Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şampiyonluk kupasını almadan aziz yıldırım içeri girmez (o gün bilinmeyen kahramanlardan bahsedecek)

gerçi içeri girmeyeceğine dair sözler verildiğide mahmut uslu beyan etmişti
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bizim kupa 2015 seçimlerinden önce verilmez..
      daha cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler var..
      Siyasi hareket ve özellikle hükümet Fb'nin tepki oylarından çekinecektir..
      Trabzonu zaten cepte görüyorlar..Ki ÖYLE!!!
      ölümüne trabzon !

Yorum

• Hala bb nin size bir kupa verecegini sanmaniz da ilginc vesselam.
        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Kupanın şikebahçeden alınacağına eminim ama bize verileceğinden emin değilim.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• ŞerefsizceYaptınŞİKE RumKırması FENEVBAHÇE
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor o kupayi yapilan secimlerden sonra kaybetmistir istemedigini butun turkiyeye gostermistir..bos konusmaya gerek yok artik..trabzonspor trabzona fazla artik ..
              akp kaybedip chp veya mhp kazansa idi "fener yüzünden kazandık onları düşüremeyiz kupalarını alamayız, fenerle uğraşırsak bizde kaybederiz" derlerdi. olay tamamen kapanırdı. akp nin şimdiye kadar şike konusunda yaptıkları su götürmez bir gerçek olarak haysiyetsizlik. Ancak seçimden çıkan sonuç sanırım akp de "feneri düşürsek de kupayı gerçek sahibi TS'ye versekte oylarımız değişmiyor, biz yine kazanırız" kıvamında oldu. bende bu açıdan bakınca umudumu korumaya devam ediyorum. bunu şu açıdan söylüyorum. bazıları sırf şike olayı yüzünden akp yi sorumlu tutarken buradan chp ve mhp ye oy devşirme peşinde. burada söylendi 3 partide aynı kaba pisledi. mantık akp oy yüzünden feneri savunuyorsa diğer partiler fener taraftarı dışındaki partilerden oy almak için adaletin yanında olmalıydılar diyor. ben Trabzon Fatih Lisesi'nde okudum, Hopa'lıyım. Trabzon'da bağımsız bir aday çıkarılıp desteklense ve de kazansa idi mesaj verilebilirdi. diğer partilerin ne yapacağını hepimiz biliyoruz zaten. şimdi bu yazdıklarım nedeni ile bazıları yine bişeyler sallayacak bana, olsun. Ben umudumu korumaya devam ediyorum. Şike olayında er veya geç yaşanacak daha çok olay var. Umutsuzluğa kapılmayanları daha çok takip ediyorum. Onlardan destek alıyorum.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak tahsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                akp kaybedip chp veya mhp kazansa idi "fener yüzünden kazandık onları düşüremeyiz kupalarını alamayız, fenerle uğraşırsak bizde kaybederiz" derlerdi. olay tamamen kapanırdı. akp nin şimdiye kadar şike konusunda yaptıkları su götürmez bir gerçek olarak haysiyetsizlik. Ancak seçimden çıkan sonuç sanırım akp de "feneri düşürsek de kupayı gerçek sahibi TS'ye versekte oylarımız değişmiyor, biz yine kazanırız" kıvamında oldu. bende bu açıdan bakınca umudumu korumaya devam ediyorum. bunu şu açıdan söylüyorum. bazıları sırf şike olayı yüzünden akp yi sorumlu tutarken buradan chp ve mhp ye oy devşirme peşinde. burada söylendi 3 partide aynı kaba pisledi. mantık akp oy yüzünden feneri savunuyorsa diğer partiler fener taraftarı dışındaki partilerden oy almak için adaletin yanında olmalıydılar diyor. ben Trabzon Fatih Lisesi'nde okudum, Hopa'lıyım. Trabzon'da bağımsız bir aday çıkarılıp desteklense ve de kazansa idi mesaj verilebilirdi. diğer partilerin ne yapacağını hepimiz biliyoruz zaten. şimdi bu yazdıklarım nedeni ile bazıları yine bişeyler sallayacak bana, olsun. Ben umudumu korumaya devam ediyorum. Şike olayında er veya geç yaşanacak daha çok olay var. Umutsuzluğa kapılmayanları daha çok takip ediyorum. Onlardan destek alıyorum.
                Cok güzel anlattin

Yorum

• Bu aziz'in hala içeriye girmemesinin mantıklı bir açıklaması yok.Seçim yüzünden girmiyor deniyordu ama seçim geçti hala tık yok.Başbakan Aziz'i istemiyor deniyordu,hatta başkan olmaması ile ilgili bir ses kaydı da çıkmıştı.Şimdi ne oldu,birşeyler mi değişti merak ediyorum.Yoksa bu adam rüşvet falan mı verdi birilerine acaba hapse girmemek için?

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kupanın şikebahçeden alınacağına eminim ama bize verileceğinden emin değilim.
                    Zaten sorun o. Kupayı almak kolay vermek zor onlar için.
                    O sezonu şampiyonsuz tescil edip yeni yönetmelikler çıkarırlar.
                    Ama eninde sonunda belki 100yıl sonra hiç farketmez, o kupa ait olduğu topraklara gelecek.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim kupa 2015 seçimlerinden önce verilmez..
                      daha cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler var..
                      Siyasi hareket ve özellikle hükümet Fb'nin tepki oylarından çekinecektir..
                      Trabzonu zaten cepte görüyorlar..Ki ÖYLE!!!
                      daha öncede yazdım burda, birçok kişi tuttuğu takım için partisinden vazgeçmez, bu sadece bizim için değil fb gs bjk alayı içinde aynıdır...
                      En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 11.04.2014, 10:27.
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        daha öncede yazdım burda, birçok kişi tuttuğu takım için partisinden vazgeçmez, bu sadece bizim için değil fb gs bjk alayı içinde aynıdır...
                        vazgeçer abi bal gibide vazgeçer...Çünkü ortada bir hakkaniyet durumu var..akpnin başını çektiği chp mhp nin yoluna şu taşıdığı bir hırsızlık ve şerefsizlik olduğuna inanıyorsa bir kimse partisinden vazgeçer mis gibide...Hırsızlık ve haksızlık yapıldığına gönül olarak inanan birinin akp chp mhp ye oy vermesini ben doğru bulmam benim için izahı yoktur...

Bundan dolayıda daha boşuna buralarda beklemeye gerek yok Trabzon tarafını belli etti(bunu sadece akp açısından söylemiyorum chp ve mhpye oy verenler açısındanda söylüyorum..Trabzon gibi bir şehir birlik olamamıştır bir tepki koyamamıştır)...şike davası felan bitti yani..benim daha inancım yok o kupanın geleceğine azizin içeri gireceğine fenerin ceza alacağına...

Yorum

• Bize kupayı UEFA veya FİFA'dan başkası ver-mezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Gavurun adaletine güveneceğiz yapacak bir şey yok.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            vazgeçer abi bal gibide vazgeçer...Çünkü ortada bir hakkaniyet durumu var..akpnin başını çektiği chp mhp nin yoluna şu taşıdığı bir hırsızlık ve şerefsizlik olduğuna inanıyorsa bir kimse partisinden vazgeçer mis gibide...Hırsızlık ve haksızlık yapıldığına gönül olarak inanan birinin akp chp mhp ye oy vermesini ben doğru bulmam benim için izahı yoktur...

Bundan dolayıda daha boşuna buralarda beklemeye gerek yok Trabzon tarafını belli etti(bunu sadece akp açısından söylemiyorum chp ve mhpye oy verenler açısındanda söylüyorum..Trabzon gibi bir şehir birlik olamamıştır bir tepki koyamamıştır)...şike davası felan bitti yani..benim daha inancım yok o kupanın geleceğine azizin içeri gireceğine fenerin ceza alacağına...
                            ooo dur bakalımya biten bişey yok, biten tek şey senin umutların...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Tek umudumuz Allah.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• fenerbahçelilik üzerine şikeci kafası

+ şike yaptınız
                                -bi biz mi yaptık herkes yaptı(yapmadık demiyolar)
                                +3 temmuzdan önce neden diğerleri de yaptı demiyordunuz
                                -ona kalırsa biz gs yi 6-0 yenmeden önce onlarda biz sizi 7-0 yenmedik diyodu
                                +ama onlar sizin gibi görmemiş değillerdi
                                -iyi arkadaş yaptık iyi ki yapmışık
                                +ha şöyle yola gelin
                                -ama aslında paralel devlet işi bu uefayı ve yargıyı ele geçirmişler
                                +peki Tff yi niye ele geçirememişler
                                -(uzun bir sessizlikten sonra) şey kem küm
                                +
                                -tapeler montaj uydurma hepsi ayrıca trabzonun hamsileri ne olacak Trabzonda yaptı
                                +hani tapeler montajdı Trabzonunkiler montaj değil mi ayrıca sivas maçının oynandığı zaman hamsiyle şike yapan bi yönetici şikeyi uçakta maç oynanırken mi yapıyor ayrıca mahkeme bunu kaale bile almadı
                                -almaz tabi çünkü bizi ele geçirmek istiyorlar
                                +kim neden ele geçirsin sizi kimin için tehdit oluşturuyorsunuz ki ha siz ayrı cumhuriyettiniz ondan mı aceba ?
                                -çünkü çok başarılıyız şampiyonlar ligi şampiyonu olacaktık engellemek istediler
                                +başarı derken ?
                                -uefa da yarı final oynadık ,
                                +o zaman gs uefa ve süper kupa almıştı neden onları ele geçirmek istemediler ?
                                -şey.. ne bileyim ağbi onlarıda geçirseler di ben mi dedim ele geçirmeyin diye
                                +küme düşeceksiniz biliyorsun değil mi ?
                                -ha ha biz feneriz bizi kimse küme düşüremez 3 yıl oldu neden hala düşüremediler geç bunları
                                +evet doğru çünkü siyasiler ve fenerasyon süreci sürekli uzattı ama buna rağmen yargıdan ve avrupadan ceza almadınız mı, hani siz avrupadan ceza gelmez bu iş bitti diyordunuz ?
                                -tamam işte ceza aldık kapandı bu iş
                                +ama hani ceza almayacaktınız ?
                                -yaf tamam uzatma işte geçen platini ve infantino bu iş kapandı demedi mi biz karışmayız demedi mi,trabzon başkanına kapak yapmadımı
                                +peki sonra neden platini ve infantino bu haberleri yalanladı ?
                                -yok o medyanın uydurması
                                +peki önceki haberler doğrumuydu ?
                                -tabi ki doğruydu bu iş kapandı uzatma
                                +işine gelen haberi doğrumu kabul ediyorsun sen
                                -ya arkadaş ne alaka bütün gazeteler tv ler fedarasyon başkanı süreç kapandı demedi mi
                                +peki daha önce bu dediğin gazete ve tv ler ve fenerasyon başkanı avrupadan ceza yok bu süreç kapandı dememişlermiydi
                                -yaf tamam cezamızı aldık daha ne istiyorsunuz bitti gitti işte yaf
                                +adalet istiyoruz
                                -yaf o kadar para aldınız avrupadan bizim yerimize gittiniz daha ne istiyosunuz
                                + şampiyon olduğumuz için gittik sizin yerinize değil çünkü siz şikecisiniz dedi uefa o yüzden şampiyon sayılmazsınız dedi ve gerçek şampiyonu çağırdı yani hakkımız olanı aldık
                                -ya kupa yok size hayal görmeyin fenerde düşmez düşüremezler
                                +bizim kupa değil derdimiz teneke parçası bakırcıda da yaptırılır bizim derdimiz adaletin yerini bulması ve şikeciler hakettiği cezayı çekmesi
                                -yaf tamam uzatma kupayı versinler ama bizi düşürmesinler
                                +düşeceksiniz
                                -biz mi yaptık şikeyi yapan yöneticiler çeksin cezasını klüp niye çekiyo
                                +ee kurallar böyle güzelim akılsız başın ceremesini ayaklar çekermiş
                                -yaf madem şike yaptık kimle yaptık biz bu şikeyi kendi başımıza mı yapanlar nerde hani futbolcular nerde
                                +yapanların hemen hemen hepsi ceza aldı mahkemeden ibrahim akın,iskender alın ,korcan çelikay,vederson,ümit karan,mehmet yıldız,şikenike(şike yaptığına %99 kanaat getirildi ama ispatlanamadı %1 sanık lehine olan durumdan faydalandı) mecnun odyakmaz,serdar kulbilge, bunlar balerin değil heralde dimi
                                -ama bunlar hala top oynuyor başkanlık hocalık yapıyor
                                +ee o da fenerasyonun şerefsizliği
                                -ya arkadaş madem şike yaptık neden 3 senedir Trabzon başarısız oluyor bak biz kupa aldık şampiyon oluyoruz
                                + şart mıdır her sene başarılı olmak demek ki iyi yönetilmemiş trabzon kaldı ki 3 yıldır fenerasyonun size ve bize karşı takındığı tutum ortada değil mi ve yine kaldı ki senin bu kriterinin bu şikeyle alakasını çözemedim.o zaman sizde her sene neden şampiyon olamadınız ?
                                -yaf he yaf ama biz sizi yendik hep 3 temmuzdan bu yana
                                +doğrudur kadronuz daha kaliteli ve hakemden sosyal yardım alan da siz siniz ama,
                                -ben sonuca bakarım
                                +tamam işte ben de sonuca bakıyorum ve diyorum ki şikecisiniz
                                -he arkadaş şikeciyiz tamam mı var mı itirazın
                                +yok itirazım evet şikecisiniz
                                - ama biz gs yi 6-0 yendik
                                +

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X