Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Kamil Çakmak

Bu ruhsuzlar oyuncu kadrosu daha çok hoca yer. Önce yönetimin istifa etmesi gerekir. Hoca Bu takım için çözüm değil.

Yorum

• zafer6161
      • 20.10.2004
      • 18670
      • Trabzon

hoca demişken

En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 15:04.
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Turan AKYILDIZ
        • 25.04.2005
        • 1319
        • Devlet Memuru
        • Ankara

merak ediyorum bu takımın başına kimi getirecekler ğs maçından sonra hiç bir maçı izlemedim..bakalım bana maçları izletmeye başlayacak hırslı tuttuğunu kopartmak isteyen bir takım yaratan hoca getirecekler mi...Allah yardımcıları olsun...
        t.akyildiz

Yorum

• Ünal Er
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 28.05.2007
          • 2608
          • İnşaat Mühendisi
          • İstanbul

Hami
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Tahir61
            • 11.09.2009
            • 7662
            • Antalya

Trabzonspor'da Mustafa Akçay'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğu için adı geçen Yılmaz Vural Haber61.net'e özel açıklamalarda bulundu.

Akçay'ın istifasının hemen ardından bir şey söylemeyi doğru bulmadığını söyleyerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam " Bu kadar senelik deneyimim gösteriyor ki bunlar böyle olmaz. Ben İstanbul'dayım telefonum herkeste var. Trabzonspor da benim daha önce çalıştırdığım bir takım." dedi.

Türkiye liginde 684 tane maç yönettiğini vurgulayan Vural Trabzonspor'da yarım kalan işleri olduğunu da sözlerine ekledi. Vural " Benden daha deneyimli bir antrenör yok. Yani tabi ki Trabzonspor'u çalıştıracak kadar bilgili görgülü deneyimliyim. Katkımızlarımız tabi ki olur. Seçecek olan ben değilim. Bu konuda teklif gelirse gerekeni yaparız. Trabzonspor benim içimde dert oldu. Ben orada çok başarılıyken yollandım. Hiç değilse yarım kalanları tamamlamış olurum." şeklinde konuştu.

Haber: Doğan Alayoğlu/ Haber61.net
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• biltrabzon
              • 05.02.2008
              • 5969
              • isci
              • Almanya

İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi
              bayerni birakip gelirmisin
              Hoca olarak gelir belki,arka planda kalmaktan iyidir.Yada Mirko Slomka gelsin.
              iho istifa.

Yorum

• nchls
                • 09.02.2012
                • 1695
                • Ankara

schaff konusunda bilgi veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Yorum

• ESER
                  • 20.07.2008
                  • 9828
                  • Avrupa Diğer

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                  Israr ediyorum Mustafa Denizli, yardımcısı da Sergen Yalçın ve üstün bir antrenör kadrosuyla beraber

Hem zeki adamlar, hem de ulusal kamuoyundan saygı gören isimler, ezilmeyecek isimler, lafı kullanmasını da bilen isimler

Yalnız ikisi birden gelmeli

sergen bu vakitten sonra kimsenin altinda yardimci olarak calismaz bence.

Trabzonspordan hazetmeyen bir sahsiyet oldugunu dusundugum Mustafa Denizli'nin ise Trabzonsporda gorev almak isteyecegini de pek sanmam,

Yorum

• Bud Spencer
                    • 02.03.2012
                    • 6610
                    • Almanya

Avci olmamali
                    demirören ve gümüsdagin adamini istemiyorum!!!!!

herseyi gectim, bu adam modern bir Ziya dogandir. defansif oynatir, kontraya cikar. baska bir bildigi yok
                    Forvete: Tencere Hill
                    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Punisher-61
                      • 31.05.2004
                      • 9490
                      • Almanya

Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Thomas schaaf haberleri gercekse süper bir is basarmis oluruz. Adam futbolu iyi biliyor bremende iyi isler yapti ama sonra takim baya bi kötü olmustu ve kendisi görevden ayrildi..

Bizde is yapar

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Bud Spencer
                        • 02.03.2012
                        • 6610
                        • Almanya

İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi
                        Hoca olarak gelir belki,arka planda kalmaktan iyidir.Yada Mirko Slomka gelsin.
                        slomka ve schaaf ikiside iyi hocadir, hatta türkiye sartlarina göre müthisler ama özellikle slomka bana göre türkiyede yapamaz
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• angraf
                          • 31.07.2010
                          • 7831
                          • İstanbul

Akçayın son açıklamaları
                          Trabzonspor kulübü teknik direktörlüğü görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev süresi içinde bana destek veren ve güvenen herkese teşekkür ederim. Özellikle ulusal ve yerel basından koşulsuz güven duyan tüm medya mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. Futbolcu arkadaşlarıma, kaptan Onur, Olcan ve Mustafa'nın şahsında teşekkür ediyorum. Onların karakterleri geleceğin daha iyi olmasına katkı yapacaktır. Buna yürekten inanıyorum. İş arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına ve teknik kadrodaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sadakat ve tutku ile yararlı olmaya çalıştığım bu görevimden oluşan gereklilikler nedeniyle üzülerek ayrılıyorum. Bundan sonra Sayın Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza ve camiamıza sonsuz başarılar diliyorum. Allah tüm Trabzonsporluların ve insanlarımızın yardımcısı olsun.

Yorum

• Fatih Öztürk
                            • 03.10.2007
                            • 25005
                            • Lojistik
                            • İstanbul

İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi
                            Trabzonspor'da Mustafa Akçay'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğu için adı geçen Yılmaz Vural Haber61.net'e özel açıklamalarda bulundu.

Akçay'ın istifasının hemen ardından bir şey söylemeyi doğru bulmadığını söyleyerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam " Bu kadar senelik deneyimim gösteriyor ki bunlar böyle olmaz. Ben İstanbul'dayım telefonum herkeste var. Trabzonspor da benim daha önce çalıştırdığım bir takım." dedi.

Türkiye liginde 684 tane maç yönettiğini vurgulayan Vural Trabzonspor'da yarım kalan işleri olduğunu da sözlerine ekledi. Vural " Benden daha deneyimli bir antrenör yok. Yani tabi ki Trabzonspor'u çalıştıracak kadar bilgili görgülü deneyimliyim. Katkımızlarımız tabi ki olur. Seçecek olan ben değilim. Bu konuda teklif gelirse gerekeni yaparız. Trabzonspor benim içimde dert oldu. Ben orada çok başarılıyken yollandım. Hiç değilse yarım kalanları tamamlamış olurum." şeklinde konuştu.

Haber: Doğan Alayoğlu/ Haber61.net
                            Dün akşamdan sonra ilaç gibi geldi
                            Allah belanı vermesin Yılmaz hoca
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• uemit
                              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                              • 22.08.2009
                              • 1833
                              • Avrupa Diğer

iste ikna etcen sammer dicen zaten artik herseyi kurdun bayernde sana gerek yok al sana yeni macera gel sportif direktör ol.. al trabzon söyle bi yer söyle bi lig. sec adamini.. yaza kadar gez dolas genc türkleri incele..

Yorum

• DEEP BLUE

Ben ısrarla Ertuğrul Sağlam diyorum ama, İHO'nun onu asla almayacağını da çok iyi biliyorum. Konu siyasi çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...