Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
yahu burada bir hocayla herşeyin değişeceğini
transferler yapılıp seneye şampiyonluğa oynayacağımızı sananlar var
kendinize gelin
bu takım artık sürpriz olmazsa gs ve fb ile mücadele edemez
yine 6-7 senede bir defa iyi planlama ile şampiyoluğa oynar kaybeder başa döneriz
bu taraftar zor durumdaki trabzona ne kadar destek veriyr ki
dün kaç kişi vardı stadta
kaç forması alındı malouda nın
kaç kombine satıldı
kaç loca kiralandı
kaç sponsor geldi
hikaye anlatmayalım birbirimize
bize genç portfoyü olan onları çalıştıracak ve karadenizdeki genç isimleri bulup oynatabilecek bir hoca lazım
amaç şampiyonluk olmadan
taraftar da bunu bilerek davranmalı
küçülmeye gidilmelidir
ha şu da olabilir
çok iyi transferler yapılır
atıyorum serdar taşçı,gökhan inler,hakan çalhanoğlu,papis cisse vb acayip transferler yapılır ama şampiyonluk gelmez ise iflas bayrağı diikilirYorum
-
kimse kendini kandırmasın... takımın başına kimi getirirsek getirelim adamın mantalitesine uygun adamları alıp, istemediklerini postalamadıktan sonra kendi felsefesini takıma oynattıramaz. futbolcular bir süre oynasalar bile hocayı tanıdıktan sonra eski tas eski hamama dönülür.
bu sebeple yönetim zihniyetinin öncelikle değişmesi gerekiyor.
çok sağlam ve akılcı bir yönetim ile istikrar sağlayabilirsek takım kendiliğinden ayağa kalkacaktır.
sonrasında uzun vadeli Şota, Roberto Carlos tarzı hem futbol piyasasını bilen hem de otorite kurabilen saygın adamlarla yola devam etmeyi konuşabiliriz.
Ama bu adamları şimdi getirseniz iki gün sonra istifa başlığı açılacağı kesin...Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette KudururlarYorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...Yorum
-
Yorum
-
Son 7 macta 6 puan alabilen bir hoca aslinda istifa etmekte gec bile kalmis.Düsensenize 21 puan var ortada sen 6 puan aliyorsun saka gibi.Limon satan adam bile o 21 puanin 11 ini almayi bilir.iho istifa.Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum