Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu iş bitti.En büyük hain trabzondaki ...kılları.İnsan tiksiniyor bunlardan.
    iho istifa.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu iş bitti.En büyük hain trabzondaki ...kılları.İnsan tiksiniyor bunlardan.
      Hallerinden memnunlar..Bak,stadları da oluyor,ohh gel keyfim gel..
      Evet,biz kaybettik,....kılları kazandı.
      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• O Kupanın trabzona şike şike geleceğine hala inanıyorum.Trabzonsporun olduğu yerde daima ümit vardır

Yorum

• Bu olay başka bir yerde olsa kıyametler kopardı, hadi biz salağız ama Avrupa ülkeleri buna nasıl sessiz kalıyor hala anlamış değilim.Bangır bangır ceza verecez diyen UEFA nerde? Bu olayı ciddi bir şekilde takip ediyoruz diyen FİFA'ya ne demeli? Çekilelim bu ligten hergün daha fazla eriyoruz...

Yorum

• Dün gerek Süper Lig gerekse PTT 1. lig maçlarında gördük ki PASSOLİG tribündeki sayıyı eritecek.

Açıkçası benim de umurumda değil. Evde rahat rahat canlı canlı tekrar tekrar gollerle izlerim maçımı.

Teşekkürler RTE ve emrindeki tüpçü.

El ele gönül gönüle bitirdiniz hukuku, adaleti ve milyonlarca insanın futbol sevgisini

"DİN, ALLAH'A KARŞI VE İNSANLARA KARŞI SAMİMİ OLMAKTIR"
            YATACAK YERİNİZ YOK.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Askerdeydim Fatihim,yeni geldim.İş görüşmeleriyle uğraşıyorum bu aralar....
              Hoş geldin özlettin kendini
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                egemen:keşke biz şampiyon olmasaydık,keşke küme düşsseydik de başkanımız hapis yatmasaydı...bu şampiyonluğu başkanımıza hediye ediyoruz..insanlarda vicdan yok.malesef nankörlük var.türk futboluna hizmet etmiş bir kişiliği yalan yere suçsus şekilde hapise gönderiyorlar..yazık...
                bu egemen denen haysiyetsiz herif emre den daha ahlaksız bir futbolcudur...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• "bu iş bitti" ciler hine hortladı

Yorum

• Öncelikle İlker kardeşime hoşgeldin diyorum. BMN'nin en aktif katılımcılarından olmasından dolayı geldiğine çok sevindim.

Egemen denen şerefsizin açıklamalarını duyunca sinirlerim tavan yaptı.
                    SAT ŞEREFİNİ, EMEĞİNİ ONURSUZ ADAM SENİ
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Buradan tüm gerçek TS sevdalılarına sesleniyorum:

2010-2011 Şampiyonluk kupası mücadelesi için ölene kadar mücadeleye varız değil mi?
                      YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hoş bulduk abi,sağolasın.....
                        Seni aramızda görmek çok güzel
                        Umarım sevdiğin iyi bir iş bulursun
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Mahmut Uslu'nun bugün yaptığı 'Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne katılabilir' açıklamasına UEFA'dan cevap geldi.

UEFA Basın Sözcüsü Pedro Pinto, Fenerbahçe'nin UEFA'ya göre cezalı olduğunu ve önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde yer alamayacağını açıkladı.

Fenerbahçe'nin cezası yüzünden Türkiye'nin kontanjan kaybedeceği iddiaları da asılsız çıktı.

Pinto'nun ifadelerine göre Spor Toto Süper Lig'i ikinci ve üçüncü sırada bitiren takımlar Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek. Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiığılı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, geçtiğimiz günlerde üçüncü olan takımın Şampiyonlar Ligi'nde gidemeyeceği yönünde açıklamaları olmuştu.

Yorum

• İlk olarak celal demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mahmut uslu'nun bugün yaptığı 'fenerbahçe şampiyonlar ligi'ne katılabilir' açıklamasına uefa'dan cevap geldi.

Uefa basın sözcüsü pedro pinto, fenerbahçe'nin uefa'ya göre cezalı olduğunu ve önümüzdeki sezon devler ligi'nde yer alamayacağını açıkladı.

Fenerbahçe'nin cezası yüzünden türkiye'nin kontanjan kaybedeceği iddiaları da asılsız çıktı.

Pinto'nun ifadelerine göre spor toto süper lig'i ikinci ve üçüncü sırada bitiren takımlar şampiyonlar ligi'ne gidebilecek. Fenerbahçeli yönetici abdullah kiığılı ve beşiktaş başkanı fikret orman'ın, geçtiğimiz günlerde üçüncü olan takımın şampiyonlar ligi'nde gidemeyeceği yönünde açıklamaları olmuştu.

:d :d :d
                            pişkinlikte sınır tanımayan bir güruh bunlar
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              pişkinlikte sınır tanımayan bir güruh bunlar
                              yöneticilere değilde onların yaptıkları açıklamalara sevinip "haha bakın biz bu sene şamp. ligine gidicez" diyerek akıllarınca bizle dalga geçmeye çalışan ezik taraftarlarına gerçekten üzülmeye başladım artık
                              En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 21.04.2014, 08:50.

Yorum

• Rahat olun Beyler, o kupa ''Şike Şike'' GE-LE-CEK!

Aksini düşünen varsa fena halde yanılıyor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X