Bu yönetim kendisi gibi vizyonsuz bir teknik direktör bulur merak etmeyin.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şenol Güneşi Teknik Direktör olarak İstemem
Şenol Güneş kadro kurmakta sıkıntı yaşayan birisi
ama bu dönemde FB küme düşecek ve Trabzonsporun kupası verildiği zaman Takımın Mutlaka biryerlerinde Şenol Güneşin olmasını İsterim
Şu an boşta olsa idi takımın Başında MESUT BAKKAL ı görmek isterdim,Trabzonspor gibi süpermarketi bakkala çevirdiler Trabzona Bakkal YakışırSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAKYorum
-
geç kalınmış hamle. devre biter bitmez mra gönderilmeli yeni bir teknik dirktör bulunmalıydı. bu saatten sonra bu takımı düzeltebilecek kimse bulunamaz. en iyi isim Ertuğrul Sağlam'dı lakin eskişehiri bırakıp gelmez. giray bulak ismi ciddiyse kepenkleri kapatıp takımı lağvetsinler daha iyidir derim. yılmaz vural diyenlerin aklına şaşarım. yılmaz vural denen adam "Trabzonspor şike yapmıştır" diyen bir isim. bu adamı takıma layık görenler büyük bir ihtimalle gizli fenerlilerdir. keramet sahibi biri değiliz görünen köy kılavuz istemez diye defalarca yazdık söyledik. mra devre arasında hemen gönderilmeliydi dinletemedik. artık çok geç. bu sene çok ağır bir hezimete herkes hazırlıklı olsun.Yorum
-
Şükür bugünü gördük sırada yönetim var onlarda gittimi küme düşsekde yeniden geliriz yahu o kadar yani kurtulalım yetrki bunlardan :@Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....Yorum
-
Yorum
-
abdullah avcı diyebiliyorum ama sadece yerli portföyü olduğu için
tolunay derdim ama imkansız
şota nın bir numarasını görmedik daha
ertuğrul u almak için dünya kadar para ödemek zorundayız
yabancı daha mantıklı ama onlarda çok para istiyor
hem kendine hem transfere
o da bizde yok
en iyisi sadi tekelioğluYorum
-
Yoo ironi falan yapmiyorum, gelebiliyorsa, hatta klübün maddi imkanlari ortada bence cok cuzi bir miktara gelsin, takimi ortalardan alsin ilk 5 soksun yeterdir benim icin sonucda efsane tüm basarilarimizi onun sayesinde almadik mi, gelsin görelim bakalim, gelebiliyor mu????No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Bu yönetim olduğu müddetçe kım gelirse gelsin bir anlam ifade etmez.
Şu ortamda gelecek hocanın bir anlamı yoktur. Futbolcular yavaş yavaş kaçmaya başlarlar.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
-
Denenmisler asla denenmeli dünyada baska hoca yok Hami kim hoca yapacak kapasitede hic degil 1461 basina zaten öyle biri geldi o da istifa etmeliYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)Yorum
-
oturalım hayranın olduğun şenol güneşle karşıklı futbol konuşalım edebiyat yapmak yasak ama avrupadan futbolcuları tartışalım bakalım zidaneden başka yabancı topçu duymuş mu belki bide messiyi işitmiştir yenilerdenYorum
-
Bu enkazı Kurtabilecek Tek Kişi var YILMAZ VURALSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAKYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum