Bu iş bitti.En büyük hain trabzondaki ...kılları.İnsan tiksiniyor bunlardan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Hallerinden memnunlar..Bak,stadları da oluyor,ohh gel keyfim gel..İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iş bitti.En büyük hain trabzondaki ...kılları.İnsan tiksiniyor bunlardan.
Evet,biz kaybettik,....kılları kazandı.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
Bu olay başka bir yerde olsa kıyametler kopardı, hadi biz salağız ama Avrupa ülkeleri buna nasıl sessiz kalıyor hala anlamış değilim.Bangır bangır ceza verecez diyen UEFA nerde? Bu olayı ciddi bir şekilde takip ediyoruz diyen FİFA'ya ne demeli? Çekilelim bu ligten hergün daha fazla eriyoruz...
Yorum
-
Dün gerek Süper Lig gerekse PTT 1. lig maçlarında gördük ki PASSOLİG tribündeki sayıyı eritecek.
Açıkçası benim de umurumda değil. Evde rahat rahat canlı canlı tekrar tekrar gollerle izlerim maçımı.
Teşekkürler RTE ve emrindeki tüpçü.
El ele gönül gönüle bitirdiniz hukuku, adaleti ve milyonlarca insanın futbol sevgisini
"DİN, ALLAH'A KARŞI VE İNSANLARA KARŞI SAMİMİ OLMAKTIR"
YATACAK YERİNİZ YOK.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Hoş geldin özlettin kendiniİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAskerdeydim Fatihim,yeni geldim.İş görüşmeleriyle uğraşıyorum bu aralar....
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
bu egemen denen haysiyetsiz herif emre den daha ahlaksız bir futbolcudur...İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemen:keşke biz şampiyon olmasaydık,keşke küme düşsseydik de başkanımız hapis yatmasaydı...bu şampiyonluğu başkanımıza hediye ediyoruz..insanlarda vicdan yok.malesef nankörlük var.türk futboluna hizmet etmiş bir kişiliği yalan yere suçsus şekilde hapise gönderiyorlar..yazık...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Öncelikle İlker kardeşime hoşgeldin diyorum. BMN'nin en aktif katılımcılarından olmasından dolayı geldiğine çok sevindim.
Egemen denen şerefsizin açıklamalarını duyunca sinirlerim tavan yaptı.
SAT ŞEREFİNİ, EMEĞİNİ ONURSUZ ADAM SENİ2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Seni aramızda görmek çok güzelİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoş bulduk abi,sağolasın.....
Umarım sevdiğin iyi bir iş bulursun2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Mahmut Uslu'nun bugün yaptığı 'Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne katılabilir' açıklamasına UEFA'dan cevap geldi.
UEFA Basın Sözcüsü Pedro Pinto, Fenerbahçe'nin UEFA'ya göre cezalı olduğunu ve önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde yer alamayacağını açıkladı.
Fenerbahçe'nin cezası yüzünden Türkiye'nin kontanjan kaybedeceği iddiaları da asılsız çıktı.
Pinto'nun ifadelerine göre Spor Toto Süper Lig'i ikinci ve üçüncü sırada bitiren takımlar Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek. Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiığılı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, geçtiğimiz günlerde üçüncü olan takımın Şampiyonlar Ligi'nde gidemeyeceği yönünde açıklamaları olmuştu.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
pişkinlikte sınır tanımayan bir güruh bunlarİlk olarak celal demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemahmut uslu'nun bugün yaptığı 'fenerbahçe şampiyonlar ligi'ne katılabilir' açıklamasına uefa'dan cevap geldi.
Uefa basın sözcüsü pedro pinto, fenerbahçe'nin uefa'ya göre cezalı olduğunu ve önümüzdeki sezon devler ligi'nde yer alamayacağını açıkladı.
Fenerbahçe'nin cezası yüzünden türkiye'nin kontanjan kaybedeceği iddiaları da asılsız çıktı.
Pinto'nun ifadelerine göre spor toto süper lig'i ikinci ve üçüncü sırada bitiren takımlar şampiyonlar ligi'ne gidebilecek. Fenerbahçeli yönetici abdullah kiığılı ve beşiktaş başkanı fikret orman'ın, geçtiğimiz günlerde üçüncü olan takımın şampiyonlar ligi'nde gidemeyeceği yönünde açıklamaları olmuştu.
:d :d :d2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
yöneticilere değilde onların yaptıkları açıklamalara sevinip "haha bakın biz bu sene şamp. ligine gidicez" diyerek akıllarınca bizle dalga geçmeye çalışan ezik taraftarlarına gerçekten üzülmeye başladım artıkİlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepişkinlikte sınır tanımayan bir güruh bunlar
En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 21.04.2014, 08:50.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum