Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yilmaz vural yahu... adinin anilmasi bile utanilacak bir durum iken yerel medya yilmaz vurali isitiyor..
bu sike mevzusundan sonra her gecen gun dahada tiksindim bu futbol eden igrenc oyundan..
sahaya basari bekledigimiz adam sike artigi ozer, hoca diye takimi yonetmeye namzet olan zat Trabzonsporun kazandigi kupaya dil uzatan yalabik bir saklaban,Yorum
-
Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Bu takımın yabancı oyuncuları tehlikeli adamlar, onlara sözünü gecirebilecek, bilgili ve disiplinli bir adam lazım.
Bence Yılmaz Vural sezon sonuna kadar işimizi görür.Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZYorum
-
Sonsuza dek kulübün kapısına kilit vurulsun 3 senedir çektiğimiz ızdırap yeter arkadaş.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
-
Yorum
-
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
"Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil MeriçYorum
-
Yorum
-
Israr ediyorum Mustafa Denizli, yardımcısı da Sergen Yalçın ve üstün bir antrenör kadrosuyla beraber
Hem zeki adamlar, hem de ulusal kamuoyundan saygı gören isimler, ezilmeyecek isimler, lafı kullanmasını da bilen isimler
Yalnız ikisi birden gelmeliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
) ben kiyamiyorum belki
kimi istersin peki yerine?
Yorum