Siz geçmişle düşünün duygusal bakın sizin duygusal büyükleriniz İHOyu başımıza sardılar. Evet en iyi seçenek Yılmaz vuraldır neden mi ? Çünkü önünde çok maç var takımın top oynamıyor çünkü bir taktiksel ne atağı var ne defansı var ruh yok ruh futbol çılgınlığı yok adriana kanatta oynuyor stoper aykut bekte. henrike İlk 11 de ! Siz gelmiş hala o olmaz bu olmaz diyorsunuz
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Takım yenildimi haftaya başlamak zor geliyordu fark yeyince hiç çekilmiyor iş yapası bile gelmiyor insanın.yok arkadaş bu kulübün kapanması 7-8 milyonluk camianın ruh sağlığı açısından son derece önemli.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
ofans oynatir
takimlari genelde 3-5 atar ama kötü bir günde bir okadarda yiyebilir
allofs-schaaf ikilisi bir cok iyi transferede imza atmistir: diego, micoud, valdez, ailton, özil, hunt, pizarro, naldo ... gibi isimleri parlamadan bulup takima kattilar
schalke, Dortmund, Bayern, Wolfsburg ve zamanin Leverkusen gibi zengin kulüpleri gecerek sampiyon olmustur. cogu zaman cl yükseltti takimini
son dönemde bremen'in cöküsünde yer almistirForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
Çok seviyorum bu lafı
MRA az bilgiyi yüksek özgüvenle iteliyordu bizeSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasarayYorum
-
hala yılmaz vural diyenler var ya iyice balık hafızalı olduk haSiz geçmişle düşünün duygusal bakın sizin duygusal büyükleriniz İHOyu başımıza sardılar. Evet en iyi seçenek Yılmaz vuraldır neden mi ? Çünkü önünde çok maç var takımın top oynamıyor çünkü bir taktiksel ne atağı var ne defansı var ruh yok ruh futbol çılgınlığı yok adriana kanatta oynuyor stoper aykut bekte. henrike İlk 11 de ! Siz gelmiş hala o olmaz bu olmaz diyorsunuzYorum
-
Bir alman sart takima hoca olarak.Disiplin lazim.iho istifa.Yorum
-
gelecek adam yönetim ve pek çok futbolcuyla birlikte sene sonu gönderileceği için yılmaz vural en iyi tercih olurhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
Yorum
-
bayerni birakip gelirmisinForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Benim cok zeki arkadasim İho tolunayi niye gönderdi saniyorsun, adam colman zokora dahil kadronun 4 de 3 nu gönderip yeniden kuracakti, ihoda o yeni kurulacak kadroyu becerebilecdk yetenek olmadigi icin kendi sözünü dinleyecegini bildigi mrayi getirdi, Fatih Tekke de ayni transfer istedigi icin iho tarafindan istenmedi.
Sent from my iPhone using TapatalkNo one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

) ben kiyamiyorum belki
kimi istersin peki yerine?
Yorum