Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FİFA'ya müracaat edildi, er ya da geç olumlu veya olumsuz bu iş sonuçlanacak.. Neden inancını yitirirsinki..
    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• ilker hoş geldin valla eksikliğin hissedildi buralarda..allah hayırlı bir iş nasip etsin
      şikeciler 2011 den beri 3. keredir şampiyonlar ligine katılamayacaklar
      3.yaaa dile kolay böyle bir ceza varmı ?
      eee niçin tüm bunlar

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Memlekete bak yahu.bu olanları UEFA görmüyormu?adamın şike yaptığı adli mercilerce tescillenirken tff etik kurulundaki bir şarlatan azizi aklıyor akabindede k.o.ç grubunun üniversitesinde rektör oluyor.kıllanmaya başladım UEFA'dan.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Normal şartlarda gelmesi gereken bir kupa ve hakkın anormal şekilllerde engellenen biryerde kime veya kimden hangi kurumdan umut beklemeliyim? İnş. dilediğimiz gibi olur bende isterim ama herkes sustu bunu anlamıyorum?
          kupanın gelmemesi için süreci uzattılar bunu kabul ediyorum, ama yaptıkları sadece süreci uzatmak dünyada hiçbir güç fenerbahçeyi kurtaramaz... sen, o, bu, ben bu işe inanmazsak pes edersek dükkanı kapatıp gidelim ozaman ne işimiz var burada...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yargıtay süreci tamamlanan "futbolda şike davası" dosyaları 18. Ağır Ceza Mahkemesinin duruşma salonunda bekliyor.

Aralarında Aziz Yıldırım'ın bulunduğu sanıkların mahkumiyet kararları yargıtay tarafından onaylanmıştı. Mahkeme şimdi dosyanın tamamını ne yapacağına karar verecek.

Aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu sanıkların cezalarının infaz sürecini başlatmak için dosyaları İnfaz Savcılığına göndermesi bekleniyor. Adalet Komisyonunun kesin kararı beklenirken binlerce sayfalık "Futbolda Şike Davası" dosyası da mahkeme salonunda bekliyor.

Bugün tüm gözlerin çevrildiği ve akibeti merakla beklenen dosyalar bir amatörün kamerasına yansıdı ve paylaşıldı.

haber61net

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hoş geldin İlker abi.
              Teşekkür ederim Emrahçığım.Hoş bulduk...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bence bu sürecin en kötü senaryosu şu şekilde olur.

1. mayıs sonunda uefa tff ye ihtar çeker ve 15 güne şikenin cezasını ver der.

2. 15, 20 haziran gibi tff şikebahçeye -12 puan verip o sezonu şampiyonsuz ilan eder.

3. son olarak bunun üzerine Trabzonspor uefa, cas, mas, tas ve fifa (her neyse) bir şekilde haklı olduğu alenen ortaya çıkacağı için 3, 4 aylık rötarla 2011 şampiyonluk kupasını kaldırır.

Umarım bu dediklerim olmaz ve en geç haziran ayında kupamızı çılgınlar gibi kaldırırız.
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence bu sürecin en kötü senaryosu şu şekilde olur.

1. mayıs sonunda uefa tff ye ihtar çeker ve 15 güne şikenin cezasını ver der.

2. 15, 20 haziran gibi tff şikebahçeye -12 puan verip o sezonu şampiyonsuz ilan eder.

3. son olarak bunun üzerine Trabzonspor uefa, cas, mas, tas ve fifa (her neyse) bir şekilde haklı olduğu alenen ortaya çıkacağı için 3, 4 aylık rötarla 2011 şampiyonluk kupasını kaldırır.

Umarım bu dediklerim olmaz ve en geç haziran ayında kupamızı çılgınlar gibi kaldırırız.
                  zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır... kaç yıldır bekliyoruz bir kaç ay daha bekleriz sıkıntı yok...

Yorum

• İstermisiniz ntv sporda aniden son dakika olarak; ''Uefa, Tff' ye 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun Trabzonspor'a verilmesi için ihtarda bulundu...'' yazısını görelim
                    En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 21.04.2014, 14:42.
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• burda hala kupa gelmez bu iş bitti diyenlere sesleniyorum... O kupa geldiğinde kadıköyün ortasına benim heykelimi dikmenizi öneriyorum..kabul edenler etmeyenler edilmiştir..şimdi dağılın

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İstermisiniz ntv sporda aniden son dakika olarak; ''Uefa, Tff' ye 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun Trabzonspor'a verilmesi için ihtarda bulundu...'' yazısını görelim
                        İsteriz

Yorum

• Nisanda aziz içeri girer demiştik giriyor..

Yeni sezona kadar Fifa müdahale edecek, bu iş bitecek..
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
                            müneccim'misin arkadaş ya,,verdi bile

Hahaahhaha zafer abi ne adamsin

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
                              müneccim'misin arkadaş ya,,verdi bile

keşke daha orjinal birşey olsaydıda bizde yeseydik

Yorum

• üsteki haber yalan la,inanmayın

celal : paintle okadar,fazla anlamam
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X