Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Vay anasını sayın seyirciler
http://tr.wikipedia.org/wiki/Trabzon...6rleri_listesi (2009-2013 Şenol Güneş'e dikkat)T R A B Z O N S P O RYorum
-
bize futbolcu portföyü geniş bir adam lazım, eski nesil t.direktörler bizi bu durumdan çıkaramaz, öncelikle kadronun iyileştirilmesi şart. yoksa kaç t.d. yedi bu takım sayabilen varmı. Tolunay gitmesin isterdim her ne kadar geliş şeklini beğenmesemde, şu an için ülke içinden başka birine emanet edilmez takım.
Birde şikeye adı bulaşmış hatta ceza yemekten sadece yasanın çıkış tarihi yüzünden yırtmış adamları başımıza t.direktör olarak istemek en hafif ifadeyle cahilliktir, yıllardır süren mücadeleye ihanettir, fenerliler gibi tek sayfa tapeye bakmadan işkembeden konuşmaktır.Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.Yorum
-
Yılmaz Reiz Kafamızı Keseriz
Malatyaspor
Antalyaspor
Samsunspor
Bursaspor
Karşıyaka
Adanaspor
Bursaspor
Gaziantepspor
Eskişehirspor
Sarıyer
Trabzonspor
Gençlerbirliği
Konyaspor
Çanakkale Dardanelspor
Bursaspor
Denizlispor
Diyarbakırspor
Adanaspor
Çaykur Rizespor
Ankaragücü
Antalyaspor
Manisaspor
Kocaelispor
Kasımpaşa
Konyaspor
Sakaryaspor
ElazığsporYorum
-
-
Şahsen 3'ü de bize faydalı olamaz diye düşünüyorum.
Hatta 3'ü birden gelseler bile hiç bir etkisi olmaz...
Otoriter, disiplinli, gerektiğinde yönetime posta koyabilecek, Türk futbolcu envanterine hakim birisi olmalı. Bu dediklerime uygun kim olabilir bilmiyorum ama..
Yorum
-
Bu kariyere sahip adamı o zamanlar nasıl yemişiz hayret doğrusu..Arkadasim yilmaz hocanin kariyeri mra denen cobanla kiyaslanmaz bile mra gelirken 32 disiniz birden goruluyrdu sevinc cigligindan. yilmaz hoca size ne yapti ?ha ben sana soyleyeyim bizi calistirdiginda ilk senesinde takimi 3.yapti,cumhurbaskanligi kupasinda besiktasi yendi kupayi aldi,ikinci sezonunda takim ilk yariyi liderin sadece 2 puan gerisinde 2.bitirdi 10 numara futbol oynuyorduk bunlari duymadim kendi gozlerimle gordum bu haldeyken sebepsiz yere gonderuldi tek sucu Trabzonlu olmamakti bize sadi tekelioglu,mra,giray bulak gibi cobanlar lazim gelmesin bize yilmaz hoca.Özkan SÜMERYorum
-
Halilhodzic'i de Türk olarak göstermişler...Vay anasını sayın seyirciler
http://tr.wikipedia.org/wiki/Trabzon...6rleri_listesi (2009-2013 Şenol Güneş'e dikkat)
Yorum
-
Ünal Karaman ve Bülent Korkmaz 2'si de boşta galiba.
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"Yorum
-
Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Ben 6 aylik hoca istemiyorum. Yeni hoca gelecekte takimi taniyacakta kalacak/gidecek oyunculari belirleyecekde zaten 6 ay gecer. Yeni hoca gelsin ligin ikince yarisinda takimi tanisin ve gelecek sezon icin bir planlama yapsin.En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 11.02.2014, 14:11.TRABZONSPOR 1967Yorum
-
EfsaneSpor @SporEfsane · 2 dk.
Trabzonspor'da 37 yaşındaki genç teknik adam Andre Villas Boas gündeme geldi. Habertürk)
HaberTürk' müş.
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"Yorum
-
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum