Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
Kardeş,
İster iyi ister kötü haber olarak yorumla ama Şenol Güneş böyle kadrolara gelmez, o elit hocadır. Şöyle şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracak sonra da harcanacak bir hoca lazım bize. Tabiri hoş görün de bir çeşit "mayın eşeği" arıyor camia yine, yeni, yeniden...Yorum
-
Yorum
-
oyuncu olsam yılmaz vuralı sallamam . Böyle dalga geçilen bir isim takımın başına gelirse otorite fln sağlayamaz. Şöyle tüm dünyanın tanıdğı ,saygı duyulan , ismi geçince pozitif yorumlardan başka bişey duyulmaması lazım. Yılmaz vural ismini duyunca benim gülesim geliyor meselaYorum
-
bu adamlari Trabzonspora hoca olarak yakistiran bir camia ip bile atlayamazYorum
-
o zaman ersun yanal gelsin 2 aylığına bi kadro kurup gitsin Şenol hocada devam ede...(Bi yerden tanıdık geliyo bu senaryoKardeş,
İster iyi ister kötü haber olarak yorumla ama Şenol Güneş böyle kadrolara gelmez, o elit hocadır. Şöyle şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracak sonra da harcanacak bir hoca lazım bize. Tabiri hoş görün de bir çeşit "mayın eşeği" arıyor camia yine, yeni, yeniden...
RİV RİV RİV . . .
Yorum
-
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum