Bu hafta aym'den çıkacak kararla aziz hapse girmekten kurtulur bence.Bunların küme düşmesi olasılığını bile bu adamın hapse girmesinden daha olası görüyorum.Artık nasıl bir ülkede yaşıyorsak tescilli şikeci,ahlaksız,küfürbaz,yalancı bir adamı milli kahraman haline getirdiler.Medya mensuplarından,siyasetçilerine herkes bu adamın arkasında nedense.Dün çıkmış Mhp'nin bir tane beyinsiz vekili bu köpeği savunuyor.Son genel seçimlerde bunlara vermiştim oyumu ama bir daha asla oy falan vermem bunlara.Akılları sıra Aziz'i savununca oy kazanacağını zannediyorlar mallar,inşallah baraj altı kalırlar gelecek sene seçimlerde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
1461 TS Maraş'ı da yenemedi, Karşıyaka maçında olduğu gibi son dakikalarda yedikleri golle 1-1 kalıp bence düştüler.
Oysa haftaya Olimpiyatta şampiyon olmuş çok rahat İBB ile ve gurbetçilerin desteğiyle İYİ BİR SONUÇ ALIP SON HAFTA TAVŞANLI ile Avni Aker'de işi bitirebilirdi.
Çok üzücü ama sağlık olsun.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen yasiyon mu???
Kardes nerelerdesin yaArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAskerdeydim Fatihim,yeni geldim.İş görüşmeleriyle uğraşıyorum bu aralar....
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebitti artık bu iş kimse kimseyi kandırmasın halkın kupa derdinde olmadığını gösterdi.
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAskerdeydim Fatihim,yeni geldim.İş görüşmeleriyle uğraşıyorum bu aralar....Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
egemen:keşke biz şampiyon olmasaydık,keşke küme düşsseydik de başkanımız hapis yatmasaydı...bu şampiyonluğu başkanımıza hediye ediyoruz..insanlarda vicdan yok.malesef nankörlük var.türk futboluna hizmet etmiş bir kişiliği yalan yere suçsus şekilde hapise gönderiyorlar..yazık...Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebitti artık bu iş kimse kimseyi kandırmasın halkın kupa derdinde olmadığını gösterdi.En son UğuR tarafından düzenlendi; 21.04.2014, 08:36.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldinArafilboylu
Yorum
-
İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş hoş geldinArafilboylu
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemen:keşke biz şampiyon olmasaydık,keşke küme düşsseydik de başkanımız hapis yatmasaydı...bu şampiyonluğu başkanımıza hediye ediyoruz..insanlarda vicdan yok.malesef nankörlük var.türk futboluna hizmet etmiş bir kişiliği yalan yere suçsus şekilde hapise gönderiyorlar..yazık...
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemen:keşke biz şampiyon olmasaydık,keşke küme düşsseydik de başkanımız hapis yatmasaydı...bu şampiyonluğu başkanımıza hediye ediyoruz..insanlarda vicdan yok.malesef nankörlük var.türk futboluna hizmet etmiş bir kişiliği yalan yere suçsus şekilde hapise gönderiyorlar..yazık...t.akyildiz
Yorum
-
Gerçekler acıdır maalesef. Hepimiz kaybettik. Tüm camia olarak hakkımız olan kupayı alamadık. Bu iş bitti artık. Adamlar gözümüzün içine baka baka şikeyi bu ülkeye kabul ettirdiler. Şimdi de şampiyonluk kutlamaya hazırlanıyorlar. Bu tablo bir Hukuk devleti için utanç tablosudur. Bu sonuç büyük olduğunu iddia eden bir Trabzonspor için hezimettir. Taraftara söz veren 'delikanlı' başkanımız için rezalettir...Ya bu diyardan gidelim ya da bir şeyler yapalım...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum