Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Alika87
    • 27.05.2008
    • 8714
    • Bilgisayar Müh.
    • Almanya

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
    Ilk 2 adayim bielsa ve stramacconi; sonraki iki isim ise thomas schaaf ve fred rutten olur
    Sorun biliyormusun Anil, böyle adamlari hayatta gitiremez yönetim. Bu tarz adamlar sadece paraya bakmaz. Adamlara proje ve hedef sunacaksin. Kulüp hedefleri sahsi hedeflerle örtüsmesi lazim. Bizim yönetim hic birini gidip ikna edemez.

IHO ne diyecek? Kam, be hoca, make sampiyon. bu mu yani? Bu adamdan bir tane olumlu hareket bile beklemiyorum.
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Cafer Bulur
      • 27.10.2007
      • 27737
      • isci
      • Almanya

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
      Gidişlerine mani olamıyorsan takımın başında durmanın anlamı yok.dönüp dolaşıp aynı yerlere geliyoruz.teknik direktör dediğin biraz dişli olacak,yönetime istediğini yaptıracak.
      Sen biraz disli bir hocayi iho nun alacagina inaniyormusun?

Iho muhtemelen dis gecirebilecegi bir hocaya teklif götürecektir,ucuk isimler beklemeyelim.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• poetricus
        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
        • 05.09.2004
        • 11924
        • Trabzon

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
        ben biraz daha açayım konuyu, Muharrem Usta tadında bir başkanımız, 4-5 tane kalbur üstü yeni transfer, arada Şenol Güneş'in gelmesini kolaylaştırmak için çapsız bir hoca bir kaç başarısız sonuç ve hop Şenol Hoca hatırı sayılır bir paraya imzayı atar, evet tam da bu şekilde olmalı, hocamızın geliş hikayesi.
        Birkaç tane de; "Gelirse yıpranır, yazık olur." diyen taraftar ekledik mi tamamdır.

Yorum

• amasya0561
          • 02.01.2011
          • 1473
          • serbest
          • Amasya

Trabzonspor'a yabancı hoca.Trabzonspor'da bugün istifa eden Mustafa AKçay'ın ardından yönetm hoca arayışlarına başladı. Bordo-mavili yönetim yabancı hoca konusunda yetkiyi başkana verdi. Kısa süre içerisinde görüşmeler başlarken bu hafta sonuna kadar Trab

yönetim en kısa zamanda yeni hoca gelecek demiş
          inşallah golcü kampa yetişecek açıklamasına benzemez
          2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Burak Bıyıklı
            • 29.12.2007
            • 1713
            • Mühendis
            • Ankara

sonunda ya.ama bu başkanla devam ediyorken bu istifanın önemi kalmayacak.teknik direktör de hami olacak gibime geliyor.4 ay forvet arayıp da bulamayan adam 2 günde teknik direktör bulamaz getirir hamiyi hepten öze döndük der
            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
            8.KUŞATMA

Yorum

• mehmet83
              • 08.05.2007
              • 2618
              • Kuzey Amerika

1-Elindeki kaliteli oyuncuların gidişlerine tepki vermeyerek.

2-kullüp tarihinin en kötü transferlerine izin vererek.
              1- yerli oyuncularin kalmalarini istedigini basin toplantisinda soylemisti sanirim. Oyunculari ikna etmek yonetimin gorevi ki oyuncular bizi burda sampiyon yapmazlar diyip gitmeyi kafaya koymustular.
              2- kadro kurarken etliye sutluye karismadigina hemfikirim. Fakat kadroyu dagitti demek bence buyuk haksizlik.

Yorum

• berezilya
                • 17.06.2013
                • 159
                • İstanbul

bielsa yı beşiktaş istedi gelmedi.o gelmez zaten.

Yorum

• Bahadır Şimşek
                  • 01.05.2008
                  • 2622
                  • Elektronik Mühendisi
                  • Ankara

Yabancı ve genç olsun. Geçmişte büyük futbolcu olsun. Malouda da olabilir bu isim. O kadar sezon Mourinho ile çalıştı birşeyler öğrenmiştir herhalde.
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• S.Seymen
                    • 18.07.2011
                    • 3568
                    • Balıkesir

bir ekipte başarısızlık varsa tümü başarısızdır..

Hami gelmemeli; ilerde belki ama şimdi olmaz başarılı biri ise o takımda yardımcı antrenördü..

Hami başarılı takım kötü ise demekki antrenör sabote edildi..

bunu söylemem ve günah almam elbette ama bir ekipte başarısızlık tüme dağıtılmal,

yardımcıyı başa getirme usulü takım içinde hocanın altını boşaltma yöntemini hortlatabilir bu tehlikeli bir yoldur..

hoca giderse yardımcıda gider... İLKE bu olmalı...

hoca sezon sonuna kadar alınmamalı;

iyi bir seçimle uzun vadeli alınmalı

ligi tanır
                    takımı tanır
                    seneye kendi takımını kurar

çalışacağı çalışmayacağı oyuncuları sistemine göre belirler..

seneye yeni hoca yeni kadro yine bir adaptasyon gecikme vs getirir..

seneye şimdiden hazırlanılmalı

en uygun aday şimdilik Ertuğrul Sağlam gibi görünüyor..

Şenol Güneşi severim hocalığına da inanrım

ama şimdi gelmemeli benim görüşüm budur...
                    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                    RİLKE

Yorum

• Anıl C
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 07.05.2008
                      • 20052
                      • Mürşid-i Trabzonspor
                      • Almanya

Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi
                      Sorun biliyormusun Anil, böyle adamlari hayatta gitiremez yönetim. Bu tarz adamlar sadece paraya bakmaz. Adamlara proje ve hedef sunacaksin. Kulüp hedefleri sahsi hedeflerle örtüsmesi lazim. Bizim yönetim hic birini gidip ikna edemez.

IHO ne diyecek? Kam, be hoca, make sampiyon. bu mu yani? Bu adamdan bir tane olumlu hareket bile beklemiyorum.
                      Cok dogru. Sadece haciosmanoglu degil; cevresindeki insanlarda vasifsiz
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      #23 #07

Yorum

• carolo
                        • 27.10.2009
                        • 3768
                        • Belçika

eski mesajlarimda mevcut Senol gunes daha gitmeden giderse 1 sene kalmadan geri çagiracagiz diye soylemistim ancak artik yonetim onu çagiracak yuz bulurmu bilemiyorum adami 4-5 kere postaladik
                        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Nazim Can
                          • 11.07.2013
                          • 12595
                          • Serbest Meslek
                          • Almanya

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi
                          birkaç tane de; "gelirse yıpranır, yazık olur." diyen taraftar ekledik mi tamamdır.
                          +1967
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• ESER
                            • 20.07.2008
                            • 9828
                            • Avrupa Diğer

Gidişlerine mani olamıyorsan takımın başında durmanın anlamı yok.dönüp dolaşıp aynı yerlere geliyoruz.teknik direktör dediğin biraz dişli olacak,yönetime istediğini yaptıracak.

takip ettigim kadariyla mra'yi en cok savunanlardandin,

mra disli hoca kriterine ne kadar uyuyor peki? yonetime disini gosterip eksik mevkilere ozellikle de forvet mevkine oyuncu aldiramamis bir hocayi uzun sure savunmus olmak yukaridaki yazdiklarinla celismiyor mu?

Yorum

• Fatih Öztürk
                              • 03.10.2007
                              • 25005
                              • Lojistik
                              • İstanbul

İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi
                              Sen biraz disli bir hocayi iho nun alacagina inaniyormusun?

Iho muhtemelen dis gecirebilecegi bir hocaya teklif götürecektir,ucuk isimler beklemeyelim.
                              Konumuz farklı.Şenol hocadan bahsediyoruz.geçmişte örnekleri fazlasıyla var.cebine 20 milyon euro koysun gelsin bak o zaman işler değişir.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• mehmet83
                                • 08.05.2007
                                • 2618
                                • Kuzey Amerika

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
                                Şenol Güneş, Trabzonspor tarihinin ''en bilinçli bilinçsizlik'' örneğidir... Kadroyu nasıl dağıttı diye soran arkadaşlar... 3 sezondur 20.000 yazı yazıldı bu konuda... Yine aynı yerlere mi dönelim...

Ha, Allahı var, kötü teknik direktördü filan ama, teknik direktördü... MRA gibi küçük sanayi esnafı değildi adam...
                                Kadroyu o mu dagitti? Yapma abi gozunu seveyim. Kadro kuramaz de eyvallah derim. Kotu hoca de ona da eyvallah ama oyuncularin gitmesi onun sucumu. Neyse

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...