey değil.Taraftar grubuysan alırsın kartını içerde yeniden bir araya gelip desteğini yaparsın.Peki beleş biletle girebilmek için taraftar grubu kisvesi altında hareket etmeye çalışan adama "git biletini al yada gel biz para verip alcaz" diyebilir misin?Güldürmeyn allah aşkına.Burda soru soran yada fikir beyan edenlerin %90'ı passoligin sayfasına girip araştırmış ve hatta bir adım öteye gidip müşteri hizmetlerini aramamış kişiler.Futbolun kapitalizm ayağına gelince.Taraftarın desteği sadece maça ucuz biletle girip bağırıp çağırmaksa boşuna nefes tüketmeyelim.Takımımız hangi oyuncusunu altyapıdan yetiştirip satıpta transfer yaptı?Hep yurt dışı örneği veriyorsunuz da "aynı formayı giyip kale arkasında takımına destek olan taraftar gurubu" var Trabzonda da bizler mi bilmiyoruz.Yurt dışı örneği diyorsanız Porto'yu örnek verelim.Öyle altyapıdan oyuncudan trilyonlar kazansa kulüp ne yayıncı kuruluş nede ürün yelpazesiyle uğraşır.Sadece forma yapıp ucuz yollu satar.Hiç kombine satışı,geniş ürün yelpazesi olmayan BAŞARILI kulüp örneği verebilir misiniz?Zaten iş dönüp dolaşıp, "yok bu iş bankayla olmaz,TFF kendi yapsın,biz sağmalık inek değiliz" den hareket edeceksek tartışılmasın.TFF'nin elinde böyle bir potansiyel varsa onu kullanır.Kim olursa kullanır.Abuk sabuk reklam şirketlerinden vs yerlerden aranıyoruz bu bilgileri kimler kimlerden satın alıyor biliyor musunuz?Markette doldurduğunuz kart başvuruları,kayıtlı olduğunuz meslek odaları,sahip olduğunuz kredi kartı bankaları vs..Bırakında "gönülden destek verdiğiniz takım" bunlardan gelir elde etsin.İşi gücü bıraktıkta kazanılan paraların nasıl kazanıldığını konuşuyoruz.Peki karavana yapılan transferler?Söz sahibi olmak istiyorsak kulübe üye olmalıyız ve bu üyelikte o fahiş fiyatlı giriş aidatıyla olmaz.

Yorum

• Profesyonel taraftarlık gibi bir şey bu. Öyle ayda yılda bir esip ani kararla maça gitmek yok artık. Bankası falan ayrı bir muhabbet ama bunu da göz ardı etmeyelim.

Yorum

• Şimdi diyelim...karta internetten basvuru yaptik nezman gelir?

Yada gittik meydanda sadri sener muzesinden yaparasak ordan nezman aliriz?

Acil cvp arkdaşlar
                        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Taraftar grubu olarak kart dolumunu nasıl yapacaklarmış acaba?Kim karşılayacakmış?Kullanıcı adı ve şifreyi şahıs kendisi alıyor.Siz kredi kartınızın şifresini herkese verir misiniz?Yapmayın allah aşkına buna kim inanır?Kart numaranı ver biz dolum yapıcaz?Kimin gücü yetecek buna ne sağlayacak?Stada girdiğiniz zaman biletin verildiği koltuğa oturulup oturulmaması her stadda olan birşey değil.Taraftar grubuysan alırsın kartını içerde yeniden bir araya gelip desteğini yaparsın.Peki beleş biletle girebilmek için taraftar grubu kisvesi altında hareket etmeye çalışan adama "git biletini al yada gel biz para verip alcaz" diyebilir misin?Güldürmeyn allah aşkına.Burda soru soran yada fikir beyan edenlerin %90'ı passoligin sayfasına girip araştırmış ve hatta bir adım öteye gidip müşteri hizmetlerini aramamış kişiler.Futbolun kapitalizm ayağına gelince.Taraftarın desteği sadece maça ucuz biletle girip bağırıp çağırmaksa boşuna nefes tüketmeyelim.Takımımız hangi oyuncusunu altyapıdan yetiştirip satıpta transfer yaptı?Hep yurt dışı örneği veriyorsunuz da "aynı formayı giyip kale arkasında takımına destek olan taraftar gurubu" var Trabzonda da bizler mi bilmiyoruz.Yurt dışı örneği diyorsanız Porto'yu örnek verelim.Öyle altyapıdan oyuncudan trilyonlar kazansa kulüp ne yayıncı kuruluş nede ürün yelpazesiyle uğraşır.Sadece forma yapıp ucuz yollu satar.Hiç kombine satışı,geniş ürün yelpazesi olmayan BAŞARILI kulüp örneği verebilir misiniz?Zaten iş dönüp dolaşıp, "yok bu iş bankayla olmaz,TFF kendi yapsın,biz sağmalık inek değiliz" den hareket edeceksek tartışılmasın.TFF'nin elinde böyle bir potansiyel varsa onu kullanır.Kim olursa kullanır.Abuk sabuk reklam şirketlerinden vs yerlerden aranıyoruz bu bilgileri kimler kimlerden satın alıyor biliyor musunuz?Markette doldurduğunuz kart başvuruları,kayıtlı olduğunuz meslek odaları,sahip olduğunuz kredi kartı bankaları vs..Bırakında "gönülden destek verdiğiniz takım" bunlardan gelir elde etsin.İşi gücü bıraktıkta kazanılan paraların nasıl kazanıldığını konuşuyoruz.Peki karavana yapılan transferler?Söz sahibi olmak istiyorsak kulübe üye olmalıyız ve bu üyelikte o fahiş fiyatlı giriş aidatıyla olmaz.
                          Klube ben üyeyim. Klube fahiş fiyatla üyelik sadece 3 kız kardeşte var. Biz de gayet makul bir fiyat. 120TL.
                          Haberi ben uydurmadım. Daha önce kim bunlara beleş bilet alıyorsa aynı şekilde yükler kartlarına.
                          Banka kar etmeyecek, hayrına girdi bu işe.
                          Sistemi klup yapsın değil 25 tl 50 tl verir taraftarlar.
                          En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 17.08.2014, 23:24.

Yorum

• İlk olarak Samet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Profesyonel taraftarlık gibi bir şey bu. Öyle ayda yılda bir esip ani kararla maça gitmek yok artık. Bankası falan ayrı bir muhabbet ama bunu da göz ardı etmeyelim.
                            yıllardır kombine alıyorum. istanbulda yasarken de alıyorum trabzonda ki arkadaslara veriyorum.

Yorum

• Ynt: E-Bilet (Passolig)

İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi diyelim...karta internetten basvuru yaptik nezman gelir?

Yada gittik meydanda sadri sener muzesinden yaparasak ordan nezman aliriz?

Acil cvp arkdaşlar
                              İnternetten 10 günden fazla sürer. Sadri Şener müzesi değil de Ziyabey tesislerine gidersen orda 10 dakikada alırsın kartı.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu sene bomboş tribünler seyredeceğiz bu zıkkım yüzünden.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim