FİFA'ya müracaat edildi, er ya da geç olumlu veya olumsuz bu iş sonuçlanacak.. Neden inancını yitirirsinki..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Memlekete bak yahu.bu olanları UEFA görmüyormu?adamın şike yaptığı adli mercilerce tescillenirken tff etik kurulundaki bir şarlatan azizi aklıyor akabindede k.o.ç grubunun üniversitesinde rektör oluyor.kıllanmaya başladım UEFA'dan.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
kupanın gelmemesi için süreci uzattılar bunu kabul ediyorum, ama yaptıkları sadece süreci uzatmak dünyada hiçbir güç fenerbahçeyi kurtaramaz... sen, o, bu, ben bu işe inanmazsak pes edersek dükkanı kapatıp gidelim ozaman ne işimiz var burada...İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormal şartlarda gelmesi gereken bir kupa ve hakkın anormal şekilllerde engellenen biryerde kime veya kimden hangi kurumdan umut beklemeliyim? İnş. dilediğimiz gibi olur bende isterim ama herkes sustu bunu anlamıyorum?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Yargıtay süreci tamamlanan "futbolda şike davası" dosyaları 18. Ağır Ceza Mahkemesinin duruşma salonunda bekliyor.
Aralarında Aziz Yıldırım'ın bulunduğu sanıkların mahkumiyet kararları yargıtay tarafından onaylanmıştı. Mahkeme şimdi dosyanın tamamını ne yapacağına karar verecek.
Aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu sanıkların cezalarının infaz sürecini başlatmak için dosyaları İnfaz Savcılığına göndermesi bekleniyor. Adalet Komisyonunun kesin kararı beklenirken binlerce sayfalık "Futbolda Şike Davası" dosyası da mahkeme salonunda bekliyor.
Bugün tüm gözlerin çevrildiği ve akibeti merakla beklenen dosyalar bir amatörün kamerasına yansıdı ve paylaşıldı.
haber61net2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Teşekkür ederim Emrahçığım.Hoş bulduk...İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoş geldin İlker abi.
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Bence bu sürecin en kötü senaryosu şu şekilde olur.
1. mayıs sonunda uefa tff ye ihtar çeker ve 15 güne şikenin cezasını ver der.
2. 15, 20 haziran gibi tff şikebahçeye -12 puan verip o sezonu şampiyonsuz ilan eder.
3. son olarak bunun üzerine Trabzonspor uefa, cas, mas, tas ve fifa (her neyse) bir şekilde haklı olduğu alenen ortaya çıkacağı için 3, 4 aylık rötarla 2011 şampiyonluk kupasını kaldırır.
Umarım bu dediklerim olmaz ve en geç haziran ayında kupamızı çılgınlar gibi kaldırırız.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır... kaç yıldır bekliyoruz bir kaç ay daha bekleriz sıkıntı yok...İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bu sürecin en kötü senaryosu şu şekilde olur.
1. mayıs sonunda uefa tff ye ihtar çeker ve 15 güne şikenin cezasını ver der.
2. 15, 20 haziran gibi tff şikebahçeye -12 puan verip o sezonu şampiyonsuz ilan eder.
3. son olarak bunun üzerine Trabzonspor uefa, cas, mas, tas ve fifa (her neyse) bir şekilde haklı olduğu alenen ortaya çıkacağı için 3, 4 aylık rötarla 2011 şampiyonluk kupasını kaldırır.
Umarım bu dediklerim olmaz ve en geç haziran ayında kupamızı çılgınlar gibi kaldırırız.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İstermisiniz ntv sporda aniden son dakika olarak; ''Uefa, Tff' ye 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun Trabzonspor'a verilmesi için ihtarda bulundu...'' yazısını görelim
En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 21.04.2014, 14:42.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İsterizİlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstermisiniz ntv sporda aniden son dakika olarak; ''Uefa, Tff' ye 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun Trabzonspor'a verilmesi için ihtarda bulundu...'' yazısını görelim
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum