İHO ile hangi akıllı hoca çalışmak ister?
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
soner bu adamın yarısı kadar koşsun yeter...
Şenol hocanın geleceğini ben de sanmıyorum bu kadro ve yönetime. Kadroda ciddi problemler var. İstikrarlı şekilde kötü oynayan oyuncularımız var. Öncelikle bu kadrodan belli isimleri tutup diğerleri ile yolları ayırmayı düşünen, yeni oyuncular ile yeni bir yapılanma yapacak bir hoca lazım bize. Ancak bunun için yönetimin değişmesi gerekiyor. Bu yönetim ile devam etmek bizim için intihar olur. Bence hoca kim olacaktan önce bu yönetim ne zaman gidecek onu düşünmek gerekiyor.Yorum
-
Osman Özköylü ismi hic düsünüldümü?
2009-10 2. Lig Kademe Grubu 2. İSKENDERUN DEMİR ÇELİKSPOR 20 11 5 4 30 16 14 38
2. Lig Yükselme Grubuna cikmistir 1 mart'ta birakmistir
7.İSKENDERUN DEMİR ÇELİKSPOR 5 1 2 2 6 7 -1 5
2010-11 2. Lig Şampiyonluğu Elazığspor 34 20 11 3 55 24 31 71
2011-12 1. Lig 10. Denizlispor 34 11 12 11 51 46 5 45
2012-13 1. Lig Şampiyonluğu Kayseri Erciyesspor 34 19 6 9 59 37 22 63
2013-14 1. Lig lideri Ankaraspor 22 13 8 1 40 12 28 47
Simdi olmasa bile, sezon basi aday listesine girmesi gereken isimlerden degilmi?En son Cangele tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 15:04."her halk hak ettiği şekilde yönetilir"Yorum
-
Yorum
-
Slomka da boşta."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil MeriçYorum
-
sorun idari, biz hala sahadaki takıma hocaya sallıyoruz!
yönetimin saçmalıkları MRA'nın kariyerini bitirdi, sahada topçu değil ayşegül dolu, transfer desen rezalet, hoca ne yapsın?
gidin mourinho'yu getirin hoca ne yapabilir???Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
"Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil MeriçYorum
-
Sorunun asıl kaynağını hoca sananların yeninin yenisi bir teknik direktör arayışlarına başlamasını tavsiye ediyorum.zira bu anlayışla daha çok teknik direktör değişecektir.sorunun yönetimde ve kulübün maddi kaynaklarında olduğunu görmemek için kör olmak lazımYorum
-
Kimi milli takimin basindayken her firsatta trabzon dusmani diye elestirfigimiz avci demis kimisi fenevin basina bir gun gecebilme hayalleri kuran bu yuzden fenevin sike yapmadigini soyleyen ustune ustluk her firsatta aldigi hezimetten oturu kupa finalindeki bursa macinda trabzonun sike yaptigini ima eden vural..pesss1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum