Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yurt disindan gelip maca gitmemiz engellendi kisacasi.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yurt disindan gelip maca gitmemiz engellendi kisacasi.
      Herhangi bir engel yok...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Vira paylaşmış...

Rostov maçında Tek Maçlık Plastik Bilet! - 18.08.2014

Takımımızın UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında karşılaşacağı Rostov maçı biletleri 19 Ağustos Salı günü saat 14:00’de satışa sunulacak.

Kulübümüzün yaptığı duyuruda TFF'nin Avrupa maçlarında zorunlu olmadığını duyurmasına karşın Rostov maçı için de Passolig zorunluluğu olduğu paylaşılmıştı.

Bu zorunluluk nedeniyle hem e-bilet/Passolig uygulamasını protesto ederek almamayı düşünen taraftarlarımız hem de tatil için Trabzon'da olan özellikle gurbetçi taraftarlarımız takımımızı izlemekten mahrum bırakılacaktı.

Fakat Passolig'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda bu müsabakada "Tek Maçlık Plastik Bilet" satılacağı bilgisini paylaştı. Kulübümüz ise "daha fazla Passolig satabilme düşüncesinde" olacak ki maçla ilgili yaptığı duyurularda bu bilgiyi paylaşmıyor!

Passolig/E-Bilet'i protesto ederek almamayı düşünen taraftarlarımızın ve Trabzon'da tatilde olup takımını izlemek isteyen gurbetçi taraftarlarımızın konuyu takip ederek kulübe bu haklarının verilmesi için gerekli taleplerini iletmelerini rica ediyoruz.

Vira grubu olarak gerçekleştireceğimiz maç organizasyonu için biz de bu gelişmenin takipçisi olacağız.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herhangi bir engel yok...
          engellendi derken bir mac icin kart cikartmam. dogrusu hic cikartmam

Yorum

• Ynt: E-Bilet (Passolig)

Tek geçişlik kart sanırım başvuru yapan ancak henüz kartı eline ulaşamayan kişiler için yapılmış bir uygulama..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• birilerine yeni rant kapısı açıldı.taraftarı nasıl soyarım fikrinden ortaya çıkmış saçma sapan bir uygulama.
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                birilerine yeni rant kapısı açıldı.taraftarı nasıl soyarım fikrinden ortaya çıkmış saçma sapan bir uygulama.
                Buradan kazanç sağlayan, doğrudan klüpler.

Yorum

• Pasolig e üye olacağız madem, o zaman Trabzonspor Taraftar Kartın ne anlamı var, ikisine de ayrı ayrı para ödüyoruz...

Acaba yönetimin taraftar karttan haberi var mı?

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pasolig e üye olacağız madem, o zaman Trabzonspor Taraftar Kartın ne anlamı var, ikisine de ayrı ayrı para ödüyoruz...

Acaba yönetimin taraftar karttan haberi var mı?
                    ogs varken hgs ye ne gerek vardı. di mi?
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Dün meydana doğru yürüyerek indim......

Stadyumda ve meydan parkınında açılan stantlarda paso liglerin yoğun olarak alındığını gördüm....

Sadri Şener tesislerindede bir kalabalık vardı ama orarada satılıp satılmadığını bilmiyorum....

Yani dün itibarıyla en az 3 noktada paso lig alınabiliyor Trabzon merkezde....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün meydana doğru yürüyerek indim......

Stadyumda ve meydan parkınında açılan stantlarda paso liglerin yoğun olarak alındığını gördüm....

Sadri Şener tesislerindede bir kalabalık vardı ama orarada satılıp satılmadığını bilmiyorum....

Ayni gunde aliniyo demek hadi insallah yarin Trabzona gelecem uparim sorun olmazda alirim birbmaclik olsada Avni Akere girmemi engelleyecek mek bi guc yok

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün meydana doğru yürüyerek indim......

Ayni gunde aliniyo demek hadi insallah yarin Trabzona gelecem uparim sorun olmazda alirim birbmaclik olsada Avni Akere girmemi engelleyecek pek bi guc yok

Yorum

• Paso Lig zorunluk her halükarda alacağız. Benim tek üzüntüm bunu neden bir bankaya peşkeş çekiyorsun.

Herkesin çalıştığı banka var nasıl HGS için istediğin banka ile çalışıyorsan bunu da diğer bankalara entegre edilebilirdi. Kimse de sesini çıkarmadan gidip kartını alırdı.

Çünkü bu sistemin futbolumuza orta vadede çok katkısı olacaktır. Futbol izleme kültürü olmayan bir milleti sopa ile bu yola sokmanın başka çaresi yok.

Son olarak Avrupa maçında Pasolig diye bir zorunluluk yok.Blöf olsun diye yönetim dayatıyor isteyen gidip Rostov maçı özelinde biletini alabilir..
                            Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayni gunde aliniyo demek hadi insallah yarin Trabzona gelecem uparim sorun olmazda alirim birbmaclik olsada Avni Akere girmemi engelleyecek mek bi guc yok
                              alınmasına alınırda maç günü almaya çalışırsanız biraz sıra beklersiniz....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ---
                                En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 19.08.2014, 10:57.
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim